2008 Kasım Anneleri

ya ben ekim kasım miniklerine foto koymak istiyorum ama bulamıyorum 2 sayfada 3 sayfadada aynı şeyler çıkıyor şu kilitli konular hep böle gözümüzün içine mi giricek sevgili editerörüm arkadaşım herşeyim aradığım konuyu bulmak istiyorum

fotoların hepsi başka bir yere taşındı galiba canım ama nereye taşındı hatırlayamadım
şu sizin buluşma resimlerinizin olduğu yere bir bak istersen

ben yarın olduğunu bile unuttum sevgililer günün..
dün teyzeye gittik yine tv yi yenilemişler kocamın sevgililer günü hediyesi diyor içimden çok güldüm zaten alacaktı.. nese kocamada sen karına ne alıyon diye sordu bişey demedik..
eve geldik kocişim bak söyleyim ben teyzenin dolduruşuna gelipte senden hediye beklemiyorum haberin olsun dedim.. biliyorum anladım maksadını dedi oda.. yarın o çalışıyor ben oğluşlarımla yine her zamnki gibi bir gün geçireceğim.. belki bir kaç gün sonra şarzlı süpürge alabilir..
çünki bu ara çok istiyorum lazım oluyor hergün koca makine çıkmıyor oğklanlarla zor oluyor..
hergünde dökülen saçılan çok oluyor şart yanii..
birkaç sene önce dedim al diye yok çabuk bozulurmuş daynmazmış alanlar memnun değilmişde almadı istesem ben alırdım birikmişlerle onada ben kıyamadım daha önemli yerlere harcadım kendimce.

yaa bende fantom var canım şarjlı değil ama
el süpürgesi ve motoru falan hep üstünde çok memnnunum şarjlımı verdim onu alınca günlük dökülen kırıntı v.s için onu açıyorum tavsiye ederim ben 60a aldım bayadırda vbar şimdi ne kadar bilmiyorum
bugün arkadaşımda libelle temizlik robotunun tanıtımı vardı arkadaşım satın aldı da kullanımını gösterdi ama tanıtım gibi oldu
Allahım bende istiyorum yaa ben hep temizlik yapıyorum sanıyorum ama yokyaa dip kıyı yapıp oturunca bide güneş varsa inanılmaz toz zerrecikleri uçuşuyo sinir oluyıorum sinir
yatkalr yastıklar halılar hepsine ayrı su yaptık ama o suları görmeniz lazım iiiiiiivenççççççççç
kocamlada ondan kavga ettik ya kendi ve çocukları alerjik ama hiç umru değil bende kızdım benim hiç lüksüm yok ne zamandır kendime 1 parça bişe almadım hakkım değilmi istiyorum dedim
kredi çekti yalandan yere bopşa para ödüyoruz parayıda borsaya yatırdı bi güzel batırdı

istiyorum dedim o kadar borsada batırdıklarınla 2 tane alırdık

maytabım sen,inki heralde şu uzn saplı olan küçük süpürgelerden sanırım torbası felan üzerinde oluyoır heralde..
ne bileyim benim evi her yer tım tıkış dolu şöyle küçük kibar bir süpürge işimi görürdedim ama iyisi nasıl anlalşılıyor bilemiyorum..
canım bende bir ara ihlas temizlik robotunun tanıtımında bulundumk dediğin gibi yastıklar yatak dahil her şeye ayrı su yapıldı ve hepsinden çok pis sular çıktı yastıkları bir poşete koydu hortumu içine saldı çekti öekti su nasıl kirlendi yastıklarda sanki daha parlamıştı..
aman benimki öyle şeyleri almaz gibi o zaman oda vardı tanıtımda kız istediğiniz kolaylığı yapaıcam ödemede dedi yok dedi..erkeklerin hepsi aynı işde ama sonuna kadar haklısın kocişin konusunda..
belki ilerde suya süpürülen makinelerden yada halı yıkama felan hepsi bir arada olan bişey alırızbizde bilemiyorum..
kız zeyna geçmişe bak sana bir soru sordum burdamısın gittinmi..
bahçenle ilgili

saat kaç olmuş daha uğrayan yok kızlar yaw bizde bugün gesmeye gittik babamızla
bowlinge çok güzeldi yaaa eylül toplara bi saldırıyor ki sanki kaldırabilecekmiş gibi delüü
çok zevkliydi kızlar ya yemek yedik birde sinemaya gidelim dedik ama eylül ü bırakamadık
annem dedemin yanına gitmiş hadi gelin toplaşın

geldim kokoşum anca gelebildim anamın şefkatli kollarında
ne güzel eğlenmişsiniz biz yiğit oldu olalı unuttuk bowlingibilmiyorumkismile

canım sen yannış görmüşsündür olurmu öle bişi ohaoldumsmile:kedi:
Selam kızlar
hastayım

geçmiş olsun tatlım
havalar çok kötü açıyor kapıyor falan aman dikkat et ceren sultana geçmesin

aso iyi eğlenmişsiniz cicim ,o dediklerini bizde yarın yapıcaz melisi anneme bırakıp ,akşam üstü kayınvalideme gittim ,teyzeler ve kızları toplanmışlar ,kalabalıktı baya orada takıldım 1 saat kadar oldu geleli .melisi uyuttum şimdi ,bir bakınayım dedim ..

kilitlenmesi gereken konular çok birikmiş,maalesef bir süre daha göreceksiniz kilitli konuları canımcım -tatlicadiarzu-
fotoların hepsi başka bir yere taşındı galiba canım ama nereye taşındı hatırlayamadım
şu sizin buluşma resimlerinizin olduğu yere bir bak istersen
hayır canım o topik olduğu gibi duruyor. yasakkelime Yeni açılan topik aylara göra genel paylaşım a tıkladığında çıkar karşına.Orası sadece bizler için aktivite ve buluşma topiği şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…