2008 Kasım Anneleri

EylÜlÜm sorma bebem ya sınır oldum ya haberlerı olmasa bı Şey demıcem ama var haberlerı kardeŞlerle ortak ÇalıŞınca eŞım bÖyle oluyor hep
eŞıme sen bırak gel demıŞ kendıler saat 10.00da gıtmıŞler sınır oldum yaa
en Çok da annemın durumuna bozuldum zaten

kÖs kÖs oturuyorum Şımdı
yemek falan da yapmıcam yesın beyefendı deĞerlı ıŞ yerınde

Lavisim haklisin kizmakta heryer düsüncesinelrle dolu ama napicaksin cok germe kendini olan olmus cünkü..

asortik hakkaten senin böcük bi fena ya ne isi varmis orda?Deniz acinca kapagi hemen saldiriyor

karistirmak icin ama soguk filan cok hazetmedi galiba kendi cekiliyor sonra.

offff bu cocuk bir haftadir kasik mamasi yiyor kahfaltida disinden dolayi herseyi reddetti sadece bunu aliyordu.yeni yedirdim daha sandalyesinden inmeden hepsini kustu.cabuk davrandim kaseyi koydum önüne vallahi yedigini cikardi tam bi kase oldu..ya niye yaptiki midesi bulandi galiba halbuki iyide yemisti.

offff bigünde sorunsuz yesinya simdi ne yapayim ben buna disim aciyor diye hicbirseye acmyior agzini ayy deli oldum.

asortiğim benimki de melis gibi buzdolabı açıkkken uğraşır ama kapatınca unutr açmaya çalışmaz hiç
senin Eylül hanım maşallh aşmış olayı

eylülcüm sağol canım öyle biraz daha sabredeceğiz ama bazen bitme noktasına geliyorum
şuanda başım dönmeye başladı öğrencim geldi çocuğun yüzüne bakamadım kafa 1500 oldu yani

lavişim sana noldu anlamadım ben nerede yazdın da ben kaçırdım? neye sinir oldun kuşum?

beyazım ben oylesıne gıdıcem esım ıse aılevı meselesı var ama bana soylemıyor anladıgım kadarıyla benden saklıyor nedense
asortı eylulde oyun oynamak ıstıyor dolapta allahtan kendısı acamıyor

çileğim yemeyen bebek feci oluyor yaaa biz çok iştahsızlık yaşamadık bence çok zorlama
yağmur çok nadiroldu iştahsız o zamn bitek süt içti bende bitek süt verdim bi süree
nasılsa bünyeleri maşallah sağlam deniz zayıf bi bebek de değil bence sıkma fazla deniz efendiyi

beyazmeleğim cevabı üstteee

ay lavişim atlamışım görmemişim şimdi okudum evet gerçekten çok sinir bozucu bir durum olmuş bile bile yaptı dimi kıskançlığından klava:

bugun herkes halsız bende oyleyım nedense annem elım kolum dokuluyor derdı aynen oyleyım halsız ve kırgın vucudun bende anlamadım

ay evet asortie de öyle diyor bugün öyle bir gün sanırım

laviş senın eltı saman altından su yuruten cınstenmıs ılk vukuatımı canım bu yaptıgı nıye boyle bısey yaptı cok ayıp etmıs annecıgınede yazık olmus kendı gıtmıs doktora

dun aksam yan komsum esıyle kavga ettı sabaha kadar onla ugrastım ruyamda herhalde ondan boyle halsız kladım cok uzuldum onlara offf

ay evet kötü olmuş yaaa neden kavga ettilerki

yaa kızlar öle işte kendi açıo buzdolabını falan ya çok yaramaz oldu niyeyse
sendrom mudur nedir ona girdi zaar:)

ay asortie kopardın beni :roflol:

ben yemeğe kaçıyorum kızlar byee

selamlar,
hehehe iki çocukla hep ben aynı leyla durumlarında olurdum bugün herkes halsiz geliba amaaaa ben bugün iyiyim gece yine 2,30da yattım ama kaanım sütünü gece kendi içti sadece boşalınca ben doldurmaya kalktım keremde 2 kere süt içti, sabahta 10 30da kalktık güzelce kahvaltımızı yaptık mutfağım toplu odamda idare eder oynuyorlar zaten biraz yorulsunlar uyutucam...

lavişcim kötü olmuş sizin için kuzum..eltinede ne diyeyim hiç sevmeme böyle rahat insanları ama körün başı gibi gelir beni bulurlar bir mıknatısda bende var bu insanları çekiyorum..

ıcırım kayseriye gidiyormuşunuz şimdiden iyi yolculuklar..

maytabım daha düşünmüyorum alıştırmayı çişe felan ama iki üç gün söyleyince böyle acaba erkenmi zamanımı diye düşünmedende edemedim.. gerçi sen bilirsin tecrübe konuşuyor nede olsa biraz daha bekleyelim korkutmamak lazımmış..

asortiğim benimkilerde ben dolaptan bişey alırken içine dalıp ne var ne yok
karıştırıyorlar kapattımmı bitiyor daha açamıyorlar..

ay çilek bugün melis aynısını yaptı ,sabah kahvaltı hazırladım ,eşimle beraber oturduk ,meliste tabi ,ama hiçbişey yemedi ,bende kaşık maması yaptım,peynirli filan ,yedi bi kaseyi ,sonunda ne olduysa hepsini kustu ,bende aynı kaseyi koydum hepsi doldu ,yediği kadarını çıkardı yani ..şimdi aç aç geziyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…