2008 Kasım Anneleri

hade ben kaçar ya arda buaralar sabahın kuş sıçamz vakti uyanıyo ruh gibi dolanıyorum ağırlık bastırdı hepinizai öpenzi bebişlerimmmm ii geceler byeeeee

ay ne var şu behlülde allasen ,hiç hoşlanmam sarışın adamdan heleki renkli gözlüden,trakyalı aldım ben kocayı ,genelde sarı olur bunlar ama benimki kara çıktı ,bazen şoparmı acaba diye şüphe ediyorum ..sempatiksalakcinni

ben boynuzlu ednanı beğeniyorum bayanssulusmile

kızlaaaarrr krikitostan haberlerim var
kendisine ulaşamadım ama ablasına mesaj göndermiştim cevap yazmış
öncelikle sonuçları çok iyiymiş veee sıkı durun bu da oğlanmış,kız değilmiş kaydirigubbakcemile3
yarın girecekmiş kk ya ve beni arayacakmış.

a a..inanmıyorum gerçekten mi..hayırlı olsun..bir erkek daha..2008 anneleri de hep 2. bebekleri erkek..varmı hatırlayamadığım acaba..

sonucunda çok sevindim..
teşekkürler cnm..

noluyorrr lenn behlul filan,valla ben adnandan hayraniyim.ses tonu karicmasi filan apayri.

behlulu sevemedim gitti pislak bisiy ayol:)))))))))))

aaa kiz diye sevinmistm demek yine erkek geliyor aramiza,aman sagliklari iyi olsunda sorun diil.

gunaydın
bengeldım guzel kasım anaları
bugun haftanın son gunu olması munasebetıyle cok mutluyum

dun aksam alan veren memnunu ızleyemedım ben cok atraksıyonluymus anlasılan
esımın kuzenı caya davet ettı son dakıka karar verıp gıttık
su boregı olunca menu de adam tamam kurtlar vadısını ben orada da ızlerım dedı
tabı kıyaslanınca evdekı ıspanak yemegıyle su boregı kuzenını sectı

bana da ıyı oldu erkekler tv basında dıkkat kesılınce 4 kuzenle oglusum oynadı
oyuncak kavgası yaptılar ayırdık
ama genel anlamda ıyıydı
dıkkatımı ceken kuzenın kucuk bır bısıkletı vr tehlıkesız bır sey
tek basına o bısıklete bınebıldı yavrum cok mutlu oldum korkuyordum ama almayı dusunuyorum yaza ben de
kuzum ılk kez goruyor bısıkletı bır kez gosterdık hemen ogrendı maasallah
arada bır ınıp yerden araba alıyor gerı tekrar bınıyor falan sebelektı yanı

günaydın kızlarrr off ne zaman uyuycaz biz şööle deliksiz
dün öğlende akşam da uyumamakta direnen bi memo vardı öğlen 1 saat akşam 2 saat salladık yaa yok uyumadıbi türlü şebek

allah için behlül yakışıklı ama benim tipim değil sarışın mavi gözlü adamlar
bende adnancıyuım sesi görüntüsü çok karizmatik ama çok salak bakalım bu sefer nasıl sıyrılıcaklar işin içinden

günaydın kızlar....
ben ne behlülcü ne adnancıyımmm..ben savaşçıyımmm (Aşk ve Ceza) çok yakışıklı yaaa
benim gecem güzel geçtiii..arada kalktı emdi totişşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…