2008 Kasım Anneleri

Sağol Meleğim boğazlarım çok kötü
sen nasılsın,Eymen nasl?

geçmiş olsun canım
biz iyiyiz şükür oğluşumla hastalık yokta huylarımız deişiyor arada

Darkçım hoşgeldin geçmiş olsun canım
beyazmeleğim eğer lazımlıktan korkuyorsa direkt wc ye tut.yani oturtmadan havadan tut.Anladın mı pozisyonu bilmem

canım lazımlığa oturmak istemiyor, ama wc'ye de tutunca istemiyor denedim yani onun amacı wc'de de lazımlıkla da içini karıştırmak
wc'nin kapısını açık görmesin anında dalıyor içeri alıyor wc fırçasını eline boyuna fırçalayıp duruyor evimin temizlikçisi kaydirigubbakcemile3

bir de ee dediği anda hemen soyup koşuturam lazım ıkınmayabaşlayınca ama ben cesaret edemiyor tam yaparken alalacele soyarsam yapmaz falan diye korkuyorum

darkçım bize hediye geldi şu müzikli lazımlıklardan.Henüz pek yanaşmıyor tabi.Banyoya koydum ben ama işte öyle duruyor.Yalnız çiş kaka diyen bebeklerimiz var.Benimki öyle olsa ben alıştırırdım şahsen.Bana göre o bir işarettir ama tabi herkes kendisi daha iyi bilir

Okyanusta hep elini sokmak istiyor klozete ama sürekli kapağını kapalı tutuyorum.Birde beni otururken görüyor hep orda.Zaten tuvalete giripte kapıyı kapatmak pek mümkün olmuyor basıyor çığlığı.O yanımdykende çişşş diyorum anlasın diye.Pek bi açık yazdım yalnız

bizimkide wc hastası ,ama karrıştırmak için ,beni giderken görmesin ,bir koşması varki aman allahım sanki nereye geldiğini sanıyosa ,pekte eğlenceli bi yer olmasada ona öyle geliyo demekki..

ben geldim..
oğlanların temizlik operasyonu başarılı geçti..
ondan sonra uyuttum kaan biraz zorladı biraz bağrındım ne yapım daha çorba yemek yapılacak onlarlada mutfağın altı üstüne geliyor resmen..artık kaan pes ettide koydum yatklarına..
evim toplu mutfağım düzenli old. için hemen çorbaya giriştim yoğurtlı çorba yaptım..
yanınada tereyağlı kus kus yaptım bugün birazda peynir koydum aslında peynir koydummu cevizde çekip koyuyorumda cevizim kalmamış..
bende bir kase çorba doldurdum içiyorum buyrun hep beraber içelim..

laviş maşallah kızınqa afiyet olsun yesin dışarının malı tatlı geliyor bu sıpalara benimkilerde geçen pizzaya öyle etti..
eylülcüm bizimkide site orta bahçeye bakıyor benim ev birde arka araya bakıyor ara dar öndende çamaşır olur genelde balkonun yanına pimapenli cam yapmışlar diğer taraftan geçilmesin diye orayı açıp silkeliyorum arkadan kadınlar kızıyor evleri çok yakınmış diye kendileri nere çırpıyor yine oraya onlarınkide bana geliyor o zaman.. işde insanlar kendilerine geldimi temizlik ilahı olurlar seni pis yaparlar..
darkcım geçmiş olsun çbuk atlatırsn inşallah..
lavişim eğer söylüyorsa çişş diye o zaman olur belki yada sen yaptığını anlıyorsa safişin dediği gibi kucağında klozete sen tut..eğer daha bişey bilmiyorsa erken başlamak korkutup kaçırıyormuş çocukları inadına yapmıyorlarmış...

iyi bakalım ben arada bir deneyeyim bakalım belki alışır çok zorlamayayım ama arada sırada öylee dediği bir ana denk gelirse deneyeyim

hatta o aldığım kitapta bir bebek var altında bez bağlı başka kıyafet yok onu da görüp ee-ee diyor yani bebekte ee yapıyormuşkaydirigubbakcemile3

ohooo sen neyi bekliyorsun beyazmeleğim.Eymen hazır bence,geç bile kalmışsın arkadaşım.Kurtar çocuğun poposunu şu bezden annesi.

benim kuzu uyandı,mamasını yediricem.sonra görüşürüz kızlar öpüyorum

valla safiş müthş gaz verdin haa eve gidip çocuğa kaka yaptırasım geldi bir anda kaydirigubbakcemile3
nese denemelere başlayayım ufak ufak bende
tuvalet eğitiminde krikitik dönem 18. ay zaten umarım hasarsız atlatırız

nazlımeleğim afiyet olsun kuşum
bende hergün kantinden browni almaktan bıktım dn akşam kendime bir tepsi broeni yaptım evde onlardan getirdin az sonra bir keyif yaparım yine

SLM OGLUM uyandı ÇORBASINI ıÇıRDıM BENDE bugün kıymalı erişteli tarhana yaptım içti bi kase kuzucum ilk defa yaptım ama tadı güzel olmuştu yeşil mercimekli erişte yapacaktım mercimek bitmiş bende tarhana yaptım neyse grşrz oglum kuduruyor hadi by

beyazmeleğim sanada afiyet olsun benimde bugün fazla işim yoktu bir kekte benim yapasım var havuçlumu olur kakao sade karışıkmı olur mutfağa gidince karar veririm heralde..
benim oğlanlarda kalktı..
çorbalarıyla kusk usdan yediler biraz ama bende sinirlendim çünki elleide kuskusun içinde olacakmış yerede döküldü yağlı yağlı o karmaşada yedirdim hemen sildim halıyı hadi deidm meyve sularınıda içsinler koydum biberonlar kerem içiyor foşur foşur kaan bir baktım tv sehpasına ve halıya boca ediyor hadi birde onun için sil şimdi aldım ellerinden tv seyrediyorlar.
benimde canım dün trşu çekti almıştım marketden kuskusla onu yiyorum kuskuslada çok gitmiyor kısır köfte olacak yanında..turşuyu ben kıtır kıtır seviyorum yumuşayınca pek hazzetmiyorum..turşu kurdum bu sene lahana benim kurduklarım bitti kaynanamın kurdukları vardı tuzu aralarına koydu bende sulandırp dökerim tuzu az diye üzerine tuz attık araaki tuzlar erimiş tuz çorağı olmuş yenmiyor eşim kıyamıyor anası kurdu diye yiyor arada..

sana düğünde iyi göbek atmalar tatlım benim içinde dök kurtları
kadayıf alıcak kocam şimdi onu çıkartçam aman bişey yapmak gelmedi içimden nedense
daha doğrusu bgün dışarı çıkmak istiyordum ama yine olmadı kayınvalidem evine ve dedeme alışveriş yapıyormuş eşimi çağırdı oda anasının kuklası gitti tabi ben yine oğlumla baş başa temizlik yaptım ben hamileyim evde çocuk var kayınvalidem yardım istiyor eşimden acaba kimin yardıma ihtiyacı var yarın evine temizlikçi kadın gelicek o evdeyken çık ne lazımsa al demi olmmmaaaaaaaazzz benim haftasonumu zehir edecek ya oda bahanesi klava:

yarında eşim dedesine bakıcak onda kadın var die ben yine evde oğlumla kalıcam sevgililer günü bana gelimiyor yani anlıycağınız zaten bu aralar ben ne istedimde oldu ayyy bana geldi gelenler gene hep dert hem tasa yok mu bu hayattan oğlumun gülüşünden başka güzel bişey

devrankayracım afiyet olsun sana da oğluşuna

bende indirdim brownileri mideye ama biraz zor oldu hiç boş kalamadım valla oriflame'dan ürünler sipariş etmiştim onlarda gelmiş sevindim kocişimin hediyesini aldım nihayet hatta verdim bile ee kart onun olunca mecburen öyle oldu kaydirigubbakcemile3
oda fırsattan istifade benim hediyemi verdi sevgililer günü bize erken geldi anlayacağınız

ben eşime bir saat aldım benim beğendiğimi beğendi oda çok hoşuna gitti onu aldık
oda bana söylemesi ayıp baby doll almak istiyormuş gittik beraber aldık çok tatlı bişey aman sabahlar olmasın :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…