2008 Kasım Anneleri

Bizde dün eşimle bi istanbul turu yaptık.eskiden sevgiliyken yani gittiğimiz yerlere gittik ahh ne günlerdi dedik falan.buğra da tam 3 saat kendi koltuğunda uyudu arabada.gezmek hepimize iyi geldi.sonra gelip kayınvalidemlerle mantı yedik ama çok güzel yapmışlardı valla oğlum da bayıldı:))

Derinim bende annemden getirdim.Akşam yapacam.Akşam yemekte tarhana çorba, bamya, mantı var...

günaydın güzeller nasılsınız

ben çok iyiyim 10.30 gibi kalktık oğluşumla yeni kahvaltımızı bitirdik bi bakayım dedim herkes ne alemde
herkesin sevgililer günü güzel geçmiş anlaşılan çok kötü geçiren yok

devrankayracım sen hala ayrı mısın eşinden yaa ve siz neden ayrısınız ben onu anlamadım bir türlü iş için mi?

bizde güzel bir gece geçirdik saat 18.30gibi işten çıktık alışverişe gittik bira, fındık fıstık gibi şeyler aldık, eşimcim bir de gül aldı sağolsun zemuszemus
eve geldik zaten annem falan evde biliyorsunuz Eymen uyuyana kadar bişey yapmadık ÇGH falan izledik yemeğimizi yedik o arada eşim kardeşine deemiş bugün ortadan yok ol biz başbaşa kalmak istiyoruz diye yazık çocukcağız saat 21.30-22.00 gibi çekildi odasına kapısını kapattı yattı bir daha da çıkmadı kaydirigubbakcemile3
eymen de 23.00 gibi yattı o yattıktan sonra biralarımızı aldık fındık fıstıklar ve çikolatalar eşliğinde salonda hafifte bir müzk açtık mum ışığında içtik
saat 1e kadar muhabbet etmişiz çok iyi oldu, oradan da yine mumlarla döşenmiş yatak odamıza gittik nokta:kedi:

böyle günleri bende seiyorum en azından bu vesileyle hayatın sırasdanlığından biraz kurtuluyoruz ille hediye falan olmak zorunda değil zaten
ama özellikle önemli olan benim için de doğum günü ve evlilik yıldönümüdür onları unutmasın dfa bunları bende hatırlatırım zaten böyle küçük güzel kutlamalarla geçebilir

eymenin tırnaklarını da babası kesiyor uyanıkken bişeylerle oyalayıp kesiyor küçükken ben kesiyordun laviş gibi birgün derin almışım kanadı o gün bugündür bıraktım kesmeyi

asortikim kendi yazdığını unutmuşun neyseki zeynam hatırlatmış sağolsun opuyorumnanaktan

safiş gelmedi mi yaa dur onu ben bi arayayım napıyor rüyamda gördüm onu bugün tuhaf bir rüyaydı hayrolsun

ay daha kahvaltı sofrası duruyor onu toplayayım bari çocuğu dışarı götüresim var biraz gezelim hava rüzgarlı ama ılık sıkılıyor evin içinde
akşamada temizlik var biraz da pasta börek edesim vardı bugün yaa ama kilo da almışım diye vazgeçtim ama Eymene şu şekilli kurabiyelerden yapayım diyorum arada yer bakalım canım istertse üşenmezsem

napıyonuz kız ekip işi diyet mi? Bende katılayım diyeceğim ama çok uyabilir miyim bilmiyorum 3 kilo vermek istiyorum bakalım olursa ay sabah tartılacaktım bak kahvaltıdan önce unuttum yaa neyse gideyim tartılayım bari kaç kiloyum kahvaltı yaptım su da içtim bir sürü ama neyse biraz düşeriz

günaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm

iyi iyi sevindim bu tıka basa tok halimle 57 kilo 200 gram falan geldim demekki 57 kiloyum hatta 56,500 falan sevindim zaten o birkaç gün önceki şişkinlikte gitti pek kalmadı ama hala sıfır değil tabi 55 olursam tam süper olur

Canım geçmiş olsun.Neden rahatsızlanmış ve şimdi nasıl iyi mi?

güliz senin iş noldu sen adet oldun mu? diyete başlıyorum diyorsun demekki hamiş değilsin hee
yok canımm..gelen giden yokk..biz yok diye düşünüyoz..bugün akşam bakacam..aman sağ kasığıma arada ağrı saplanıyoo..iki tane pko vardı..herhalde onlardan gelmiyo benim adet gibi..akşam bakacam yoksa bi doktora gitmem lazım anlaşılann..
Yapalım kıı.Ben evde tutamıyorum kendimi.Bi ondan bi bundan işte durum bu(
yapalımm canımcımm..kim tutar bizi..

meleğim sen kilomu aldınnn..yokk yokkk ben yanlış okumuşumdur kesinn...

ay krikitosum çok üzüldüm canım yaa kıyamam Mert'ime yaa yavrum benim ay inşallah daha iyi olur bugün bakalım annene gelmekle iyi etmişsin en azından yardımcı olur sana

Canım sen zayıf olmayacaksın da kim olacak?Maşallah dünyanın en çok kalori harcattıran sporunu yapıyosun sık sık:):jeyyar:

evet canım bence de akşam bir bak bir doktora git öyle başla diyete

biraz kilo almışım geçen gün 58e çıkmıştım tokken ama vermişim biraz

çok geçmiş olsun canımcımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…