2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar dün akşam bir berbattı 1.30 da uyandı acı acı ağladı yawrum saat 3.00 tü hala ağlıyordu mert süt içirmeye çalışıyoruz içmiyor aptamil yaptım onuda içmedi kaşıkla içirmeye çalıştım görseniz sanki işkence yapıyoz çocuğa kaşığı iktişrii ağlayışı acı vericiydi en sonunda eşim bırak istemiyor işte süt falan dedi niye ağlatıyon gece gece onlada kavga ettik açlıktan uyumuyor bu dedim o anlamadı tabi

bütün gece uğraştık durduk sabah kaltım ona krep yaptım onuda yemedi bal sürdüm üzerine tatlı tatlı yer die ama çiğniyor atıyor yutmuyor yawrum mert sanırım hiç bir zamn çiğnemeyi öğrenemiycek artık uğraşmaktan da ben bıktım yine pekmezli muhallebi yaptı onu yedi her zamnki gibi tek düze yiyor hep

şimdi uyutmaya çalışıyorum ama yine itiraz ağlama öğlen uykusu uyumayan tek bebek benimkidir sanırım artık yorgunum sadece yorgun bitkin bitmiş ve bu dinlesemde geçmiyor artk öle hissediyorum

bende 244 üncü sayfa açılmıyor hata veriyor durmadan geçmişi okuyamadım yetkililer duyun beni...

şimdi de buzdolabının içine girme çıkardı içine giriyo orada beklio ya sizde var mı öle bişe

bak sen yaramaza yaw bücür bunlar walla hiç durmuyorlar tatlım ben buzdolabı kilitlerinden aldım sevi baby bide chicco da vardı onlardan alabilirsin tatlım çünkü valla yaptığı tehlikeli bişi delikafadulden

ya aslında iyiyizdir eltimle ama anam sülaleri bozuk
o huylarıyla ünlüler yapacvak bişey yok yaniii
neyse sinirimi bozmayayım barii daha fazlaaa
krikitos canım hata veriyor sayfa geçmiş okunmuyorr bende sinir oldum
canım hem hamilesin hemde mert yeme konusunda biraz sorunlu galiba ne diyeyim allah yardımcın olsun canımm
asortieee lo güldürdün len beniiii sendrom he:)))
bende tarhana pişirdim ohh mis gibi kalksın da yesin ebnim gotlu balık:)))
bide biber doldurdum en acelesinden canım çektii bide salata yaparım ohh msi gibi
ama tek yemek yemekten nefret ediyorum
inş annem erken gelri yaa(

krikitoscum zor bir gece geçirmişin.. acaba dişten dolayımı yemiyor oğluşun yoksa iştahsızlığındanmı..birde hamişsin Allah yardımcın olsun..
buzdolabı kilidi nasıl oluyor kııı ben duymadım hiçç..

yaw ne dicem ton balığı veriyor musunuz ben aldım ama vermedim daha versem mi ne dersiniz yerse tabe
krikocum bakiim bi şu kilitlere çünkü buzdolabında ilaçlar falanda var ojelerim var açamaz ama kırar falan
krem var bi kaçtane mazallah çok tehlikeli

evet nazlıcım gerçekten zor bir gecedi allah hepimize sabırlar versin mert herzaman çok iştahsız bir bebekti bu aralar dişlerde mi zorluyor bilmiyorum ama dayanamıyorum artık yok gücüm kalmadı 8 tane dişi var son 2 si yeni çıktı diğerleri baya uzun sürer gelmesi mertin diş çıkartma araları çok uzun çünkü

ben sevi babynin almıştım buzdolabı kiliti 2 tarafa yapışıyor bebekler açamıyor birde yukarıya yapıştırdık biz uzunca bir sürede orada yapışık durur sanırm ben dolap kilitleri priz kilitlerini kapı kapatırken parmağı sıkışmasın die de var toplu halde almıştım hepsi bir kutuda satılıyor bebek emliyetleri die chicconun internetten bakın isterseniz çok işe yarıyor bunlar bence bebek olan her eve lazım

Selam herkese
zeynam sensodyn kullan canım çok iyi geliyor diş hassasiyetine
asortim benimki de buzdolabına girip orayı karıştırmak istiyor ama ben hemen çıkartıyorum tabi
beyazmeleğim sen de alıştırabilirsin bence Eymeni çünkü maşallah supanallah oğluşum hep yaşıtlarından öndeydi o yapar yani
krikitosum rahat birgece geçirirsiniz diye düşünöüştüm çok kudurdular dün,yorulmuştur dedim ama..Niye böyle yapıyo bu çocuk ya.Aslında yese uyuyacak bence de açlıktan uyumuyor o.Ispanaklı pasta da yemedi mi kız,pek sevmişti dün kuzum
kızlar 244. sayfa bende açılıyor yalnız yenileme yaptım bir kez hemen açıldı.Yenileme yapmayı denediniz mi?

kızlar 980lerde değilmiyiz nerenin 244. sayfsından bahsediyorsunuz mjerqk ettim..
krikitosum netden bir araştırayım bakalım buzdolabını neyse önlüyorumda prizlere ellerindeki herşeyi sokmaya çalışıyorlar bizim pirizler çok aşağıda..
asortim ton balığını bbamız sever alırız arada ama vermedim ben dün dolabımda istavrit vardı onu yaptım fazla geldiydi öncekinden kızartım kerem bey çok güzel yedi şaşırdım daha önce yememişti.. kaana yediremedik benim gibi pek etden hazzetmiyor kuzu..
akşamda benim oğlanları bir görseydiniz.. sölemesi ayıp kociş acı köfte deriz etsiz çiğköfte yapar arada akşamda yaptı benim bıdıklar bizden çok yedi şaşırdım.. çok acı değildi Allahtan.. birde geğirdilermi şimdi tam uyutucaktım baktım toplantı yapacaklar bıraktım biri yapmış nasıl sarımsaklı köfte kokuyor iyice tamamlasınlar temizlemeye gideceğim...

asotim taze olarak mı soruyorsun yoksa konserve ton ları mı soruyorsun?Ben ikisinde hiç yedirmedim ama konserve ton balıkları dahil 1 yaşından sonra herşeyi verebilirmişiz.Yani istiyorsan ver cicim bir şey olmaz

KIZZ zeynaaaa şimdi bahçeme bakayım dedim nasıl geçtin loooo sen öyle önlere..
ha birde senin her yer ekili ağcın altından tut smaman blyalarının altı bile dolu ekilmiş nasıl yaptın gıı benmi yanlış görüyommm huuuu gelde cevap verrrr..

asortie ben hiç konservelerin sağlığına pek güvenmiyorum bence verme sende
taze balık al onu buğulat domatesli ohh msi gibi
yağmur bayılıyor balığaaa
saphiş geçenlerde bende yenile yaptım ozaman oldu ama artık olmuyorr
kriko canım netten mi aldın emniyet kilitlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…