2008 Kasım Anneleri

yaa mehmet akife de bişeyler oldu bugünlerde kızdığı zaman neresi olduğuı önemli değil bi atıyo kendinbi yere küçücük burnunuda bamm diye vuruyo yere bilerek yapıyo bunu çünkü böyle yapınca kıyamıyoruz biliyo sanırım 2 yaş sendromunda bir ergen oldu memo

yerim o ergeni ben kıyamam yaramaza bak sen çok üçkagıtçı bunlar çok kime çektilerse benimkide kızınca hemen şirinliklere başlıyo sarılıyo öpüyo tabi sonra kız kızabilirsen

yasmın dısten oldugunu sanmıyorum canım
cunku mmf ın dedıgı gıbı huysuzluktan yapıyor
ıshal ates ve ıstahsızlık durumunda bır degısım hıc olmadı son gunlerde
ama kecı gıbı ınat kendını atma morarana kadar aglama bılınclı yapıyor hepsını

Sömürüyolar o zaman canlarım.Bırakın kendi hallerine tepki vermeyin.Susup yanınıza gelip yalamaya başlarlar..

doktorumuz fatihte öyle demişti görmezden gelin bırakın bi müddet sonra kendi kalkıcak diye
tamam onda yaptık
ben bundada yaparım çünkü benimde keçiden farkım yok ama babası varken bi yandan eeeee yapıyo parmağıyla memo gücenincede yyyokkk yook oğlum gel diyo alıcam elime bi sopa ikisinede girişcem o olcak :)

yağmurda öyle ya vuruyo kafayı sağa sola nere denk gelirseee ilgisini başka şeye çekmeye çalışıyorum ben
miniğim yaş sendromu canımm takma kafanaa
maytap yerim o ergeni vallahi hokka kadar burnu var vurmasın sağa sola:)

Yasmin kız öldürdü senin bu kocan beni sabah sabah gülmekten:roflol::roflol:..Ah seni de güldürse bi gıcık adam,kıymetini bilmiyo senin..

Maytabım görüyosun alaylı malaylı ama iyi doktorum heee:))

mmf benımde babam benı cıldırtıyor
kayınpeder olsaydı sımdıye kadar cıngar cıkmıstı kesın

babam her dedıgını yapıyor hıc ıtırazsız
onun ıcın oglum hayır denılmesıne alısmıyor maalesef
bu sebeble dun aksam trıp attım babama sızı de bız buyuttuk dedı susmak zorunda kaldım

az once esımle konustum telefonda
gece sayıklamısım gulerek anlatıyor bilmiyorumkismile
sımdı acı cekıyorum ama sabaha kadar bebısım kızım gelecek dıye
o da bana sarılmıs ısmını sormus bana elıf demısım boshayallersmile

ruya gordugumu hatırlıyorum ama sorularına cevap verdıgımı hatırlamıyorum
umarım baska zamanlarda yapmıyorum boyle seyler CADIARZU

1. Miniğim işin zor be.Kayınpeder olsa bişey desen bir daha yapmaz belki ama babanla işin zor..Kocan söylese belki o deyince yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…