- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.281
topiğimizde tartışma istemiyoruz ,konuyu lütfen kapatın hanımefendi ..
revani yaptım ,ah ben bu gidişle sonumu iyi görmüyorum ..
ay aynı şeyi safiye dedi kıs mmmf ,orda pek belli değil yüzüm gözüm ,nasılda benzettiniz yahu ..
AHANDA BİSDE ÖLE YAPIYOS AMAN NAZAR DEĞMESİN BENİMKİ PEK Bİ KENDİNE SAHİPuleynnnnnnnnnnnnn bi içeri gidip geldim neler konuşmuşmuşlsunuz loooooooooooooo
biz ne tırtıklı ne renkli ne geçiktiricili kullanmıyoz geri çekiliozzzzzzzzzz savunun atlılar geliooooooooooo
delü karularrrrrrrrrrrrrrr
NESİNİ YANNIŞ ANLICAK LOOOO ALIP EVE GİDİP S......... YANNIŞ NERESİNDE BUNUNbenimki benim almamı uygun görmüyo ,sen alırsan kasiyer yalnış anlar ,bu kadın bunu alıp nereye gidiyo derlermiş puhahahaha :roflol:
tanışalım yawruumm tanışalım tabee bende çok isterim ammaa biz evde otururken ikimiz kakarakikiri kocalar bir hayvanlık yapmasınlar laelaelaelaelae
kız ne 40.günü biz kırk güne kadar bilmem kaçıncı postada ilerliyorduk aceppp diyom ya adam 9 ayın hırsını aldı benden sonra bebeğim ve biz dergisinde ilk 6 haftanın yasak olduğunu okuduk ta iş işten çoktan geçmişti
bende utanırım almaya çok hiç alamadım bazen kipada özdilekte falan aralara sıkıştırıyoz eskiden yaneee
OOOO ÇIKTI YOLA GELİYOR PAŞA ANNESİ PAŞAAAAAAAAeğer bebiş varsa bende geri çekme zadesi olacamm..bizde hep geri çekme yöntemi kullanırız..kocam sevmiyoo..kılıf falan teni değmeliymiş tenime :))))))
EVET CANIM BEN YOOKEN SEN BENİM VEKİLİMSİNVajinal duş çok tehlikeli.Mantar kapma olasılığı çok fazla.Ben yeni evlendiğimde mantar olmuştu.Doktora gittiğimde duş jeli kullanıyo musun dedi.Ben kullanıyordum ama ondan sonra kullanmadım.Vajinal duş hamile kalmamak için derinlere inerek tem.yapmak.Vajina içindeki PH dengesi çok önemli.Bozmamak lazım..Sıvı sabunlar duş jeli gibi sızarak PH dengesini bozuyomuş.Bu konu Zeynanın yüklemi altında ama arkadaşım izinde olduğu için ben cevap verdim:)
BASBAYAAAA İÇ KARA DELİK DERİNCİMMMM :kedi::1shok: nasıl içini yaaa
BENDE SIK MANTAR OLURUM ARTIK KRONİKLEŞTİ FİTİL KREM FALAN HİÇ EKSİK OLMAS BENDE DE ÇOOOOK İLLET BİŞİ KİMSEYE VERMESİN VALLA :bbo:aboooo:1shok: demek bende ondan habire mantar oliiiii ama ben hamile kalmıyım die değil o sıvının kötü kokusundan dolayı yıkıyordum öle hart hurt
ama napayım banyo yaptıktan sonra bile içinde yavaş yavaş geri akıyor sanki o sıvı iç çamaşırım kokuyor ayy ne iğrenç oldum -tatlicadiarzu-
bundan sonra yapmayım bari çünkü çok mantar olur bende bepte fitil atarım o daha iğrenç bişey hatta bugün eczaneden alcak kocam doktorum verdi akıntım var yine mantar oldu iyimi
cokacimcoook OLSADA SICACIK ÇAYLA İNDİRSEM MİDEYEkonuyu değiştireyim akşama ne yaptınız ?,ben kıymalı pide yapıcam ..
EVET KONUYOR KUŞUM ACCIK PİRİNÇ HE AZDA KIRMIZI ACI BİBERR OHHH YEMEDE YANINDA YATsaol pirpsum..
kizlar kapuskaya pirinc konurmu?ben koymadimda acaba koycakmiydim?
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞURmerhaba arkadaşlar nasılsınız bayadır giremedim kızım hasta oldu istifra ediyor çok 2 gündür azaldı ishal oldu ayrıca zor bir 2 hafta geçirdik ve tabiki iştahı kesildi hiç yemek yemez oldu zorla bir iki yudum anca
AHHHH KOKOŞUM AHHHH :asigim:zeynam bebeem:asigim:nerdeydin
pardon biri mi konuştu ?
AMMA KAVGACI KARULARSINIZ HEEEEyok biz dönemiyoruz normal olamıyoruz huyumuz kurusun
AYRAN MIII OFFF YANINDA SICACIK PİDE İLE NE GÜSEL OLURDU mafoldumbenzeyna cım nerelerdesin kuşum habire nal yolla briket yolla diyon başka bi numara yok ayranmı içtin yoksam
NE HIRSI BEEEEEheh gitmiş gene hırslı hatun korkulur valla:)
ne varki 20 dakikada pişiyo 2 dakikada yeniyo ,kaymak ta koydum üstüne 2 dilim indirdim ..
ula zeyna kafa o briketleri kırcam nan kafanda ,acık buraya gel ,bişeye sardın mı illa suyunu çıkarcan haa..
sizin gibi yatmıyom ben bütün gün ayrıca bi bugün gelemedim sen evde toto büyütürken ben işte bile gelebiliyorum bi kerem :dilcikar:
bi daha okumam geçmişi 5 sayfa yazmamda alıntı yapıp :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?