2008 Kasım Anneleri

ya aslında benim de sebebim yok adam elinden gelen herşeyi yapıyor beni
mutlu etmek için ama ben mutsuz olacak ve küsecek bişey buluyorum
olan yine ona oluyor

ooo kalimera asortie neyiniz varya? asortie bosver hayatim ne küscen sIkma sen simdi canInI..hem sakin olun kizlar,bebekte etkilenmesin sizin bu ruh halinizden..

ata_tanem co ksevindim herseyin yolunda olmasina ama keske ufaklik gösterseydi size yüzünü ya..

bu arada bana ne seker yüklendi ne bisiy yapildi,cok ilginc buradakinler..

kizlar aksam esim elini koydu göbegime tekme atsin diye bekliyoruz aaa bi baktik ki ben bu arada

hissediyorum icimden nasil gerginlesti bebek neyse ayagini gögüslerimin oldugu bölgeden iyice

asagiya dogru gecdirdi ama o kadar bariz belli olduki ayak,esim takip edebildi yani.. cok güzel bir

aksam oldu bizim icin,ilk defa bu kadar yakin hissettik bebegin ayagini..

Kizlar dün birde kötü bir haber aldim..burada bir arkadasim esi hapishanedeyken hamile kalmisti..

burada izin veriliyorya esinle özel görüsmene neyse,bebek suanda iki yasinda inanilmaz yaramaz bi cocuk..

aslinda dikkatsiz bi cocuk demek daha dogru,kiziyorsun anlamiyor,gülmüyor,konusmuyor filan..

ama önüne gelen herseyi atiyor yerlere..yeni duydum hiperaktive cikmis hemde baya yüksekmis..

ve nedeninide,annenin 9 ay boyunca cok stresli hamilelik gecirmesine baglamislar..cok üzüldüm .

simdi özel bi krese vermisler,ve iki tane bakicisi var..ya stres yapmayalim ben dünden buyana cok

etkilendim bundan.

1 saat sonra meleğimi görmeye gidiyorum kıslar ..kaydirigubbakcemile3
Ay basında gitmistim ama görmeden içim rahat etmio
bi bakalım cadı napıo :asigim:.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyo biraz stresli gördüm
sizi fisfisfis

cılekcım haklısın stresı kendı kendıme yapıyorum ama bebıslerımız de etkılenıyor
asortiecım benımle ne kadar ılgılenmeye kalkıssa da huysuz ve kaprıslı cocuklar gıbı herseye banane demek gelıyor ıcımden ve herseye banane dıyorum
dısarıdan kendıme baktıgımda cekılmezım ama banane dıyorum ıste
depresıf takılıyorum nedense bugun

Ay canım ya çok üzüldüm şimdi :1no2:
Doğrudur ya bu aylarda bizimde hiç stres yapmamamız
lazım :1no2:

benim de şansıma normalde hiç yaşamadığım kadar stres yaşadım hamileliğimde beni bukadar üzenler allahlarından bulsunlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

vallahi ben acicka söylüyorum bazen esime,bu aslinda tartismam gereken bir konu ama

sonraya erteliyorum suanda bebegi üzmek istemiyorum diyorum..gülüyor kafayi yedin bence sen

diye ama napiim,icim rahat etmiyor sanki hemen etkilenicek diye..bu arada,ben hamile kaldiktan sonra

daha sakin ve daha normal birisi olmusum babamiz öyle dedi..bende ters etki yapti galiba:)

Son düzenleme:
Banada eşim aksine hamileliğimin beni tamamen
değiştirdiğini ve bir an önce bu psikolojiden cıkmam
gerektiğini söleyip duruo :mymeka: Demekki adam o kadar bıktı
benden :roflol: Gerçi bana kalsa ben yine aynıyım ama kaydirigubbakcemile3

kızlar hayırdır ne oluyor bakalımtoparlayın kendinizi
hamişlikte oluyor böyle şeyler kendinizi yi hissedecek bişeylerle meşgul olun
bi kaç saate kalmaz bişeyiniz
boşu boşuna olumsuzlukları düşünüp üzmeyin kendinizi

çilekcim ne güzel bi akşam geçirmişsiniz
artık daha net hissettiriyorlar kendilerini
bizde mutluluktan ne yapacağımızı şaşırıyoruz değil mi
Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin

yağmurcum hadi bakalım inşallah çok güzel geçer kontrolünüz
bende özledim oğluşumu ama bizim daha ay sonuna kadar zamanımız var görüşmek için

ayy çilekcim çok hoşuma gitti ya bebişinin akşam yaptıkları..
sen hafta olarak bizden önde olduğun için ilkleri senden öğreniyoz..bizimkilerde inş.en kısa zamanda böle şirinlikler yapar bize ve babalarına..:asigim:
agrasif hamişler!noluyo bakim sizeklava:
kendinize gelin.bebişlerin pisikolojileri bozulursa valla sonra siz çekersiniz.gerekirse polyanacılık oynayın ama şu önümüzde az kalan zamanı mutlu geçirmeye çalışın..
alıcam elime sopayı heeeklava:
haydi hep beraber: BİZ ÇOK MTLUYUZ ,BİZ ÇOK MUTLUYUZ!..hihoyyyt

benimde 18inde bize az kaldı ama akıntım var benim ya açık sarı renginde
birde kenarları su renginde oluyor orta sarı nasıl yapacaz anlamadım ben bu işi
acaba normal mi şimdi alttan muayene edecek diye de korkuyorum ya off
umarım normal bişeydir bir de akarken hissediyorum diyorum aha suyum geliyo

Fatercim hemde nasil mutlu olduk,hala gözlerim doluyor aklim geldikce...cok degisik bi duyguydu..

Azocum bir haftaya kalmaz eminim sizlerde hissedersiniz,ben o anda ne yapicagim sasirdim

habire konusuyorum yiycem senin o kücük ayaklarini diyee,cok mutlu etti bizi yaa..benden ziyade

esim dondu kaldi,inanmiyorum ya bu ayagi diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…