2008 Kasım Anneleri

Günaydinn lokumlarim,daha yeni uyandim ama hala patlamadi afyonum):))

gecise bakiyordumm emmeee Deniz gicigi sayfami kapadi dolayisiyla sadece minigin kizi oluyormus rüyasinda onu hatirliyorum.

birde mmf nin sari kafasinin sinirli hallerini,o bizdede var bizimki genelde ya tekme etiyor yada vuruyor
bizlere atmiyor kendini yani yere.

yaa okudumda unuttum valla kizmayin emi.

dün bi sakarliktir gitti bende,söminemin camini kirdim yavvv nasil oldu bilmiyorum ama kirildi valla

iki tane kase kirdim birde kocisin saatini düsürüp camini catlattim:)

bugün kocisim erken gelicek,basinda bi cöp kirayim bari pek yapmazdi böyle seyleri.

tombigi disariya cikarcaz avm ye bende biraz bakinirim cünkü bu cocuk habire uzuyormu büyüyormu anlamadim bisiy aliyorum kisa bi süre kisaliyor dar geliyor,offff fenalar geliyor bazen.

cılegım canım hosgeldın
nazar mı vardı acaba uzerınızde bırcok sey kırılmıs
denız pasa buyuyor demek kı annesı
bızım kucuk kuzunun bır cok kıyafetını ayırdım bende hafta sonu
yepyenı ama kucuk gelıyor dıye

saol fistigim ne bilimya bu ara denizde cok düstü morartti bi taraflarini..

bende habire ayiriyorum cogunu bir defa giymis,heleki esofmanlarina üzülüyorum

yepyeni ama dizini yirtmis yazik oluyor ama napiim.

Beyazmelek inat etmiş geçmişi okuyo:)))

Güliz test yapıyodur belkim..

Maytap yemek yapıyo...

Zeynam meşgul işiyle..

H.mine kızıyla ilgileniyo..

Çilek camları temizliyo...

Hilalim abonelerle haşır huşur..

Ben de çen çen yapıyorum:))

mantıklı

Eşim 2.çocuk istemiyo ya ben fakir birilerine vereyim mi dedim.Dur bakalım dedi:))Eğer bebe düşünmeseydim birkaç parça hatıra alıp dağıtacaktım ihtiyacı olanlara...

zeyna begendıgım bazı seylerı hurclara koyarak ayırıyorum
dıgerlerını 4 aylık bebegı olan arkadasıma verıyorum

eğer 2. düşünülmüyorsa yasmincim saklaman mantıksız boşa yer kaplıyo ve yeni yeni ciciler çıkıyo sonra onlardan alıyon eskiler elde kalıyo hatıra 1-2 al yeter

bende hep verdim ve bu hafta sonu gene ayıklamam yapmam lazım koyacak yerrrr yok valla
bende 3. düşünmediğim için saklamanın bi espirisi yok ben ahmette de saklamadım o zaman yiğit hesapda yoktu çünki

çilekcim nazar değmiş kuzum size oku yada okut kendinizi
yasmincim kürkün hayırlı olsun cicim kış günü giydin kürkü ben yazın almıştım piştim valla
bende dün ayırdım biçok şeyini yazlıkta bi parça şeyi yok artık baharda yavaş yavaşl başlamak lazım küçük danaya alışveriş yapmaya
kayınvalideme çıktım sütlüğ kahve içmeye ama benmi içtim yoksa omu beni anlamadım

miniğim fatih babamın ilk torunuydu o zaman kızardım çok şımartıyo diye ama şimdi iyikide o kadar zaman geçirmişler şımartmış diyorum 3 sene oldu fatih hiç unutmadı dedesini 2 yaşındaydı her sabah inmek isterdi dedesine sabah kapının arkasında nöbet tutardı dedesi onu görünce 'dedesinin yavrusu napıyosun ' derdi fatihte ona 'yavyusunun dedesiii yapıyosunnnn derdi
yavrusunun yavrusu diye severdi hep onunla emekler sırtında gezdirir at olurdu koca adam onunla çocuk olurdu
küçücüktü alırdı fatihi eminönüne götürürdü peşinde gezdirirdi yaz günleri kuşburnu içmeye giderlerdi kahveye ne içtin oğlum derdim kuş derdi burnunu tutardı her sabah kuşlara yem atarlardı beraber tellerdeki kuşlar ikisini görünce hemen yere inerlerdi :çok üzgünüm:
yani diyeceğim oki bırak şuımartsın dede torun çok güzel vakit geçiriyorlar
bak benim oğlumun hiç dedesi yok dede bambaşka bişey eşimin babasıda yok eşimin teyzesinin kocasına dede diyo mehmetakif
o dede dedikçe içimden bişeyler kopyuo çok duygulandım çok ağlıycam şimdi en iyisi susayım:çok üzgünüm:

ben ıkıncı dusunuyorum ama saklama taraftarı degılım
yıpranmamıs bır ıkı sey evet ama hepsını saklayamam zaten
bır de her cocuk ayrı heyecan o zaman farklı modeller falan cıkıyor
ımkanım elverdıgınce alırım dıye dusunuyorum

zeyna ve asortık kendıme yenı saat bakıyorum
bır ara cıcı saatlerınızı gostermıstınız ama unuttum
fıkır acısından foto ıstıyorum please

hosbuldum yasminim..

yok bukez evimi süpürüyordum uff valla hergün hergün biktim yaa

birgün atlamak istiyorum bikezde kahfaltidan sonra evi süpürmek istemiyorum ama olmuyor

ama toz almiycam kendime izin verdim.camlariminda icini sildim disina daha bi süre dokunamam

cok soguk cü¨nkü.

bende hepsini valizlere koyup kaldirdim,burada fakir kimse yok verebilecegim,bunlarin ihtiyac

dükkanlarinada vermek istemiyorum cünkü kizil hac`a gidiyor.her tr`ye gelisimizde kaliyor orda zaten annem veriyor onlari birilerine ama ben bazilarini ayirdik cünkü benim dana cok kusmuklu oldugu icin hic giymedikleri bile var.

eger yaparsam bi bebek daha cinsiyetleride uyarsa ona sakladim.

mmf ıcımı yaktın yawww mafoldumben
tamam soz hıcbır sey soylemeyecegım babama ve anneme
buyudukce aklı kestıkce herseyın guzelını ıyısını anlatıcam ama sımdı hıcbır sey soylemıcem

yasmincim valla sen çözmüşsün herkezi valla cadıyı doyuruyordum maşallah tavuk çorbasını sildi süpürdü şimdide uykusu geldi ama gezmeye gidicem birazdan uyutmuyom orda uyuturum ben kaçar görüşürüz

of diyorum, yuh diyorum,çüş diyorum, oha diyorum

naptınız uleen tamı tamına 40 sayfa okudum, ama miniğim üzülecek hiç alıntı yapmadım çünkü eğer yapsaydım bir 2 sayfada o tutardı heralde
vallahi beynim döndü inat ettim okuyup bitirecem dedim bir daha tövbe oku oku bitmedi yav roman gibi
dünkü romanınızda da bir condom'un hikayesiymiş kaydirigubbakcemile3 ama bensiz hikaye yarım kalmamış :umursamaz:

öncelikle piroşuma ve anılcığıma geçmiş olsun diyorum hatırladığım kadarıyla öksürük vardı ikisinde de
sondan gideyim çileğim geçmiş olsun siz nazara geldiniz heralde sürekli bişeyler kırılıyor evde
gülizim ne diyim sana sabırlı hatunsun vesselam senin yerine ben çatladım ortadan ikiye
h.minecim hoşgeldin canım sevindim dönmene

valla biz evlendikten sonra hiç korunmadık Eymen'den sonra korunmaya başladık ben öyle spiralle falan uğraşamam bir işi de eşim yapsın değil mi diyerekten condomla korunanlar kervanındayım
şimdi efendim condomlar 3'e ayrılır biiir....
diyerek gireceğimi düşünüyorsanız üzgünüm beklentilerinizi karşılayamayaccağım zira daha sadece bir yıldır condom kullanan insanlar olarak çok meraklı değiliz çeşitlerine ama rötardır,meyvelidir,tırtıklıdır vs.. çeşitlerini bilirim hepsini duymuşluğum okumuşluğum vardır markette hususi inceler iki manyak olarak kaydirigubbakcemile3 ama daha hiç almadık sağlık ocağından alıyorum ben, gayette memnunuz hiç problem yaşamadık bu zamana kadar
vajinayı yıkama olayına karşıtım bende çevresini yıkarım ama içine kadar giremem
mantar olayı bende de vardı bu condoma başladıktan sonra bitti bir daha olmadı yani doğumdan sonra

bu arada krikocumda adultlar arasında aslında bebeler izin varse baksanıza doğumdan 3 gün sonra mı yazmış o öyle bişey hatırladım
benim hamişliğim sorunsuz geçtiği için cinsel ilişkimizde aksama olmada en son doğumdan iki gün sevişmiştik hatırlıyorum sadece pozisyon seçeneğin fazla yok bebişi rahatsız etmeden işini bitiriyorsun kaydirigubbakcemile3 sonra kırk gün bekledik tabi 41. gün açılışı yaptık allahın izniylen o gün bugündür tam gaz devam

ben de saklıyorum..ablam benden 4 ay sonra doğum yaptı..çoğunu verdim ama ilk dönemdekileri çok az giydikleri için hala duruyorlarr..

2. çocuğum olursa mümkün olduğunca ilk kıyafet almak istemiyorum..idare etmek istiyorum..ilk çocuk idye de biraz iyi almıştım..çok para vermiştiimm çokkk..((

mmmf çim canım yaa..ne güzel anlatmışsın..haklısın..

ben face bir video paylaşmıştım sen de beğennmiştin hatırladınmı..
baba oğul..onu ilerken ağlamıştım..ama torun çocuğu da geçermiş..

ben de sürekli dedelerinin anenesinin babaannesinin fotlalarını gösteriyorum..tel i alıp dede fln diyorum..özledik biz de sanırım

off mmmf bitirdin beni yaa mafoldumben benimki de dedesine hayran vwe ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim
hatta biz dede bolluğu yaşıyoruz, benim babam eşimin babası benim dedem bunlara hep dede diyor benim büyük dayım var ona da dede diyor hepside böyle olmasını istiyor ve çok memnun
benim çocukluğumda dedemle-ananemle geçtiği için bende dedemi çok seviyorum benim için bitanedir onlar annem-babamdır benim o yüzden oğlumda yaşasın tatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…