- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.541
Bizde dün eşimle bi istanbul turu yaptık.eskiden sevgiliyken yani gittiğimiz yerlere gittik ahh ne günlerdi dedik falan.buğra da tam 3 saat kendi koltuğunda uyudu arabada.gezmek hepimize iyi geldi.sonra gelip kayınvalidemlerle mantı yedik ama çok güzel yapmışlardı valla oğlum da bayıldı:))
amin zeynamm..
yasminim , derinim sizde katılınn..hadi ekip işi yapalımmm...
günaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm
yok canımm..gelen giden yokk..biz yok diye düşünüyoz..bugün akşam bakacam..aman sağ kasığıma arada ağrı saplanıyoo..iki tane pko vardı..herhalde onlardan gelmiyo benim adet gibi..akşam bakacam yoksa bi doktora gitmem lazım anlaşılann..güliz senin iş noldu sen adet oldun mu? diyete başlıyorum diyorsun demekki hamiş değilsin hee
yapalımm canımcımm..kim tutar bizi..Yapalım kıı.Ben evde tutamıyorum kendimi.Bi ondan bi bundan işte durum bu(
iyi iyi sevindim bu tıka basa tok halimle 57 kilo 200 gram falan geldim demekki 57 kiloyum hatta 56,500 falan sevindim zaten o birkaç gün önceki şişkinlikte gitti pek kalmadı ama hala sıfır değil tabi 55 olursam tam süper olur
yok canımm..gelen giden yokk..biz yok diye düşünüyoz..bugün akşam bakacam..aman sağ kasığıma arada ağrı saplanıyoo..iki tane pko vardı..herhalde onlardan gelmiyo benim adet gibi..akşam bakacam yoksa bi doktora gitmem lazım anlaşılann..
yapalımm canımcımm..kim tutar bizi..
meleğim sen kilomu aldınnn..yokk yokkk ben yanlış okumuşumdur kesinn...
Canım sen zayıf olmayacaksın da kim olacak?Maşallah dünyanın en çok kalori harcattıran sporunu yapıyosun sık sık:):jeyyar:
yasmin şu kalori olayıyla eşimde ben kandırmaya çalışırı bazen:kedi:
çok geçmiş olsun canımcımm..günaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?