2008 Kasım Anneleri

Selam gece kuslari naparsiniz? la bikezde bi sorun merak edin bu kiz nerede diye ama yok illa unutulcam

ilgilenmesenizde anlaticim iste:)

kuzende dogum günündeydik,pasama nazarmi oluyor nedir bu kezde sandalyedenn uctu yavrum cok agladi ama hemen atlattik neyseki.

bi tabak karisimi kustuktan sonra tost yedirmistim domatezli,aksama kadar ac durdu yemedi uyudu o arada.ordada 3 tane mercimek köftesi yedi ve muhallebi yedirdim icim rahatladi.

neyse gideyim bari kimseler yok zati.hadi gorusuruz yarin.

ayy nazlımeleğim senin meşhur teyze yine iş başındaymış kaydirigubbakcemile3
canım mmmf nin yazdığına katılıyorum şarjlı olmayan el süpürgeleri var onlardan al bencede daha rahat edersin uzun süre kullanırsın annemin şarjlı süpürgesi bozuldu durduğu yerde 1 sene falan ancak kullanmıştır sonra o küçük süpürgelerden aldı Arzum'du markası sanırım hala kullanır ve hala çok memnun onun çocuk falan olmadığı için mutfakta duruyor yemekten sonra bile gırgır niyetine kullanıyor çok iyi yani
banada düğünde hediye geldi Almanya'daki bir akrabamdan şarjlı süpürge ben hiç memnun kalmadım ay doğru dürüst güçlü çekmiyor bu bir benimki 3ay 5ay anca dayanmıştır yani sebepsiz yere bozuldu bişeyini yanlış mı yapıyoruz bilmemki
şimdi bir taksitimiz var o bitsin bende alıcam zaten çok pahalı bişeyde değil yani

hmm kocişe kızmakta haklıymışsın canım
seneyede sulu süpürgelerden istiyorum ben bu seneyi de bir atlatalım sonra senin dediğin astık mastık hepsinde kullanılıyor heralde hee yıkıyor mu napıyor o bilmiyorumkismile

:roflol: yatakta acil işim çıktı bu gece beklemeyin beni anacım :kedi:
herkeze iyi gecelerrrrrrrrrr

valla benimde acil işim çıktı ama geri geldim farkındaysan sizin ki ultra rötar anlaşılan

lan yatakta acil işiniz çıkıpta nasıl geri dönüyonuz siz bilmiyorumkismile valla ben işimiz bitince kocişime sarılır yatarım kalkamam :kedi:

canım geçmiş olsun deniz oğlana yavrum benim o kadar harekete düşer tabi oradan buradan,çocuğun gözü yükseklerde inmiyor ki hiç aşağı kuzu kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın ateşli hatunlarım, canım arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :sm_cool:

önceki geceye nispeten daha iyi bir gece geçirdik oğluşum huysuzluk çıkarmadı sabah biraz zor olsa da güzel uyandım duşumu aldım kahvaltı hazırladım kocişimle kahvaltımızı yaptık işimize geldik dün gece bizim de acil işimiz çıktı da ama kalkıp gelemedim nete sizler gibi yoksa gireyim diyordum ama zaten sarhoş gibiydim yorgunluktan

bu gece için bir planımız yok hediyeleştik işte evde beraber geçiririz özel bişey olmaz yani sadece giderken birkaç bira alalım içelim biraz dedim oda tamam dedi ne zamandır karşılıklı içmemiştik iyi olacak zemuszemussonra da odamıza geçeriz zaten kocişimin bana aldığı hediyeyi denemek için :kedi:

günaydınnn
canım kocişimde bana çok şık bir hırka almış dün de converse almış beyaz renk bi bana bi kendinee:)))ben kocişime bişey alamadım dün alacaktım trabzondan fırsat olmadı 2 kişilik sinemada yer mi ayırtsam yaa ama hangi filmm
bi bakıp da geleyim ben hemen

güzel bir fikir canım oda değişik bir hediye olur sonuçta sen daha geçenlerde doğum günü için aldın böyle birşey daha güzel olur

bende saat aldım yaa hiç çıkarmıyor saatini delüü küçük çocuk gibi bi sevinçli bi sevinçli kaydirigubbakcemile3

bu arada gözünüz aydın bende kilo almışım yiyor yiyor almıyor dediniz bana gaz verdiniz 58 kilo olmuşum:dilcikar: normalde 54le 57arasında geziniyorum yani en az 1 kilo vermem gerek ama ben elimi katmışken 55e falan ineyim diyorum yediklerime dikkat edicem birkaç hafta özellikle şu akşamüstü brownilerini kesmem gerek:çok üzgünüm: bir de bu aralar pasta börekte çok yedik tatil münasebetiyle ondan oldu
iki-üç gündür kendimi acayip şişkin hissediyorum sindirim problemim yok ne olduğunu anlamıştım bir baktım ki kilo almışım sanırım onunla alakalı göbüş bile büyümüş biraz :kedi:

heheee
recep ivediğe aldım bileti aslında pek sevmem bu karakteri ama eşimin hoşuna gidiyor bende aldım
18.45 seansına gidiyoruzzz
ay bu adam bu aralar pek iyi nazar değmesin totomu kaşıyayım bareee

heheee
recep ivediğe aldım bileti aslında pek sevmem bu karakteri ama eşimin hoşuna gidiyor bende aldım
18.45 seansına gidiyoruzzz
ay bu adam bu aralar pek iyi nazar değmesin totomu kaşıyayım bareee

:roflol: :roflol: :roflol: ay lavişim sevgililer gününde recep ivedik haa çok güldürdün beni siin romantizm tavan yapacak yani :roflol:
nazar değmesin kocişine de maşallah diyelim

beyazmelekcim adam yatmayınca sende sarılacak birini bulamıyorsun sende yatmıyorsun napacan o zaman
tv izleyelim dedi bende ok dedim ama pc yi açtım oturdum kaldım neyse
herkesinSEVGıLıLER GÜNÜ KUTLU OLSUN BıR ÖMÜR BOYU SEVDıĞıNıZ ADAMLA OLUN EMı

neyse işte bende bugün evdeyim benim kazmam daha kutlamadı sefgililer günümü
kutlayacağıda yok çokta önemli değil zaten ya napiim
kimse yok bugün anlaşılar laviş sizede ii eğlenceler recep ivedikte iyi eğlenilir ama

tünaydınnnnn

KASIM 2008 'İN AZGIN VE AŞIK ANALARI SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

ben çok güsel uyandım nedense ama sanırım sevgiliminde bunda katkısı var
kahvaltıya gidelim dedi yok dedim kahvaltıyı evde yapalım çünki evden çıkarsak evi temizletemezdim akşam yemeğine gidelim dedim uyar bana dedi ve hadi o zaman yiyelim ve sen evi temizle dedim hiç sesi çıkmadan itaat etti kuzum seviyorum ben bu adamı yaff zemuszemus

lavişcim baya romantik gördüm seni recep ivedik falan maşallah nazar değmesin ne diyeyim

asortim kuşum merak etme kazma dediğinde sana minikte olsa bir süpriz hazırlamıştır bence bekle kuzum

beyazcım sen ona saat aldın da o ne sana ne aldı yeni önlük mü? :teytey:

hmm zaman haklısın canımcım bende gider tv izlerken sarıırım kocişime kaydirigubbakcemile3

oo zeynam sizin planda süpermiş
canımcım kocişim hediyesini dün yazmıştım tekrar yazayım babydoll aldı aşkıım bu gece deneyeceğiz
rengi siyah tamamen tül üzerinde kırmızı kalpler var küçücük :kedi: şeffaf seksi bişey tangası da var aklinialirimsmile
foto da istersiniz siz şimdi kaydirigubbakcemile3

bölük pörçük hayallerim duruyor önümde sevdiğim kadar sevilmedim
buram buram kokun hala yatağımın üzerinde o da kalmaz gider üç beş güne
bu saatten sonra gönül dakka durmaz onca vaatten sonra yalancı yalancı
sana kimse inanmaz
beni sevemedin ya şu belimi bi saramadın ya o zaman en hayırlısı olsun hakkımızda
git hadi burada durma ama lütfen kapıyı vurma iki medeni insanız biz bu kadar olsun farkımızda

Günaydin..kutlarim herkezin sevgililer gününü.

tontisle babasi benzin almaya gittiler gelselerde otursak artik masaya aciktim iyice.

beyaz ve asooooooo

lütfen fotoooooo

birinizin tangasından birinizin rötarındannnn

bende rötar aldım ki bi ok kullanmadığımız halde bakalım 1 kez deneyelim dicem bu akşam ne dicekkk :kedi:

çileğim afiyet olsun baya geç kalmışsınız kahvaltıya yoksa siz gecenizi sabaha çevirip erken mi kutladınız günü aklinialirimsmile

delüüü zeyna benide kociş çağırdı gel de bişeler yapalım die ama bizim lokum uyudu
uyansın anneanneye bırakacam akşam üstü kocimin kollarına atacam kendümüü
çilek kafa öğle yemeği heralde dimi

hadi leen ne fotosu hayal edin artık naniknanik
rötar da akıllıca bir fikirmiş benim aklıma gelmedi valla sevgililler günü için düşünebilirdim hoş geç kalmışta sayılmam ama bakayım iş çıkışı unutmazsam bakayım piyasaya bulabilir miyim

yaa şimdi şöyle bişey var kızlar ben orgazm olduktan sonra tam devam edemiyorum yani eşim hala olmamışsa o zaman mecburen devam ediyoruz ama önceki zevki vermiyor tabi ee şimdi rötarda alırsak benim için zevkli bir gece ızdıraba dönüşmesin sakın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

beyazımmeleğim dönüşmez canım dicem ama kocana bağlı o da valla bu sefer 1 saat sürermiş sen bayılmış bi halde ne komik olur nan delüü:roflol:aldığın şeylerle birlikte 1 saat uğraşırsın artıkın
sende pek bi çabukmuşsun maşallah normalde erkekten sonra ya da aynı anda şe olman gerek ama sen maşallah çok hızlısın canıım boşa demioz kızım sana adult die

ohaaa diyorum sevgili arkadaşım sana ve susuyorum önünde saygı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…