- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.521
Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
ben genelde uyanıkken kesiyom yasminim..ama uyurkende kestiğim oluyo..Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
inş canımm..4 kilo neki lavinyam ben 2 katı verecem ...seninki kolay işş..az sıksan giderr:)minikcim tebrikler bak ikinize de iyi gelmiş canımm tebriklerrrr devamı gelir artıkk
güliz canım gazan mübarek olsun canımm inş verirsin
benimde 4 kg kaldı ohh bu aralr veririm bende artık çünkü çok yoğun çalışıyorum(
ben genelde uyanıkken kesiyom yasminim..ama uyurkende kestiğim oluyo..
inş canımm..4 kilo neki lavinyam ben 2 katı verecem ...seninki kolay işş..az sıksan giderr:)
BAŞARILAR CANIM ALLAH SONUNA KADAR DEVAMONDA SENİ BÖLE ŞEVKLİ KILSINkızlar bugün diyete başladımmm ...gazam mübarek olsunn
hedef 8 kilo..
başarılar dileyin bana...:)))
günaydın güzeller herkes nasıl bende dün çok güzel bi gün geçirenlerdenim en kötü günümüz böle olsun baree
ne şiiri nan delüü ben hatırlayamadım yaww
bölük pörçük hayallerim duruyor önümde sevdiğim kadar sevilmedim
buram buram kokun hala yatağımın üzerinde o da kalmaz gider üç beş güne
bu saatten sonra gönül dakka durmaz onca vaatten sonra yalancı yalancı
sana kimse inanmaz
beni sevemedin ya şu belimi bi saramadın ya o zaman en hayırlısı olsun hakkımızda
git hadi burada durma ama lütfen kapıyı vurma iki medeni insanız biz bu kadar olsun farkımızda
YOK CANIMMMM ABARTMA O KADAR DA YOKTUR BETakılıyım canım daa senin 8 kiloluk başarı benim 18 hatta 28 kiloluk başarılara ihtiyacım var..:gitme:
Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?