- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.461
ben yarın olduğunu bile unuttum sevgililer günün..
dün teyzeye gittik yine tv yi yenilemişler kocamın sevgililer günü hediyesi diyor içimden çok güldüm zaten alacaktı.. nese kocamada sen karına ne alıyon diye sordu bişey demedik..
eve geldik kocişim bak söyleyim ben teyzenin dolduruşuna gelipte senden hediye beklemiyorum haberin olsun dedim.. biliyorum anladım maksadını dedi oda.. yarın o çalışıyor ben oğluşlarımla yine her zamnki gibi bir gün geçireceğim.. belki bir kaç gün sonra şarzlı süpürge alabilir..
çünki bu ara çok istiyorum lazım oluyor hergün koca makine çıkmıyor oğklanlarla zor oluyor..
hergünde dökülen saçılan çok oluyor şart yanii..
birkaç sene önce dedim al diye yok çabuk bozulurmuş daynmazmış alanlar memnun değilmişde almadı istesem ben alırdım birikmişlerle onada ben kıyamadım daha önemli yerlere harcadım kendimce.
yaa bende fantom var canım şarjlı değil ama
el süpürgesi ve motoru falan hep üstünde çok memnnunum şarjlımı verdim onu alınca günlük dökülen kırıntı v.s için onu açıyorum tavsiye ederim ben 60a aldım bayadırda vbar şimdi ne kadar bilmiyorum
bugün arkadaşımda libelle temizlik robotunun tanıtımı vardı arkadaşım satın aldı da kullanımını gösterdi ama tanıtım gibi oldu
Allahım bende istiyorum yaa ben hep temizlik yapıyorum sanıyorum ama yokyaa dip kıyı yapıp oturunca bide güneş varsa inanılmaz toz zerrecikleri uçuşuyo sinir oluyıorum sinir
yatkalr yastıklar halılar hepsine ayrı su yaptık ama o suları görmeniz lazım iiiiiiivenççççççççç
kocamlada ondan kavga ettik ya kendi ve çocukları alerjik ama hiç umru değil bende kızdım benim hiç lüksüm yok ne zamandır kendime 1 parça bişe almadım hakkım değilmi istiyorum dedim
kredi çekti yalandan yere bopşa para ödüyoruz parayıda borsaya yatırdı bi güzel batırdı
istiyorum dedim o kadar borsada batırdıklarınla 2 tane alırdık
:roflol: yatakta acil işim çıktı bu gece beklemeyin beni anacım :kedi:
herkeze iyi gecelerrrrrrrrrr
valla benimde acil işim çıktı ama geri geldim farkındaysan sizin ki ultra rötar anlaşılan
Selam gece kuslari naparsiniz? la bikezde bi sorun merak edin bu kiz nerede diye ama yok illa unutulcam
ilgilenmesenizde anlaticim iste:)
kuzende dogum günündeydik,pasama nazarmi oluyor nedir bu kezde sandalyedenn uctu yavrum cok agladi ama hemen atlattik neyseki.
bi tabak karisimi kustuktan sonra tost yedirmistim domatezli,aksama kadar ac durdu yemedi uyudu o arada.ordada 3 tane mercimek köftesi yedi ve muhallebi yedirdim icim rahatladi.
neyse gideyim bari kimseler yok zati.hadi gorusuruz yarin.
günaydınnn
canım kocişimde bana çok şık bir hırka almış dün de converse almış beyaz renk bi bana bi kendinee:)))ben kocişime bişey alamadım dün alacaktım trabzondan fırsat olmadı 2 kişilik sinemada yer mi ayırtsam yaa ama hangi filmm
bi bakıp da geleyim ben hemen
heheee
recep ivediğe aldım bileti aslında pek sevmem bu karakteri ama eşimin hoşuna gidiyor bende aldım
18.45 seansına gidiyoruzzz
ay bu adam bu aralar pek iyi nazar değmesin totomu kaşıyayım bareee
beyazmelekcim adam yatmayınca sende sarılacak birini bulamıyorsun sende yatmıyorsun napacan o zaman
tv izleyelim dedi bende ok dedim ama pc yi açtım oturdum kaldım neyse
herkesinSEVGıLıLER GÜNÜ KUTLU OLSUN BıR ÖMÜR BOYU SEVDıĞıNıZ ADAMLA OLUN EMı
neyse işte bende bugün evdeyim benim kazmam daha kutlamadı sefgililer günümü
kutlayacağıda yok çokta önemli değil zaten ya napiim
kimse yok bugün anlaşılar laviş sizede ii eğlenceler recep ivedikte iyi eğlenilir ama
tünaydınnnnn
KASIM 2008 'ıN AZGIN VE AŞIK ANALARI SEVGıLıLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
ben çok güsel uyandım nedense ama sanırım sevgiliminde bunda katkısı var
kahvaltıya gidelim dedi yok dedim kahvaltıyı evde yapalım çünki evden çıkarsak evi temizletemezdim akşam yemeğine gidelim dedim uyar bana dedi ve hadi o zaman yiyelim ve sen evi temizle dedim hiç sesi çıkmadan itaat etti kuzum seviyorum ben bu adamı yaff zemuszemus
lavişcim baya romantik gördüm seni recep ivedik falan maşallah nazar değmesin ne diyeyim
asortim kuşum merak etme kazma dediğinde sana minikte olsa bir süpriz hazırlamıştır bence bekle kuzum
beyazcım sen ona saat aldın da o ne sana ne aldı yeni önlük mü? :teytey:
beyaz ve asooooooo
lütfen fotoooooo
birinizin tangasından birinizin rötarındannnn
bende rötar aldım ki bi ok kullanmadığımız halde bakalım 1 kez deneyelim dicem bu akşam ne dicekkk :kedi:
çileğim afiyet olsun baya geç kalmışsınız kahvaltıya yoksa siz gecenizi sabaha çevirip erken mi kutladınız günü aklinialirimsmile
ohaaa diyorum sevgili arkadaşım sana ve susuyorum önünde saygı ilehadi leen ne fotosu hayal edin artık naniknanik
rötar da akıllıca bir fikirmiş benim aklıma gelmedi valla sevgililler günü için düşünebilirdim hoş geç kalmışta sayılmam ama bakayım iş çıkışı unutmazsam bakayım piyasaya bulabilir miyim
yaa şimdi şöyle bişey var kızlar ben orgazm olduktan sonra tam devam edemiyorum yani eşim hala olmamışsa o zaman mecburen devam ediyoruz ama önceki zevki vermiyor tabi ee şimdi rötarda alırsak benim için zevkli bir gece ızdıraba dönüşmesin sakın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?