2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar çıkanlara ve çıkmayanlara
ben de çıkıyorum yemeğimi yapayım artık
uykusuzluktan yerimden kalkamıyorum
kızda ha uyanır diye uyumadım iyice salak gibi oldum
uyanmadı maymun 3 te uyudu hala uyuyo
gece geç yatırcak gene beni

çilak kafalım eylülü uyutunba bir bezi hemen açıp içine kıymasını koyuuup sıkıyorum bebiş
yasmincim alemsin ya valla
benim kocimde kabadır ama hayatımda tanıdığım en düşünceli anlayışlı insandırda ben beğenmiyorum her zaman ki gibi
hediye falanda beklemiyorum zaten geçen saat almıştı bana geçtiğimiz haftada çanta almıştı
ben gidimde anlaşma yapıım bu sene kimse kimseye hedaye almasın die:roflol:

Devrankayracığım çıkmışsın ama tekrar girersen görürüsün sanırım mesajımı.Ben az önce hatırladım seni.Facebooka bakınıyordum,ordan Devranın resmini görünce hatırladım.Hatta sen bana mesajda göndermiştin ama arkadaşlarımız seni yeni geldin sandı.hatırlayana kadar bende öyle sandım.Daha önce kullandığın kullanıcı adın ypc idi.Eminim başka hatırlayan arkadaşlarımız da olacaktır bu şekilde yazınca opuyorumnanaktanMutlu paylaşımlar a.s.

evet saphiracım önceki nikim ypc idi evet seninle facede sürekli yazışıyoruz ama en hemen unutmuşsn önemli degil hatta neden kkye girmiyorsun brda zaman kaybedene kadar oraya girebilirsin demiştin bilmiyorum hatırladımı söyleddigini

evet canım hatırladım tabiki.ama ben sana niye orada zaman kaybediyorsun demedim ki ya da dediysem de senin anladığın mana da değildi.Burada kalabalık bir şekilde paylaşımda bulunuyoruz ve sorularımız,sorunlarımız için çok daha fazla cevap bulabiliyoruz.Yani daha iyi bir şey olduğu için söylemiştim ve sen zamanım yok nete girmeye demiştin ama sıksık facebookta karşılaşıyorduk ve bebeklerimizle ilgili konuşuyorduk.sen kafandaki soruları bana soruyordun.o soruları burada sorsan daha sağlıklı ve çeşitli cevaplar alırsın demek istemiştim ben hep.tabiki özel olarak benimle de paylaşabilirsin.ben arkadaşlığından çok memnun olurum.yani facebookta harcadığın zaman kadar kk ya da girebilirsin demiştim.ama sen beni o zaman da yanlış anladın ve bence yine yanlış anlayacaksın.Belki bu kez anlatabilmişimdir kendimi :sinifsinif:

Hemen unutmuşsun beni diyorsun ama çok uzun zamandır ne facede ne msn de karşılaşmıyoruz.ben d.... diye mesaj atmıştın bana devrankayra nickiyle ama onun da üstünden çok zaman geçti ve sen buraya da girip kendini göstermedin.ypc iken oğlunun adını da hiç bahşetmedin.Dolayısıyla seni ilk etapta devrankayra olarak hatırlamamam çok normal...de...sen niye kendini tanıtmadın bence garip olan bu işte CADIARZU

ypc nikimin şifresini unuttugum için yeniden kaydoldum ben oglumun adını söyledim diye hatırlıyorum ama eminde degilim yalan olmasın oyüzden kendimi tanıtma geregi duymadım hatırlarsınız diye yanlış bişeyde yaptıgımı zannetmiyorum hayır yanlış anladıgım için söylemedim ben öyle hatırlayacagını düşündügüm için söyledim yani garip olan bişey yok gizemli olmak gibi bir düşüncemde yok niye bukadar yadırgadınız anlamadım

sitede şifremi unuttum bölümü var canım oradan yeniden şifre alabilirdin çok kolaydı,yeni üyelikten daha kolay olurdu belki de.Kendini tanıtsaydın garipsenmezdin.Neyse sorun değil.Ben bu konuyu kapatıyorum artık.Daha fazla uzamasına gerek yok.Bu topikte 1 kez yaşandı istemediğimiz tatsızlıklar.Bir ikincisine daha izin vermem.

hoşgeldin uzun bir aradan sonra ypc cim ya da tatlı oğlunun ismiyle Devrankayra

hepimize mutlu paylaşımlar kaldığımız yerden devam edelim canlarım a.s.

topiğimizde tartışma istemiyoruz ,konuyu lütfen kapatın hanımefendi ..

revani yaptım ,ah ben bu gidişle sonumu iyi görmüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…