2008 Kasım Anneleri

evet kızlar ya bu tadilet işlerini biraz daha erkene alsaydınız siz de rahat ederdiniz

asrticim cocuk odasi bahane oldu bize guya tek orayi yapcaktik ama olmusken bari dedik surasi da sonra surasi da olsun derken yatak odasi haric heryer bizde bizde diye bagiriyo gibi geldi bize. hadi dedik tamam sizide yapalim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

yağmurcum kolay gelsin canım

fatercim hoşgeldin bizlerde seni özledik..bol bol gezdin yüzdün demek hadi bakalım seneye bebişlerle inş..

teşekkür ederim eylülcüm
inşllah hepimiz seneye bebişlerimizi anlatırız bol bol
bende tatildeyken hep hayal kurdum seneye oğluşumu da yüzdürürüm diye
bol bol bebek sevdim tatilde darısı başımıza inşallah

GÜNAYDIN KIZLARRR!!!!
yağmurcum kolay gelsin.1-1,5 ay önce yaptık biz badana parke ve tadilat olayını..insana fenalık geliyo valla.ama bitinceeeee..deymesinler keyfine..
allahtan benim kociş öğretmen olduğundan evdeydi ve herşeyle o ilgilendi..bende badana işi bitene ev kuruyana kadar üst katta kayınvalidemde yattık.çünkü boya kokusu bize zararlı..gerçi benim kociş kokusuz boya almış ama nede olsa kokuyodu..bide kapılar yağlıboya olunca..halı,perde,koltuklar..hepsini aslan kociş yıkadı:1rolleyes:
camları ve yerleri görümcem sildi.mutfak dolaplarınıda kociş sildi..ooh ben sadece perdeleri makinaya atıp ,sonrada astım.bide etrafı düzeltip dolapları yerleştirdim.en son tuvalet ve banyoyu temizlediğimde fenalaştım ve yorgunluktan elim ayağım kalkmadı..eşimde kızmıştı bidaha hiç bişeye elini sürme diye..ki ozamanlar bukadar ağırda değildik..dikkat et sende kendini çok yorma canım..

fatercim hoşgeldiiiiiiiiin...umarım tatilin iyi geçmiştir..darkın dediği gibi inş.seneye bebişlerimizle gideriz tatile..

günaydın sevgili hamişler
ahh ahh bu sene bi ben gidemedim tatile sanırım son gaz calışmaya devam ne yapalım inşallah önümüzdeki sene ogluşumuzla gideriz artık
ama önümüzde ki hafta bir kac gün bende izin alacagım evde yapılması gereken bi sürü iş var halılar falan yıkanacak anlayacagınız temizlik faslı var yani benim koçiş te izinli o hafta beraber yapalım diyoruz işte nasıl çıkacagız işin işinden bakalım yardım eden de yok koçişten başka alt katta sevgili kaynanam ve eltim oturuyo ama bir işin ucundan tutarız diye ödleri kopuyo valla anlayacagınız iş başa düştümirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın kızlar uff fenalık geldi şu temizlikden bizde daha yeni yaptık ama her yer toz oluyor yinede silmeden süpürmeden olmuyor malesef mobilyalarımda koyu renkli bu hafta bebişimin odası gelecek allah nasip ederse onun odasından başlayıp tekrar bi elden geciririz evi toz alma falan her seferinde luyo zatende derin temizlik yaparım yine elimden geldiğince artık eskisi kadar eğiliop doğrulamıyorum bebeğim baya aşağıda cünkü akşam korkuttu beni zaten deli gibi ittirdi kendini dedim cıkmaya calışıyo bu heralde kocamı kaldırdım oda farketti biraz konuştu noldu oğlum diyo sanki cevap verecek ona neyse kıpırdanırken uyumuş kalmışım ben ama sakinlemişti inşallah hayırlısı ile 9 ayı doldururuz

ya aman ya sabah sabah temizlikten bahsetmeseniz olmuyor sanki rüyanızda mı gördünüz ya:mymeka:
zaten uykum varmirmirmirmir ayrıca bu internet te bana kafayı yedirecek bi gelio bi gidio offf
gece kötü kötü rüyalar gördüm ben sezeryan oluyordum amanın dedim:1shok: ne oluyoruz bi kalktım
elektrikler yoklaelaelaelaelae gece tuvalete zor yetiştim valla ya bi de bu çıktı her gece her gece wc ye
kalkıyoruzkaydirigubbakcemile kızımda gece kalkıyo tekmeliyo da tekmeliyoo bi çıksa da rahatlasa ya:teselli:

günaydın kızlar
bakıyorum bi hamaratlık almış başını gidiyor.benim de yapmam lazım temizlik ama yemiyo walla tatilden önce yapmıştım ama yine istiyo ev walla
buarada dün gittik doktorumuza walla muayenede 1 saat falan kalmışız bizim sıpa inat etti yüzünü göstermiyo elleriyle ayaklarını yüzüne çekmiş küsmüş bize.doktoru çıldırttı adam bile amma enteresan çocuğunuz var hiç böyle duran çocuk görmedim dedi.ama herşeyimiz maşallah çok iyi 28cm ve 683 gr olmuş bizimki.perşembe günü sadece tokluk şekeri testi yaptırıcam.saat 9:30da tok karına bir bardak limonatanın içine 10 kesme şeker koyup iç 10:30 da da yanımda ol dedi dr.tetanoz aşımı da dün olucaktım gitmişken ama şansıma eczane kapanmış bugün yaptırıcam
kızlar buarada bişey sorucam benim sol bacağımın iç kısmının bittiği yer varya hani tam kasıkla birleştiği yer ordaki kemik acayip ağrıyo yaklaşık 1 haftadır hatta bazen yürüyemiyorum.eltim çatıların genişliyo vücut doğuma hazırlanıyo dedi dün sorcaktım dr a unuttum.

ata tanem geçmiş olsun canım gözünüz aydın ama kafama şu
takıldı tokluk şekerini kendimiz mi yapıyoruz evde limonata falan ne iş

atatanem aynı sorun bende de var ya sol tarafımda yürüyemiyorum bende bazen dayanılmaz bi şey oluyo bu sıralar cok fazla oluyo bugünde var masela nedenini bilmiyorum ama:uhm:

Kızlar günaydın asortie hayırdır agresifim demişin kötü bişey yoktur umarım.Ya kızlar benim sıpa dünden beri doğru dürüst oynamadı pinpirik oldum yoktur dimi bişey:sm_confused:

günaydın kızlar
maşallah sohbet koyulmuş bugün

atatanem canım benim solda değil de sağ tarafta ağrım var
fazla ayakta kalınca ve sert yere uzun süre oturunca sanki kemik kalçama batıyor ve uzun süre geçmiyor
bende artık kalça kemiklerinin doğuma hazırlandığını okumuştum biryerlerde

bu arada aslında bizdede ufak tadilatlar var
doğalgaz borusu geçecek mutfak ve banyoya
birde oğluşum için düşündüğümüz odayı boyayalım diyoruz bakalım ne zaman yapabileceğiz
Allah yardımcımız olsun

walla evde limonata yap kendin dedi yani 3-5 limon sıkıcam sonrada 10 kesme şeker içine.öyle söyledi açlık şekerine gerek yok dedi.buarada 58 kilo çıktım birsürü azar yedim 1 ayda 4 kilo bu ne diye fırçaladı beni walla.her saat yiceksin küçük küçük her ay 1 kilo hakkın var yoksa sopayı yersin dedi dr walla eşim de onla bir oldu dakka başı az ye sık sık ye diye kafamı ütülüyo.bende ciddi ciddi başlayayım diyorum nasıl olucak bakalım.allahtan diğer heşey çok iyi çıktı.buarada hemeroit için bir krem yazdı rahatsızlık hissedince bunu sür hemen düzelir dedi isteyen olursa adını verebilirim çünkü şu sıralar wc de biraz zorlanıyorum o da tabii birazcık hemeroit yaptı kaşıntı falan rahatsız oldum.

doğumu da sordum buarada.ben eğer gecenin bi yarısı doğuma başlarsam siz gelceksiniz başkasına doğurmam walla tutarım kendimi dedim.olurmu öyle şey sen beni arıycaksın benim suyum geldi diyceksin hemen hastaneye yollıycam seni bende hastaneyi arıycam ebeler seni kontrol edip sürekli bana bilgi vericekler doğum zamanı gelince de ben gelicem emrak etme çok güzel bir doğum olucak dedi.ay inşallah öyle olur çok rahatlattı beni.şuan herşey çok iyi normal doğuma çok müsait dedi ama tabii daha zamanımız var dedi.bi de tatilde yüzmenin çok iyi geldiğini söyledim cidden acayip rahatladım yüzünce. dr da imkanın varsa her hafta yüz şuan senin için en iyi spor bu dedi.işte böyle sonra aklıma gelen bişey olursa yazarım

Kızlar günaydın asortie hayırdır agresifim demişin kötü bişey yoktur umarım.Ya kızlar benim sıpa dünden beri doğru dürüst oynamadı pinpirik oldum yoktur dimi bişey:sm_confused:

yoktur canım merak etme bazen banada oluyor öyle
şöyle bişeyler ye yada ılık bi süt içip sırtüstü uzan
o zaman başlar senin yaramaz

atatanem herşeyin güzel çıkmasına sevindim
bende tatilde 1 haftada 2 kilo almışım:1shok:
6 aydır sadece 5 kilo almıştım oysa
çok tatlı yedim ondan herhalde bende dikkat ediyorum artık

tunaydın kızlarrr
bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
hıcbırsey yapmak ıstemıyorum hatta parmagımı bıle oynatmak ıstemıyorum
esıme de kızdım dun aksam naz yapmak bıle ıstemıyorum benneyaptımki
cok keyıfısızımmm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…