2008 Kasım Anneleri

Sağol Miniğim.Bu arada bebişlerin terbiyesi söz konusu olunca ben kızıyorum valla babamlara.Yapmayın terbiyesiz alışır, ben olacam bu çocuğun yanında hep diyorum. Bence sizde anlatın..

ıstedıgın kadar anlat benım babam anlamaz
o yıne bıldıgını okur
sonucta cocuguma onlar baktıgı ıcın ve sırf benım ıcın tum duzen ve yasamlarını degıstırdıklerı ıcın bır yerde susmak zorunda kalıyorum maalesef

evet her dedıgını yapıyor ama bır cok seyı de ogretıyor hakkını yemeyeyım
daha yasına gırmeden kapı tıklamadan gırılmeyecegını ogrettı mesela
kasık tutmayı, elıne bır sey degdıgınde sıldırmeyı, pecete kullanmayı, sandalye de oturarak yemeyı vs bırcok seyı ogrettı ve ogretmeye devam edıyor
ama nedense oglum onu dınlıyor benı degıl
o olmayınca canıma okuyor

miniğim senin işin zor..babayada bişi denmez kii:))

denmıyor zaten canım
dun aksam onlar gelınce benım dana costu tabıı tum hırcınlık bıttı
ben nakavt olmus halde oglumla kus oldugumu soyledım anlasın dıye
bıraz cıtlattım hanı bak bana oluyor olan sız olmayınca canım cıkıyor gıbılerınden
bız aksama kadar cıtımızı cıkarmıyoruz hıc cocugu uzmuyoruz dıye konustu
sustumm

alkış babana miniğimm :lepi:..baban haklı akşama uğraşıyo çıytı çıkıyomuu :))

ben duymuyorum cıkmıyor herhalde
adam sadrazam torunu gıbı gak demeden ekmek guk demeden su daha ne olsun
dede sırtında tasıyor at olup dıgıdık yapıyor

dun oyuncakları toplamak ıcın yere egıldım sıpa hemen sırtıma cıktı dıgıdık yapıyor bana

Benimkiyle de ben dıgıdık yapıyorum.Her fırsatta sırtıma yapışıyo.Ama inanılmaz güzel bişi. Ayy bak burnumda tüttü tontişimemir_bebek:

günaydın millet..
yasminim hayırlı olsun sana kırmızı çok yakışıyor:))

yaa güliz gerçekten çok sabırlısın..ben şimdiye alışveriş bile yapmıştım:))

miniğim o sırta çıkma biz de de var..yere yüz üstü sırt üstü farketmez hemen tepemde..aslında ben öyle birşey de göstermmeiyorum ama yapıyorlar..

tam sadrazam torunu gibi ne güzel..
en azından gözün arkada değil canım..bizim gibi ellere bırakmıyosunn..boş ver takılma..aklı erdikçe uslanacaktır..

bugün akşam bakacam canımm..yoksa burdakiler parçalayacak benii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…