- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.361
şimdi de buzdolabının içine girme çıkardı içine giriyo orada beklio ya sizde var mı öle bişe
selam kızlarr
ay çok sinirim bozuldu yaa
sözde bugün tarbzona gidecektik annemi göz dotoruna götürecektik hava da çok güzeldi ziganaya doğru gidecektik giyindim kuşandım eşimin abisi ile sevgili eltimde gidecekmiş hatta bizim gideceğimizi biliyorlarr dün akşamdan toplanıp hazırlanıp gittiler iş yerinde de kimse kalmayınca eşim kalmak zorunda kaldıı
ayy hazırlandım herşey hazır eşim telefon ediyor abimler gitti diyee off ölücem valla sinirimdenn üstüm başım herşeyim hazırdı yağmuruda uyutmamıştım arabada uyur diye çocukta perişan olduu
annem minibüsle gitti en çok da ona kızıyorum zaten(
selam kızlarr
ay çok sinirim bozuldu yaa
sözde bugün tarbzona gidecektik annemi göz dotoruna götürecektik hava da çok güzeldi ziganaya doğru gidecektik giyindim kuşandım eşimin abisi ile sevgili eltimde gidecekmiş hatta bizim gideceğimizi biliyorlarr dün akşamdan toplanıp hazırlanıp gittiler iş yerinde de kimse kalmayınca eşim kalmak zorunda kaldıı
ayy hazırlandım herşey hazır eşim telefon ediyor abimler gitti diyee off ölücem valla sinirimdenn üstüm başım herşeyim hazırdı yağmuruda uyutmamıştım arabada uyur diye çocukta perişan olduu
annem minibüsle gitti en çok da ona kızıyorum zaten(
bugun herkes halsız bende oyleyım nedense annem elım kolum dokuluyor derdı aynen oyleyım halsız ve kırgın vucudun bende anlamadım
dun aksam yan komsum esıyle kavga ettı sabaha kadar onla ugrastım ruyamda herhalde ondan boyle halsız kladım cok uzuldum onlara offf
yaa kızlar öle işte kendi açıo buzdolabını falan ya çok yaramaz oldu niyeyse
sendrom mudur nedir ona girdi zaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?