2008 Kasım Anneleri

tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..okudum ama kaçırmak istemiyorum yazarken..sağolun şekerler..

yedirdim zar zor..ayy neden ağzını güzelce açmıyor bu çocuk..
minik minik yerken sürekli kaşığı ısırıyor her kaşıkta birazı önlüğünün üzerindedir..

birazdan uyutayım da yemeğim yok..off

yasmin bişey hazırlayamadı ki yaa.kayınvalidem bizde:(( oğlanı bırakıp gitmeye de gönlüm razı olmadıı b gündüz konuştuk boşver yaa dedim hiçbişey yapmayalım hatta hediye de alma dedim.aa olmaz ama dedi yok valla gerek yok dedim.çünkü kredi borcumuz var dünyanın parasını ödüyoruz her ay.nasıl bu kadar harcanıyo bilmiyorum.geniş geniş hediyeler alacak gücümüz yok şuan gerekte yok zaten.pastamızı yedik ednan beyi izledik canımm.:)) valla bu senede Sinop un en güzel zamanı olan temmuz 20 gibi gitmeyi planlıyoruz allahtan bişey gelmezse.inş.görüşürüz süper olurboshayallersmile

ben gıttım oglusu uyuttum geldım

zeyna gecmıs olsun kuzu
korkulacak bır sey olmaması guzel
yalnız ben o sıkılan spreyı yanlıslıkla cok ugrasmama ragmen hep yutuyorum
sonra mıdem bır fresh oluyor tuhaf yanıı

yasmin bişey hazırlayamadı ki yaa.kayınvalidem bizde:(( oğlanı bırakıp gitmeye de gönlüm razı olmadıı b gündüz konuştuk boşver yaa dedim hiçbişey yapmayalım hatta hediye de alma dedim.aa olmaz ama dedi yok valla gerek yok dedim.çünkü kredi borcumuz var dünyanın parasını ödüyoruz her ay.nasıl bu kadar harcanıyo bilmiyorum.geniş geniş hediyeler alacak gücümüz yok şuan gerekte yok zaten.pastamızı yedik ednan beyi izledik canımm.:)) valla bu senede Sinop un en güzel zamanı olan temmuz 20 gibi gitmeyi planlıyoruz allahtan bişey gelmezse.inş.görüşürüz süper olurboshayallersmile

Bende ayarlamaya çalışırım o vakte.Ama ben kocasız gelebilirim.Annem, babam ve oğlumla. Pansiyon falan ayarlamak lazım..

derincim bu arada kitapdan aldım ben çağana.ama sizinkinden değil sanırım ilk 100 sözcük sizinkisi hayvanlardı sanırım.şimdilik çok ilgilenmiyo bıkıyo hemen ama alıştırmaya çalışıyorum.bu bile iyi bi gelişme bu kitabı sevdi bi tane daha var onu görmek bile istemiyo.önerdiğin için sağol tatlım.

Bence bunlarin hepsi 2 yas sendromundalar,benimkisi 3-4 aksamdir aciyor benim memelri beybi
beybi diye öpüp kokluyor,sonrada kendine cok gülüyor.

babasinada yapti ama bi öptü cocuk nasil tiksindi anlatamam :))))

kocısın aksam toplantısı varmıs
benı arkadasının hanımının yanına bırakmayı teklıf ettı
donuste alırım dedı ama
bılmıyorum oglum cok huysuz oluyor aksamları karar veremedım

cılek yazık denıze hevesı kursagında kalmıs yavrumun

yalnız bızım kucuk bey asırı kıskanclık belırtılerı verıyor
yanyana oturdugumuz an herseyı bırakıp gelıp ortamıza yerlesıyor ve baktıgımız aldıgımız ılk tepkı babaya bır tokat

ay benimkiside çok huysuz kızlar.bardak ve kaşık sıkıntımız var bu aralar.sürekli kaşıkla bardağı karıştırmak istiyo.bide biz çay içersek çay bardağı karıştırıyo kahve içersek fincanı.bazende tabaklara saldırıyo.vazgeçirmeye çalışıyorum ama çok zor.

Minigim uysuzsa gitme bence,cünkü rahat vermiyordur.oturmaninda bi anlami kalmiyor.

ben arkadaslarimda oturucagimda hic denizi götürmüyorum babayla kaliyorlar.en azindan

sakince bi cayimi icmek hosuma gidiyor.yinede sen bilirsin tabi.

aaac cagancukum kitabı hatırlattığın iyi oldu dün bende aldım ilk 100 sözcüğü bayıldı bayıldı benimki çok seviyor zaten kitap,fotoğraf albümü vs.. karıştırmayı o yüzden bunu da çok sevdi zaten fotoğraflıya çok ilgisini çekti

havhav,buvv,mama,bebe,eeen(yani araba)kaydirigubbakcemile3 bunlar gibi bildiklerini hemen gösterdi meyvelerden de muzu seviyoruz hemen onu buldu oradan,bir de portakalı

bugün öğle arası da baktık biraz oynayıp pynayıp gelip ona bakıyor file baktı bir süre bende söledim bir-iki defa fil dedim en son fili gösterip füü diye dolanıyordu evin içnde kaydirigubbakcemile3

bir tane kitabı var renkeleri öğreniyorum diye sarı rengin sayfasında muz resmi var, canı muz yemek istedimi onu getirip sayfayı açıp bana muzu gösteriyordu ıh-ıh diye ben muz veriyordum yesin diye heralde ondan alışkanlık oldu bunda da yavru köpeği gördü ver diyor işaret ediyor oğlum dedim ondan bulup getiremem malesef kaydirigubbakcemile3

bu arada bizde de 3-4 tane emzik var biri ananenin evinde duruyor biri çekmecede bir önceki emzikleri son aldığım iki tane elinde benimkininde bırakmasın çok zor aklına geldimi verene kadar meme-meme diye takılmış plak gibi sayıklıyorum duruyor ikisini birden alıyor bazen bir onu bir diğerini emiyor kaydirigubbakcemile3
banada bıraktırmak için erken gibi geliyor daha 2 yaşından sonra başlayacağım o zamana kadar bırakmış olmazsa

cılek yazık denıze hevesı kursagında kalmıs yavrumun

yalnız bızım kucuk bey asırı kıskanclık belırtılerı verıyor
yanyana oturdugumuz an herseyı bırakıp gelıp ortamıza yerlesıyor ve baktıgımız aldıgımız ılk tepkı babaya bır tokat

cnm benimkide öyle.ikimizin yanyana oturduğunu görmesin bütün işini bırakıyo hemen benim elimi tutuyo ve beni diğer koltuğa oturtuyo.konuşamıyo ama herşeyi anlatıyo sıpa.

aaac cagancukum kitabı hatırlattığın iyi oldu dün bende aldım ilk 100 sözcüğü bayıldı bayıldı benimki çok seviyor zaten kitap,fotoğraf albümü vs.. karıştırmayı o yüzden bunu da çok sevdi zaten fotoğraflıya çok ilgisini çekti

havhav,buvv,mama,bebe,eeen(yani araba)kaydirigubbakcemile3 bunlar gibi bildiklerini hemen gösterdi meyvelerden de muzu seviyoruz hemen onu buldu oradan,bir de portakalı

bugün öğle arası da baktık biraz oynayıp pynayıp gelip ona bakıyor file baktı bir süre bende söledim bir-iki defa fil dedim en son fili gösterip füü diye dolanıyordu evin içnde kaydirigubbakcemile3

bir tane kitabı var renkeleri öğreniyorum diye sarı rengin sayfasında muz resmi var, canı muz yemek istedimi onu getirip sayfayı açıp bana muzu gösteriyordu ıh-ıh diye ben muz veriyordum yesin diye heralde ondan alışkanlık oldu bunda da yavru köpeği gördü ver diyor işaret ediyor oğlum dedim ondan bulup getiremem malesef kaydirigubbakcemile3

bu arada bizde de 3-4 tane emzik var biri ananenin evinde duruyor biri çekmecede bir önceki emzikleri son aldığım iki tane elinde benimkininde bırakmasın çok zor aklına geldimi verene kadar meme-meme diye takılmış plak gibi sayıklıyorum duruyor ikisini birden alıyor bazen bir onu bir diğerini emiyor kaydirigubbakcemile3
banada bıraktırmak için erken gibi geliyor daha 2 yaşından sonra başlayacağım o zamana kadar bırakmış olmazsa

ay cnm ne güzel ya benim sıpacığın hiç konuşmaya niyeti yok.elimle gösterip top diyorum oda gösteriyo eliyle ben bi daha top diyorum kahkaha atıyo sıpamdelikafadulden

biz babasıyla sarılıp birbirimizi öpünce hemen koşup geliyor ortamıza ama kimseyi kovmuyor şimdilik bir babayı öpüyor bir beni şap diye sonra da gülüyor alkışlıyor alkisalkisalkis

sen konuşuyorsun yaa annesi ona yetiyor demekki kaydirigubbakcemile3
bu arada bizimki topa gııın diyor az önce dırşarıda gezerken de gördü top gııın die başladı bağırmaya gıın demekte gool'den geliyor yani biz topa vurunca goool diyoruz yaa ona gııın diyor o yüzden kaydirigubbakcemile3

çitosum bizde bir sorun yok KK'da senin pc'de yada nette sorun olmasın sakın

ay benimkiside çok huysuz kızlar.bardak ve kaşık sıkıntımız var bu aralar.sürekli kaşıkla bardağı karıştırmak istiyo.bide biz çay içersek çay bardağı karıştırıyo kahve içersek fincanı.bazende tabaklara saldırıyo.vazgeçirmeye çalışıyorum ama çok zor.

anaaaa aynısı aynıı:)) akşamları çay içemez olduk.elien çelik tabakla kaşığı veriyorum ama tangır tungur gürültü çıkarmaya bayılıyo alt komşum gelecek bi gün.ama zaten bu da yetmiyo artıkk çayı karıştırıp dediğin gibi içecekmişşş hele bi yapma.kendini yerlere atıyo bağıra bağıra ağlıyo oluk gibi yaşlar akıyo gözünden.hani numara yapıyo diycem ama o yaşalrı görünce dayanamıyorum kii

cağan cnm aynı bunlar..kaşıkla bardağı karıştıracak..
öçatalla tabağı..
ama tabak dolu olacak..sulu olacak..yemek yerken çok yoruyor bir de babasının kucağında oturmak istiyor illaki..

kızlar şu kitabı internetten mı almıştınız ben de alacağım mersine gidince elime geçer ..buralara gelimyor gelse de pahalı oluyor..

link linkk

Back
X