- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.401
kriko canım netten mi aldın emniyet kilitlerini
bu kız koca lahmacunu yemeye aday delimi ne :))
mama mama diye bağrıyorr:)
akşam arkadaşlar gelicekmiş sapişim pelinler geliyor tatlım ne yapıyım sence bebişim tatlı çay yeter mi sence 2 bebek evi gene alt üst ederler sapişim keşke sizde gelseniz
ton balık diorum verionuz mu diorum ne dionuz diyorum
diyorcan oldum bu seferde:roflol:
zeyna dinleniyordur bugün diş derdide vardı amma uğrar belkin bir ara..
heheh bende 246 sayfadayım...
bu kız koca lahmacunu yemeye aday delimi ne :))
mama mama diye bağrıyorr:)
Canımcım akşama düğüne gidicez,taa liseden bir arkadaşım evleniyor söz verdim geleceğim diye.Başka zaman geliriz,size Pelinle mutluluklar canım kaydirigubbakcemile3
İkram bana kalsa ona hiç bir şey yapma hele ki sen bir de hamilesin.Madem samimi arkadaşın kalksın kendi çayını kendi yapsın,kekini kurabiyesinide getiriversin bir zahmet.Hamile insandan hizmet beklemesinlerlmaz:
ay havayı güzel görünce öyle bir temizliğe giriştimki ,resmen yatak yorgan döktüm :))
ya ne diycem siz halı kilim v.s nerden silkeliyosunuz ,benim balkonum caddeye bakıyo ,altımda bir daire birde dükkan var o yüzden ön taraftan yapamıyorum ,arka taraf bahçeye bakıyor ordan silkeliyorum ama ne zaman silkelesem alttaki kadın kendi camına vuruyor tak tak ,bende kesiyorum silkelemeyi ama kalıyo öyle ,napcam yaa .kıl oldum ,bir sürü havalanacak battaniye yorgan çıkardım ,toz yok toprak yok yani yinede yapıyo bunu ..off kaldılar öyle attım balkona ..
Selam kızlar
hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?