2008 Kasım Anneleri

Napiyonuz beaaa millet sevgililer günü kutlamayami gitti ne?

Kocisim pizza getirtti bu saatte yedik sicak sicak,oturdu vallahi mideme..

Hani bi ara dis kapinin mandallari diye bi program vardi,orda bi kadin vardi kuru fasülye

pisirip fasulyelerini icine atmayi unutan:) bugün ayni onun gibi oldum.revani yatptim ama

un koymayi unuttum:) ama varya tadi süper oldu sünger gibi olmus,hicte belli diil unun olmadigi.

kocise kakaladim cok begendi,hatta gecenki böyl güzel diildi diyede atti savurdu:)))))))))))))))))))))

neyse gece gelirim yine toplasin hadi..

günaydın kasım güzellerii..
hafta sonum misafir ağırlamakla geçti..
cumartesi gündüzü ilkokuldan arkadaşlar geldii..
akşamı okuldan arkadaşlar geldii..
pazar günüde yemekli misafirim vardı..
hafta sonu çok yoruldumm..şimdi işe dinlenmeye geldimmm :))))
bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsunn...:asigim:
ben geçen haftadan pazarı doldurunca...sevgilrl günü kutlamamız...önümüzdeki hafta sonuna kald...ben sevgililer gününü salı günü biliyordumm..cumartesi günü gelen atrkadaşların uyandırmasıyla..uyandımm..
kocişş pazar hep söylenmekle geçirdi sevgililer gününde misafirmi olurrr diye :)))):teytey:

gelelim eylül hanıma..sadece sürekli emmek istiyoo..daha doğrusu emzik yerine koydu benii..kendisi mememde uyuyacakmışş..
vermesem gece gece oturup ağlıyoo..
versem ben hiç uyumuyorumm..ne yapacağımı bilemiyorumm..daha ayırmakta istemiyomm..sütümde güzell..ama böyle giderse ayırmak zorunda kalacammm diye korkuyommm..

günaydın
kızlar dün gece çok eğlenceliydi gerçekten kızlar çok komikti ve romantikti gerçekten:))
21,00de çıktık avm 22,00de kapanıyormuş zaten 1 saat de bişeyler yedik eve geldiğimizde saat 23,30 olmuştu çok yorulmuşum looo
bide eşime saat aldım çok beğendi işte bizden böyleeeee

Günaydın kızlar.Herkesin sevgililer günü kutlu olsun.Biz bişi yapmadık.Çünkü kaynanama Anılı bırakıp yemeğe gidecektik.Ama hatun bacısıyla ipinden kopmuş gibi tüm haftasonu dışarı çıktı.Sanırım dünde öpüşüp koklaşanları izlemeye gitti.Başımda felaket ağrıdı dün..Kocam bi karanfil alıp ngelmiş, zahmet etmiş.Şu an hatırladığım kadarıyla mutfak tezgahında terkettiğim gibi duruyo..

Geçmişi okumadım ama 18+ yapmışız herhalde.Sizi gidi gidi..

Krikitosum geçmiş olsun tontişim.Resimlere de baktım.Büyümüş bea bebeler maşallah..

Lavişim sevindim eğlenmene canım, en kötü günün böyle olsun..

Gülizim biz yaşlandık boşver valentine falan canım:)))

Herkese günaydınnn.

Geçmiş sevgliler gününüz kutlu olsunlülülülülülü.

Biz hiç bişi yapmadık ,çünkü kociş nöbetçiydi,çünkü annemler geldileralkisalkisalkis..Güzel ama yoğun bir hafta sonuydu..

gunaydın guzeller

herkesın sevgılıler gununu gecıkmelı de olsa kutlarım
ben hafta sonları pek gıremedıgım ıcın nete hep gecıktırıyorum ya neyse

suppppeeeerrr bır hafta sonu gecırdım
cuma aksamından basladı kutlamalarımız sagolsun kocısın ıyılıgı uzerınde bu sıralar
dun aksam son noktayı benım surprızımle koyduk
cuma aksamı kocıs benı yemege goturunce ben de dun ona dısarıda yemegı aratmayacak bır hazırlık yaptım
hamarattım dun azıcık

cumartesı benım arkadasıma davetlıydık aılecek gorustuk cok guzel eglencelıydı
oglum arkadasın kızının oyuncaklarına bayıldı hele de oyuncak bebek arabasına
aksama kadar surdu evın ıcınde onu

dun gun ıcınde gezdık yuruyus yaptık guzel havayı fırsat bılıp
aksam uzerı oglusla kocısı alısverıse gonderdım ve gecıkmelerını rıca ettım
onlarda esımın arkadaslarına takılıp bayagı bır gecıktıler sagolsunlar
geldıklerınde salonda mum ısıgında, kalplı balonlarla suslenmıs ve tabagının ıcınde ozel notu bulunan masayla karsılastılar
esımden cok oglusum sasırdı duruma aaaaa deyıp durdu sureklı mumlara falan saldırdı

ılk kez tek basıma harıka yemekler yapabıldm cok mutluyum
katkılarından dolayı cıtosuma tesekkur ederım

arada bır olsun boyle gunler ask tazelemek ıyı geldı bana

Yasminim günaydın canımcım..Ooooo karanfil filan almış sen de onu mutfağa atmışsın insan bi suya koyar kı..Adama ruhsuz diyon bi de..

Miniğim günaydın ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz maşallah.Menü için rece ederim de ne vardı menüde merak ettimeyvahedigeldismile

merak etmedin mi neden sorduğumu ?

ettım canım belkı de bana mısafırlıge geleceksındır

Miniğim günaydın ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz maşallah.Menü için rece ederim de ne vardı menüde merak ettimeyvahedigeldismile

canımcım corba oglusum ıcındı ama nefıstı tavuk corbası
fırında besamel soslu ıspanak hımmmm nefıs karnım sıstı yemekten
acı soslu makarna
havuc salatası (nar eksısı ıle susledım hos bır tat cıktı ortaya)
yogurt, mesrubat
tıramısu (sabah yapıp attım dolaba)

asıl guzel olan hepsını tek basıma yaptım

günaydın hatunlarrrrrr
dün çok hoş bir gündü anladığım kadarı ile hepimiz için
en kötü günümüz böle olsun yavrular

saba çok zor kalktım hatta bi ara uyumaya devam ettim gelmeyecektm bugün işe fakat lakin aklıma yapmam gereken bir iş geldi ve ayılmak için (!) duşumu alıp çıktım

miniğim tebrik ederim seni üstün başarılarından dolayı
el ver banada bende yapayım öle şeyler

çitosum-miniğim-yasminim-gülizim ve lavinyam hepinize günaydın

günaydın yasminimm..kız benim kociş sever böyle günleri...biz eylülü iki yıl önce bugün bulmuştulkkk..anla artıkkk :))))

miniğimmçok hamarat gördüm canımm senii..maşallahh döktürmüşsünnn

günaydın zeynammm

günaydın güzeller herkes nasıl bende dün çok güzel bi gün geçirenlerdenim en kötü günümüz böle olsun baree
asortikim bu arada söyleyemedim yazdığın şiir çok güzeldi bugüne pek uymadı ama ayrılık falan içeriyor yine duyguluydu

ne şiiri nan delüü ben hatırlayamadım yaww

kızlar bugün diyete başladımmm ...gazam mübarek olsunn
hedef 8 kilo..
başarılar dileyin bana...:)))

Başarılar cınım..

Kalimerom tebrik ediyorum seni üstün mutfak başarından dolayı..

Çitosum karanfili benzin istasyonunda veriyolarmış.Sağolsun o da zahmet edip getirmiş..

Zeynam günaydın tatlişkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…