2008 Kasım Anneleri

kriko canım netten mi aldın emniyet kilitlerini

hayır tatlım ben kipadan almıştım ama artık bütün bebek marketlerde alışveriş yerlerinde var ben şimdi tv altlığı için alıcam devamlı açıp karıştırıyor cdleri falan ağzına sokuyor bantlasam birdaha ben açamam en iyisi emliyet klidi almak

akşam arkadaşlar gelicekmiş sapişim pelinler geliyor tatlım ne yapıyım sence bebişim tatlı çay yeter mi sence 2 bebek evi gene alt üst ederler sapişim keşke sizde gelseniz

yağmurda yedi bayağı
ya gözünü vurdu yine bi yere off
çok yaramaz bu kız yaa
kız dediğin uslu başlı olurrr
nerdeeeeeeezemuszemus

editörüm saphişim teşekkürler canım ilgin için ben hala geçmişi açamıyorum yaaaa

akşam arkadaşlar gelicekmiş sapişim pelinler geliyor tatlım ne yapıyım sence bebişim tatlı çay yeter mi sence 2 bebek evi gene alt üst ederler sapişim keşke sizde gelseniz

Canımcım akşama düğüne gidicez,taa liseden bir arkadaşım evleniyor söz verdim geleceğim diye.Başka zaman geliriz,size Pelinle mutluluklar canım kaydirigubbakcemile3
İkram bana kalsa ona hiç bir şey yapma hele ki sen bir de hamilesin.Madem samimi arkadaşın kalksın kendi çayını kendi yapsın,kekini kurabiyesinide getiriversin bir zahmet.Hamile insandan hizmet beklemesinler lmaz:

Geçmiş olsun Yağmuruma bizimki de söz de kız ama erkek gibi.Bu Kasım bebeklerinin bir özelliği mi acaba kaydirigubbakcemile3Rica ederim tatlım ne demek opuyorumnanaktan

ay havayı güzel görünce öyle bir temizliğe giriştimki ,resmen yatak yorgan döktüm :))
ya ne diycem siz halı kilim v.s nerden silkeliyosunuz ,benim balkonum caddeye bakıyo ,altımda bir daire birde dükkan var o yüzden ön taraftan yapamıyorum ,arka taraf bahçeye bakıyor ordan silkeliyorum ama ne zaman silkelesem alttaki kadın kendi camına vuruyor tak tak ,bende kesiyorum silkelemeyi ama kalıyo öyle ,napcam yaa .kıl oldum ,bir sürü havalanacak battaniye yorgan çıkardım ,toz yok toprak yok yani yinede yapıyo bunu ..off kaldılar öyle attım balkona ..

ton balık diorum verionuz mu diorum ne dionuz diyorum
diyorcan oldum bu seferde:roflol:

canım ben daha hiç vermedim konserve balık taze alıp veriyorum
1 yaşını geçtikleri için herşeyi yiyebilirler ama yine de ton balığı deyince bir durup düşümek lazım onun içindeki zartzurtlar(adı aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3) bize bile zarar verebilir fazlası kaldı k bu küçük çocuk
ama tadına bakması için az bir miktar verebilirsin

zeyna dinleniyordur bugün diş derdide vardı amma uğrar belkin bir ara..
heheh bende 246 sayfadayım...

zeyna anasına gidecekti şekerim akşama gelir bugün heralde öğleden önce öyle diyordu

bu kız koca lahmacunu yemeye aday delimi ne :))
mama mama diye bağrıyorr:)

maşallah benim kuzumA yesin annesi yarasın

katılcan katılcan katılcan
ille de ikram diyorsan al iki bisküvi ver, yada hazır bir iki poğaça pasta falan uğraşıp yorma tatlım kendini
cümlelerininzden anladğım kadaryla emek harcamaya değecek biri de değil

safişim öyle mi diyorsun yaa Eymen'e ufaktan başlasammı acep :uhm: kafam karıştı bak şimdi zaten tepkilerinden anlaşılır lazımlığı yine ortaya çıkarayım ben bari

benimki de caddeye bakıyor yaa sadece bir taraf var bitişik apartmanın terasına bakıyor oraya silkeliyorum bişey oldumu hiç yakalanmadım şimdiye kadar oraya da pek çıkan yok zaten anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile3 görürlerse de valla affetsinler napayım sokağa adamların kafasına mı silkeleyeyim kaydirigubbakcemile3

Darkçım hoşgeldin geçmiş olsun canım
beyazmeleğim eğer lazımlıktan korkuyorsa direkt wc ye tut.yani oturtmadan havadan tut.Anladın mı pozisyonu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…