2008 Kasım Anneleri

ayrıca evdekiler toto büyütmüyo kınamıyım seni şurda çalışan kadınların %90ı işe gelip dinleniyoruz diyo hatırlatiim:1closedeyes:

Son düzenleme:
selam kızlar bayadır burdan koptum ama muhappetinizi özlemişim baya okudum sizi aklımda hiç bişey kalmadı ama nasıl okuduysam cadı'yı ve kocayı uyuttum daldım buraya herkez iyidir inşallah

minecim hoşgeldin..bugün bir arkadaş ta seni soruyordu..merak ettik ne zamnadır yoktun

ay hangi vefalı arkadaşımız sordu acep hemen bulayım ya bişey geldi üstüme bu aralar nedense pc'den sogdum(tabi zeynep ceylin'inde zıvanadan çıkması buna etken)pek ugrayamadım ama çok özlemişim sizi bunu anladım artık daha çok ugruycam

buldum beni soranı melegim sormuş face'de sormuştu canım benim bırakmam ben sizi çok seviyorum hepinizi hatırlanmakta daha sevindirdi yaşasın kk

höyttttttttttttttttttt selam millettttt..su eylülü varya elime bi gecirirsem revani yaptircam

delimi ne yahu canim cekti gece gece..

minecik hosgeldin fistiiiim yoktun bi zamandir dimi?

höyttttttttttttttttttt selam millettttt..su eylülü varya elime bi gecirirsem revani yaptircam

delimi ne yahu canim cekti gece gece..

minecik hosgeldin fistiiiim yoktun bi zamandir dimi?

kaçtım şekerim biraz ama dayanamadım hasretinize deniz oglanında face'de resimlerini gördüm kocaman delikanlı olmuş

ah be çilekcim sen hamarat hatunsun ,senin evin ne misafirler gördü ,ne ağırladın sen onları iyi biliyoruz ,yapımı çok kolay kek gibi bişey ,bitek içine irmik giriyo bide şerbet yapıyosun ,hadi yarınm yapıver sende canın çekmesin..

sus lenn gece gece canimi cektirip bide beni gaza getirme.

msn de yakaladigimda seni tarifi istiyciim zati,yoksa siscek he bi tarafim..

hem ne uyumadin bekim sen?midene oturdular demiii ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…