2008 Kasım Anneleri

ben de çok yıprananlar varsa onları değil de iyilerini saklıyorum ikinci düşünüyorum çünkü öyle yada böyle inşallah oda giyer
olmazsa bende ihtiyacı olan birilerine veririm

selam bacılar gece maşallah çan çan çalışmış eller oku oku bitiremedik
ben merttin hiç bişeyini atmadım iyikide atmamışım ben ablama saklamıştım onun bebesine ama bana kısmetmiş gene ablamın bebesi kız zatii ona yeni yeni cicişler alıcam

dün kocişim geldi ani bir kararla çıktık evde yicek bişeyler kalmamıştı onları aldık az biraz ordanda kuzenime gittim miyom ameliyatı olmuştu öfff aynı sezeryan gibi olmuş şimdi daha çok korkuyorum doğumdan mertte bilmiyordum bunda bile bile kesçekler benieyvahedigeldismile

gülüzcim bende 2yi test yapmak için 2 hafta bekledim ne zaman miğde bulantılarım tavan yaptı o zaman yapabildim elim gittide kafanda bebeği oturtamıyorsan bir yere yapmaya elin varmıyor ama kaçış yok yapıverde için rajat etsin sabah ilk idrarınla yapıverdin keşke

miniğim bebeğin hayırlı uyurlu olsun belki rüya sana bişeyler anlatıyordur

yasmincim pembe kürk yakışmış tontişim sana bir hava katmış şıklık katmış

off başka ne vardı yaww mertin altını açmaya gidiyom ben kokuşuk dolaşıyor evde

krıkocum sevındım canım mert ve senın ıyı olmanıza

ruyam bırseylerın habercısı mı bılmem ama
bız cocuk dusunmeye basladıktan sonra ruyamda bır oglum olacagını gormustum
aradan 27 gun gectı ve hamıle oldugumu ogrendım
ama sımdı korunuyoruz onun ıcın ıhtımal vermıyorum
ama ılerıde kızım olması ıcın cok dua edıyorum

Maytabım içimi acıttın.Radyoda da Zerda nın müziği vardı.ŞİİR EŞLİĞİNDE gözlerim doldu valla.Benim oğlumun bir dedesi var.Diğeri nerede onu babası bile bilmiyormafoldumben

ay şuan sinirden ölmek üzeriyim...
bizim burda bi arkadaş var erkek..odaları yok..daha doğrusu kapalı bi odaları yok..
ay öğle saatinde geliyor yemeğini yiyor sonra bırakıp gitmiyor ya..
sandelyeleri birleştirip horul horul uyuyor..
kırmadan güzellikle bişeyler söyledim ama anlamıyor..
bir saatlik bi dinlenme zamanım var ondada onun horultusunu dinliyorum..çıldıracam vallah..
ne yapacam ne diyecem bilmiyorum...

Beyazmeleğim son iki gün mü dedin?Önünde saygıyla eğilmekten başka bişi düşünemiyorum.Seni seks ilahesi seçiyorum:)) Krikitosumda yardımcın:))

Krikitosum teşekkürler tontişim..

ben fatihinkileride verdim mehmetakifinkileride 2 tane arkadaşım var fatihtede benden sonra peşpeşe doğurdular memodan sonrada sırayı bozmadılar ve biri doğurdu biri hamile şimdi gene yeni bebişimize ayırdım birsürü şey ne heveslerle ördüğüm avuç içi kadar takım yeleklleri patikleri kıyafetleri hepsini ayırdım
mehmetakife bi prematüre eşofman takımı almıştım onu kiracının kızı aldı vermiyo çatlak onu alabilirsem onu saklıycam inş:)

Hilalim arayım mı seni?Rahatsız edeyim mi cebini çaldırıp:)

uf ya gitti...sağol yasminim..hiçbişey kar etmiyor..ofluyorum pufluyorum olmuyor...
ama yarın sertte olsa rahatsızlığımı dile getirecem..olmadı kapıyı kilitleyip açmıyacam(

ya deli etti bu oglan beni,elinde tlfon habire ibrahim tatlises dinliyor tosun :)

tr deyken dayimdan dinledi cocuk birdaha birakmadi bunu,oysa ben hamileyken ona neler neler dinlettim

müzik secimi zevki benim gibi olsun diye ama o habire iboda oynuyor:))))

allah gönlüne göre versin tatlım ne hayırlıysa ol olsun bende çok isterdim kızım olsun bandanalar takıyım hatta doktor kız dedi diye merserize pırıldılı bir ip aldım da anneme bolero ördürüyordum ama ablamın kızına kaldı artık boshayallersmile bir kızım olsaydı ne kokoş olurdu zaradan kıyafetler seçtim ona şıkdı şıkıdı zamanla herşeyini alıcaktım bayanssulusmile neyse kısmet böleymiş allah isteyen herkeze yaşatısın zemuszemus

senağlamasenağlama sus beeeeee
zeyna ve asortık kendıme yenı saat bakıyorum
bır ara cıcı saatlerınızı gostermıstınız ama unuttum
fıkır acısından foto ıstıyorum please

Escape ECP10104 | saatvesaat.in

bebeeem yeter artık şu evi kazıdığın işin mi yok hergün ev süpürüyon delümüsün ne yasık sana bunun bide yaşlılığı var yıpratma kendünü kokoşum

bizde 41 gün açılışı yaptık hala kapatamadık
he bana kalsa 24 saatte 1 kendimizi hatırlatmak lazım birbirimize delikafadulden

anaaaa terbiyesize bak sen
kuzum özelden sizin büronun telini atıver bana ben onu yolarım
ohhh be yat uzan para kazan terbiyesizzz :mymeka:

aa yasmin sende mi kürklendin hayırlı olsun canım
mmmf bizimde dedemiz yok benim dedeme dede dio kuşum:)
gülizcim sen daha test yapmadın mı ya ne hatunmuşsun da
başka ne vardı yaa hatırlamıyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…