- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.401
çilekcim nazar değmiş kuzum size oku yada okut kendinizi
yasmincim kürkün hayırlı olsun cicim kış günü giydin kürkü ben yazın almıştım piştim valla
bende dün ayırdım biçok şeyini yazlıkta bi parça şeyi yok artık baharda yavaş yavaşl başlamak lazım küçük danaya alışveriş yapmaya
kayınvalideme çıktım sütlüğ kahve içmeye ama benmi içtim yoksa omu beni anlamadım
miniğim fatih babamın ilk torunuydu o zaman kızardım çok şımartıyo diye ama şimdi iyikide o kadar zaman geçirmişler şımartmış diyorum 3 sene oldu fatih hiç unutmadı dedesini 2 yaşındaydı her sabah inmek isterdi dedesine sabah kapının arkasında nöbet tutardı dedesi onu görünce 'dedesinin yavrusu napıyosun ' derdi fatihte ona 'yavyusunun dedesiii yapıyosunnnn derdi
yavrusunun yavrusu diye severdi hep onunla emekler sırtında gezdirir at olurdu koca adam onunla çocuk olurdu
küçücüktü alırdı fatihi eminönüne götürürdü peşinde gezdirirdi yaz günleri kuşburnu içmeye giderlerdi kahveye ne içtin oğlum derdim kuş derdi burnunu tutardı her sabah kuşlara yem atarlardı beraber tellerdeki kuşlar ikisini görünce hemen yere inerlerdi :çok üzgünüm:
yani diyeceğim oki bırak şuımartsın dede torun çok güzel vakit geçiriyorlar
bak benim oğlumun hiç dedesi yok dede bambaşka bişey eşimin babasıda yok eşimin teyzesinin kocasına dede diyo mehmetakif
o dede dedikçe içimden bişeyler kopyuo çok duygulandım çok ağlıycam şimdi en iyisi susayım:çok üzgünüm:
ay şuan sinirden ölmek üzeriyim...
bizim burda bi arkadaş var erkek..odaları yok..daha doğrusu kapalı bi odaları yok..
ay öğle saatinde geliyor yemeğini yiyor sonra bırakıp gitmiyor ya..
sandelyeleri birleştirip horul horul uyuyor..
kırmadan güzellikle bişeyler söyledim ama anlamıyor..
bir saatlik bi dinlenme zamanım var ondada onun horultusunu dinliyorum..çıldıracam vallah..
ne yapacam ne diyecem bilmiyorum...
krıkocum sevındım canım mert ve senın ıyı olmanıza
ruyam bırseylerın habercısı mı bılmem ama
bız cocuk dusunmeye basladıktan sonra ruyamda bır oglum olacagını gormustum
aradan 27 gun gectı ve hamıle oldugumu ogrendım
ama sımdı korunuyoruz onun ıcın ıhtımal vermıyorum
ama ılerıde kızım olması ıcın cok dua edıyorum
senağlamasenağlama sus beeeeeeçilekcim nazar değmiş kuzum size oku yada okut kendinizi
yasmincim kürkün hayırlı olsun cicim kış günü giydin kürkü ben yazın almıştım piştim valla
bende dün ayırdım biçok şeyini yazlıkta bi parça şeyi yok artık baharda yavaş yavaşl başlamak lazım küçük danaya alışveriş yapmaya
kayınvalideme çıktım sütlüğ kahve içmeye ama benmi içtim yoksa omu beni anlamadım
miniğim fatih babamın ilk torunuydu o zaman kızardım çok şımartıyo diye ama şimdi iyikide o kadar zaman geçirmişler şımartmış diyorum 3 sene oldu fatih hiç unutmadı dedesini 2 yaşındaydı her sabah inmek isterdi dedesine sabah kapının arkasında nöbet tutardı dedesi onu görünce 'dedesinin yavrusu napıyosun ' derdi fatihte ona 'yavyusunun dedesiii yapıyosunnnn derdi
yavrusunun yavrusu diye severdi hep onunla emekler sırtında gezdirir at olurdu koca adam onunla çocuk olurdu
küçücüktü alırdı fatihi eminönüne götürürdü peşinde gezdirirdi yaz günleri kuşburnu içmeye giderlerdi kahveye ne içtin oğlum derdim kuş derdi burnunu tutardı her sabah kuşlara yem atarlardı beraber tellerdeki kuşlar ikisini görünce hemen yere inerlerdi :çok üzgünüm:
yani diyeceğim oki bırak şuımartsın dede torun çok güzel vakit geçiriyorlar
bak benim oğlumun hiç dedesi yok dede bambaşka bişey eşimin babasıda yok eşimin teyzesinin kocasına dede diyo mehmetakif
o dede dedikçe içimden bişeyler kopyuo çok duygulandım çok ağlıycam şimdi en iyisi susayım:çok üzgünüm:
zeyna ve asortık kendıme yenı saat bakıyorum
bır ara cıcı saatlerınızı gostermıstınız ama unuttum
fıkır acısından foto ıstıyorum please
hosbuldum yasminim..
yok bukez evimi süpürüyordum uff valla hergün hergün biktim yaa
birgün atlamak istiyorum bikezde kahfaltidan sonra evi süpürmek istemiyorum ama olmuyor
ama toz almiycam kendime izin verdim.camlariminda icini sildim disina daha bi süre dokunamam
cok soguk cü¨nkü.
bende hepsini valizlere koyup kaldirdim,burada fakir kimse yok verebilecegim,bunlarin ihtiyac
dükkanlarinada vermek istemiyorum cünkü kizil hac`a gidiyor.her tr`ye gelisimizde kaliyor orda zaten annem veriyor onlari birilerine ama ben bazilarini ayirdik cünkü benim dana cok kusmuklu oldugu icin hic giymedikleri bile var.
eger yaparsam bi bebek daha cinsiyetleride uyarsa ona sakladim.
bizde 41 gün açılışı yaptık hala kapatamadıkof diyorum, yuh diyorum,çüş diyorum, oha diyorum
naptınız uleen tamı tamına 40 sayfa okudum, ama miniğim üzülecek hiç alıntı yapmadım çünkü eğer yapsaydım bir 2 sayfada o tutardı heralde
vallahi beynim döndü inat ettim okuyup bitirecem dedim bir daha tövbe oku oku bitmedi yav roman gibi
dünkü romanınızda da bir condom'un hikayesiymiş kaydirigubbakcemile3 ama bensiz hikaye yarım kalmamış :umursamaz:
valla biz evlendikten sonra hiç korunmadık Eymen'den sonra korunmaya başladık ben öyle spiralle falan uğraşamam bir işi de eşim yapsın değil mi diyerekten condomla korunanlar kervanındayım
şimdi efendim condomlar 3'e ayrılır biiir....
diyerek gireceğimi düşünüyorsanız üzgünüm beklentilerinizi karşılayamayaccağım zira daha sadece bir yıldır condom kullanan insanlar olarak çok meraklı değiliz çeşitlerine ama rötardır,meyvelidir,tırtıklıdır vs.. çeşitlerini bilirim hepsini duymuşluğum okumuşluğum vardır markette hususi inceler iki manyak olarak kaydirigubbakcemile3 ama daha hiç almadık sağlık ocağından alıyorum ben, gayette memnunuz hiç problem yaşamadık bu zamana kadar
vajinayı yıkama olayına karşıtım bende çevresini yıkarım ama içine kadar giremem
mantar olayı bende de vardı bu condoma başladıktan sonra bitti bir daha olmadı yani doğumdan sonra
bu arada krikocumda adultlar arasında aslında bebeler izin varse baksanıza doğumdan 3 gün sonra mı yazmış o öyle bişey hatırladım
benim hamişliğim sorunsuz geçtiği için cinsel ilişkimizde aksama olmada en son doğumdan iki gün sevişmiştik hatırlıyorum sadece pozisyon seçeneğin fazla yok bebişi rahatsız etmeden işini bitiriyorsun kaydirigubbakcemile3 sonra kırk gün bekledik tabi 41. gün açılışı yaptık allahın izniylen o gün bugündür tam gaz devam
anaaaa terbiyesize bak senay şuan sinirden ölmek üzeriyim...
bizim burda bi arkadaş var erkek..odaları yok..daha doğrusu kapalı bi odaları yok..
ay öğle saatinde geliyor yemeğini yiyor sonra bırakıp gitmiyor ya..
sandelyeleri birleştirip horul horul uyuyor..
kırmadan güzellikle bişeyler söyledim ama anlamıyor..
bir saatlik bi dinlenme zamanım var ondada onun horultusunu dinliyorum..çıldıracam vallah..
ne yapacam ne diyecem bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?