2008 Kasım Anneleri

derinim dogum günüyle evlilik yildönümünü atlamadi simdiye kadar hep yemege ciktik hediyede aldi ama insan bi sevgililer günündede bisiyler yapamazmi ya?

bak heryer süslü millet hediye aliyor bizde tik yok..ben aliyorum ona ama bu yil almiycam.

krikitoscum canim oku sen bol bol korkmustur aklina kötü getirme.

vire gecms olsun bu dönem disten hepimiz muzdaribiz galiba.

Krikitosum belki rüyadır ve ilk olduğu için çok etkilendi ve tepkisi aşırıydı.Bence evde bişi görmek falan değilşdir.Bazen gölge, ışık yansımalarından falan korkarlar.Anılın birkaç kere çizmeden, gölgeden korktuğuna şahit oldum.Sarılıp yok oğlum cici falan diyerek susturdum.Şimdi ayakkabı anlamında ka diyo:) O da zamanla alışacak...

Vira vira geçmiş olsun canım.Neden olmuş kusma ve ishal?

Çileğim seni anlıyorum.Her özel günden 1 hafta önce başlıyor kocam gel anlaşma yapalım birbirimize bişi almıyalım demeye.Bazen alıyo böyle deyip.Birkeresinde anlatmıştım başından savmak için böyle birgünü fresh pizza alıp gelmiş.Dışarda romantik bir yemek=Evde fırında ısıtılmış fresh pizza.Bunların çoğu aynı, maalesef tontişim:))

melegim almasin ama biraz romantik olsunya..vallahi bak eve gelme desem is yerinde yatmya razi o kadar iskolik bi adam.iyi hos ama bunaltiyor bu hali beni,o kurtaricak sanki norveci..bak gerdi beni yine bari biraz kapuska yiyim:)

len kokoss kizim cocukla nasil yapiyon mantiyi yaa valla bravo.

yasminim ben romantik olsun baska bisi istemiyorum ama bu kalastan oda cikmazki..

ayy senin kocaya cok guluyorum pizza ha:) ee akli midesinde tabi.

geçen gece Okyanus öyle oldu canım.Sonrasında gülmedi ama çok zor sakinleşti.yatağında yatmadı fialn.en sonunda yanımızada uyuttum.rüya görmüştür diye düşünüyorum

yasminim ben romantik olsun baska bisi istemiyorum ama bu kalastan oda cikmazki..

ayy senin kocaya cok guluyorum pizza ha:) ee akli midesinde tabi.

Bir keresinde de kavga etmiştik bir dilim tart getirmiş.Bir de ceketinin altına saklamış.Zannedersin ki elmas gerdanlık getirmiş.Kasıla kasıla ısıtta yiyelim diyo

ayy burada yzmadan edemedim bak şimdi kocişim bana böle hırka gibi bişey olmış şimdi moda ya onlardan çok şık sevgiler günü hediyesi olarak almış ben ona ne alsam acep benim kocam romantiktir ya hiç atlamaz doğum günü evlilik yıl dönümü sevgililer gününü falan hele parası varsa yani eskiden iş yerime dev gibi çiçekler gelirdi diğer çiçekler yanında sönük kalırdı valla bir bakan birdaha bakar 200 kişilik iş yerinde herkez çiçeğimi görmeye gelirdi ayıptır sölemesi ama en çok çiçeğimi hediyemi yeni tanıştığımızda ve nişanlıyken aldım hediyelere boğuyordu beni her buluşmada eli boş gelmezdi ya çiçek ya hediye parpüm illaki bişey şimdi kesildi masraflar falan birde hayat sıtandardımız değişti eşki işnde 2 katı maaaş alıyordu ee bende çalışıyordum iyi para alıyordum hemde bu haliminden çok fazla iyidik ama şimdi neyse onada şükür binlerce şükür çünkü işsizlik çok zor

bu arada oğluşum kendine geldi evi dolaşıyor zamanla daha iyice gibi bencede ben bir kurşun döktüreyim

kızlar bende kaçıyom yavaştannn yavaştan kendinize iyi bakın.ya ben burda çok takılınca iş falan yapamıyorum yaa( yasmin sen nasıl idare diyon bacım yaa.

kızlar bende kaçıyom yavaştannn yavaştan kendinize iyi bakın.ya ben burda çok takılınca iş falan yapamıyorum yaa( yasmin sen nasıl idare diyon bacım yaa.

Valla bazen peygamber soyundan geldiğimi düşünüyorum.Şaka bir yana kocam çok kabadır ama hayatımda tanıdğım en iyi insandır.Bende de iyi bana göre.Yalnızca şekillendirmek lazım ama ben beceremiyorum sanırım

Bir keresinde de kavga etmiştik bir dilim tart getirmiş.Bir de ceketinin altına saklamış.Zannedersin ki elmas gerdanlık getirmiş.Kasıla kasıla ısıtta yiyelim diyo

ayyy ne alem kocan varmış valla yaminncim iyi geldi gülmek adamın romantizimide yemek üzerine

saphiracım sağol tatlım bize ilk oldu belki ondan bukadar korktum ve tepki verdim oda bnim korkumu alıp daha çoğalamıştır belkideağlaması inşallah bir daha olmaz hiç

Son düzenleme:
asortim iiyi valla afiyet olsun yaptında yiyonmu gızz..
çileğim ozaman benim seninkinin yanında çok romantik kalıyor.. işin zormuş ne diyim.. bazıları işini çok sever ...
bizimkininde işleri yoğun ama hani arada derim ya bazen yaptığı küçük bişey, söylediği küçük bir sözle bile beni çok mutlu eder..
ha bu arada kapuska ya pirinçde konuyordu sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…