2008 Kasım Anneleri

Ben de çok benzettim Melise o resimde.Bi de sahil güvenlik dizinsinden fırlamış sanki hatun :jeyyar:
bu arada sen ne çabuk pişrdin kız o revaniyi?ne ara pişti de şurubunu döktün soğuttun da bize ikram ediyon.Hamarat arkadaşım benim cokacimcoook

ne varki 20 dakikada pişiyo 2 dakikada yeniyo ,kaymak ta koydum üstüne 2 dilim indirdim ..

ula zeyna kafa o briketleri kırcam nan kafanda ,acık buraya gel ,bişeye sardın mı illa suyunu çıkarcan haa..

SELAM KIZLAR
BUGÜN ÇOKKKKKKK YOĞUN VE KARIŞIK BİR GÜN YAŞADIM İŞTEN ÇIKINCA ANNEME GİTTİM YENİ EVİ İLE İLGİLİ ŞEYLER İÇİN SAAT 8'E DOĞRU EVE GELDİM FALAN FİLAN ANCA TOTOMUN ÜSTÜNE OTURDUM
AMA İSMİ LAZIM DEĞİL BAZI KANKALARIM ARKAMDAN ATIP TUTMUŞ YAKIŞTIRAMADIM alsanaalsanasmile
BİZ SEVGİLİ KOCİMLE GERİ ÇEKİLME YÖNTEMİ İLE KORUNUYORUZ ÇOKDA MEMNUNUZ
KOCAM BU KONUDA ÇOK AKLI BAŞINDA BENDE ODA SEVMEZ ÖLE HAŞIR HAŞIR NE O BEEEE HEM TENİMİZİ HİSSETMELİYİZ DAHA ÇOK ZEVKLİ OLUYORR ohaoldumsmile

AHANDA BİSDE ÖLE YAPIYOS AMAN NAZAR DEĞMESİN BENİMKİ PEK Bİ KENDİNE SAHİP
benimki benim almamı uygun görmüyo ,sen alırsan kasiyer yalnış anlar ,bu kadın bunu alıp nereye gidiyo derlermiş puhahahaha :roflol:
NESİNİ YANNIŞ ANLICAK LOOOO ALIP EVE GİDİP S......... YANNIŞ NERESİNDE BUNUN

BEN GÜNAH YASAK DİYE BİLİYOM YA OLMUŞ OLAN BU SEFER YAKLAŞTIRMA BARİ ADAMI KRİKOCUM

eğer bebiş varsa bende geri çekme zadesi olacamm..bizde hep geri çekme yöntemi kullanırız..kocam sevmiyoo..kılıf falan teni değmeliymiş tenime :))))))
OOOO ÇIKTI YOLA GELİYOR PAŞA ANNESİ PAŞAAAAAAAA

EVET CANIM BEN YOOKEN SEN BENİM VEKİLİMSİN
DOĞRU CEVAP VERMİŞSİN KUZUM BU VAJİAL DUŞ PH DENGESİNİ BOZUYOR
HEE BEN YAPMIYORMUYUM VALLA VICIK VICIK HAŞIR HAŞIR YIKIYORUM
TEMİZLİK İMANDAN GELİR ohaoldumsmile

:1shok: nasıl içini yaaa
BASBAYAAAA İÇ KARA DELİK DERİNCİMMMM :kedi:

BENDE SIK MANTAR OLURUM ARTIK KRONİKLEŞTİ FİTİL KREM FALAN HİÇ EKSİK OLMAS BENDE DE ÇOOOOK İLLET BİŞİ KİMSEYE VERMESİN VALLA :bbo:

konuyu değiştireyim akşama ne yaptınız ?,ben kıymalı pide yapıcam ..
cokacimcoook OLSADA SICACIK ÇAYLA İNDİRSEM MİDEYE

saol pirpsum..

kizlar kapuskaya pirinc konurmu?ben koymadimda acaba koycakmiydim?
EVET KONUYOR KUŞUM ACCIK PİRİNÇ HE AZDA KIRMIZI ACI BİBERR OHHH YEMEDE YANINDA YAT

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR

zeynam bebeem:asigim:nerdeydin
AHHHH KOKOŞUM AHHHH :asigim:

pardon biri mi konuştu ?

yok biz dönemiyoruz normal olamıyoruz huyumuz kurusun
AMMA KAVGACI KARULARSINIZ HEEEE
BENDE Bİ ARA ACABA DEDİM AMA NEYSEEEEEEEE şakkıdı

zeyna cım nerelerdesin kuşum habire nal yolla briket yolla diyon başka bi numara yok ayranmı içtin yoksam
AYRAN MIII OFFF YANINDA SICACIK PİDE İLE NE GÜSEL OLURDU mafoldumben

heh gitmiş gene hırslı hatun korkulur valla:)
NE HIRSI BEEEEE
AMMA YAPTINIZ HEEEE
HİÇ BİŞİNİZİ İSTEMİYOM YOLLAMAYIN :umursamaz:

ne varki 20 dakikada pişiyo 2 dakikada yeniyo ,kaymak ta koydum üstüne 2 dilim indirdim ..

ula zeyna kafa o briketleri kırcam nan kafanda ,acık buraya gel ,bişeye sardın mı illa suyunu çıkarcan haa..
:dilcikar:

gelmiş ordan burdan alıntı yapmış aklı sıra bakın takip ediyorum sizi diyor ,hade ordan ,bütün gün gelme akşama özet geç yemezler..

sizin gibi yatmıyom ben bütün gün ayrıca bi bugün gelemedim sen evde toto büyütürken ben işte bile gelebiliyorum bi kerem :dilcikar:
bi daha okumam geçmişi 5 sayfa yazmamda alıntı yapıp :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…