2008 Kasım Anneleri

aaa bak senin daha karisikmis yani calistigin icin..bende her defasinda karisiyorum ya

ayda yilda bi bebek yaptim onunda dogum tarihi belli diil diyorum:) hayirlisiyla saglikla gelsinler erken gec sorun olmasin bize canim..

asortiecim benimde ilk olarak 19 kasım denmişti,
sonra 15 kasım.
sonra 13,sonra 11,sonrada 6 kasım oldu.

son gitmemizde yine 7 kasımdı benim.
demekki senin bebk satla çok uyumlu gidiyor.

benimki haftasından önde dedi doktor.zaten ben de satımı çok net hatırlamıyordum Kk ya yazmışım ordan buldum.ama hatırladığım kadarıyla miktarı az gelmişti.Ben üstüne görmüş de olabilirim yani.

Bir de sat tan bi kaç hafta önde yada geride olması normalmiş.
benim ultrason haftam önde olduğu için gebelik takvimimde onu kullanmak hoşuma gidiyor.bebeğime sanki daha erken kavuşacakmışım gibi :))

ayyy ya kizlar takvimleriniz ne guzle olmus.bende sizden esinlendim degistirdim ama resimleri nasil eklediniz ya bana ne bana ne bende istiyorum.....cok guzle olmus valla bayildim

neyse kızlar ben annemle birlikte bebişime yorgan bakmaya gidiyorum.annem yaptırcakmış.benimde fikrimi alcak.Kro işi bişeyse boşuna yaptırmasın p
beğenmezsen hazır alırız diyor.ben bi bakayımda.

annemin komşusunun gelinide pelüş battaniyemizi almış.ama henüz elimize geçmedi.Daha da geçmez şimdilik.Başka bi şehirdeler çünkü.

Yine görüşürüz kızlar.
Yağmurcum nasıl olduğunu ben bikaç sayfa önce yazmıştım bakarsan canım.benim çıkmam lazım.Öptümmmm

yağmur Allah yardımcın olsun beni mahfetmişti boya tadilat hiç bişey yapmamadım sadece ayakta dolaştım ama iki üç gün alaturka vc lere oturamadım :sm_confused:aman sen dikkat et

Kıslar selam ...Bende ramazanda tadilat işine giriyorum hayırlısıyla ..
Yalnız 1 ay boyunca kayınvalidemde kalıcam ben yine
o sırada badana ve mutfak dolaplarım komple değiştirmeyi
düşünüyorum ama yorulucam sonucta yinede gerçi herşeyiyle
eşim ilgilenecek ama döndüğümde iş çok bakalım hayırlısı :1rolleyes:

bana tadilat demeyınnn
dusuncesı bıle benı gerebılıyor
benımde evımde ramazan ayında usta calısacak ve ben evımde yabancı ınsanların dolasmasından, evımın dagılmasından, hele de temızlık ısım bıtmısken heryerın bır andan batmasından nefret edıyorum ama mecburum
annem sen evde olmazsın ben bıraz sekle sokunca sen gelırsın dıyor ama bılemıyorum

neyse benım doktorumda bu kontrolde 26 ekımde beklıyoruz bebısı dedı ama eger gelmem der ve ınat ederse 4 kasıma kadar beklerız dedı
bılemıyorum saglıkla gelsın de zaten ıcerı de daha fazla duramaz

polipecim cilekcim darkincim tesekkurler canlarim.valla sormayin evin icinde tadilat aslinda hic iyi bisi degil ama kalkistik bi kere.oda oda gidiyor ustamiz.bir tek oglusumun odasi ve mutfak kaldi.bugun gelemedi rahatsizlanmis.bide islak zemindeki fayanslara derz dokturcez aralari beyazlasin diye.bi taraftan yerin supurgelik olan fayanslari kiriyo cikan yeri siviyor.catlaklari kapatiyor.zimparaliyor sonrada astar cekiyor en son da boyayi yapiyor.cumaya kadar bitirmesi gerek ama cunku lamine parke dosenecek.insallah bitirir.ondan sonra gelsin temzilik gitsin pislik olcak ).ama simdiden ayak altlarini birde bitirdigi yerlerde heryer alci tozu oldugu icin temizlemek zorunda kaliyorum.esyalarda ordan oraya tasinip duruyo.hayirlisiyla bitsede rahatlasam.

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ben geldim kızlar:lepi:
10 günlük bir aradan sonra tekrar merhaba
iki gündür geçmişi okuyorum maşallah size

ben 6 günlük güzel bir tatilden sonra evime geri döndüm
iki gündürde kocişle temizlik yaptık
hepinizi özlemişim canlarım
bu arada tatilden önceki dr. kontrolümüzde herşey normaldi çok şükür
sadece benim kan değerlerim çok düştüğü için kan hapını günde 2 kez içmek zorundaym

tatil çok güzel geçti başta zorlansamda sonrasında bol bol yüzdüm oğluşumla
6 ay boyunca 5 kilo alan ben 6 günlük tatilde 2 kilo daha almışım-tatlicadiarzu-
bugünde tetanoz aşımızın 2. dozunu olduk bu sefer biraz canım yandı
inşallah yarına daha kötü olmaz

bu arada takvimler yenilenmiş hepsine de bayıldım doğrusu
ayyyyyy ben gerçekten sizi çok özlemişimkaydirigubbakcemile5

Yağmur bu aylarda iyi cesaret edip bu işlere kalkışmışsın. Kolay gelsin. Ben dayanamazdım sanırım bu kadar işe. Çünkü yarım saat yürüyünce bile karnım aşağı doğru çekiştiriyor beni. Sana yardım eden vardır umarım.

yok canim ya nerdeeeee.ama hersey bittiginde yardimci cagircam.arada bir temizlige gelen bir yardimcim var. o gelcek.yoksa basedemem.insaat pisligi gibi bisi oldu heryer.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…