- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.901
ay kızlar az önce annemle Eymen geldi, köye gideceklerdi bugün hava çok güzel yaa oğlum oynasın diye götürecekti ananesi
ama baktım annemde renk falan attı ağlamaklı bir halde noldu dedim
Eymen'i arabasına bindirmiş asansöre koymuş çantası bizim kapıda asılıymış onu almak için arkasını dönmüş asansörün kapısı kapanmış o sırada aşağıdan da biri çağırmış asansörü ve eymen tek başına aşağı doğru gitmeye başlamış annem çığlık feryat figan tabi 7 katı bağıra çağıra inmiş aşağı allahtan çağıran da bizim ev sahibi bi bakmış eymenle adam kakari kikiri oynuyorlar aşağıda eymen çok seviyor da o amcasını, oda ona ortak diyor zira adamın dükkanına destursuz dalıyor müşteri falan dinlemez hiç neyse lafı karıştırmayayım kadıncağıza bir su verdim biraz ağladı çok korkmuş yaa sakin ol dedim napalım olabilir böle şeyler dikkatli olmak lazım işte ama bende korktum açıkçası allah korumuş yavrumu :Saruboceq: oğlum ananesi alıyor hala bana şebekliğe devam ediyor zaten asansörü çok seviyor yaa umrunda değil yani yalnız inmek güler misin ağlar mısın eyvahedigeldismile
safişim hoşgeldin canım nasılsın iyi misin biraz sdaha aranızı düzeltebildiniz mi?
geçmiş olsun meleğim,ayy ben çok kkorkarım asansörden
daha öncede sizin başınıza asansör kazası gelmişti nedir bu çektiğiniz:)
en çok benimuykum mafoldumbenvar
eczaneye gitmem gerk niyediye sormayın çok ayıp:))))))
Ayy Meleğim gül gül bi hal oldum.Yaw o suratı aklıma geldi Eymenin.Eğlenmiştir bea..
Saphişim nasılsın?Durumlar nasıl..
beyazmelekciğim geçmiş olsun
beyazım gecmıs olsun annecıgın cok uzulmus yazık kadıncagıza emanet sonucta eymen
mmf sorma demıssın ama nıyeee aklinialirimsmile
Adam, Kayserili arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasını
geziyordu...
Bir ara bir otomatik makinanin başına gelir ve makinadan ilginç seslerin geldiğini duyar ;
- Pissst....PAT..! ......pissst ..PAT..! .....pissst....PAT.....!
Merak edip sorar bu makinenin ne yaptığını ve neden bu
seslerin geldiğini..
Arkadaşı cevaplar :
- Bu makina biberon emziği yapıyor... 'pissst' sesi kalıba gelen latexin sisirilip emzik formu aldığını, 'PAT' sesi de ucuna açılan deliğin sesini belirtir...
Geziye devam edip baska bir makinanin başına
gelirler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama
sıralamaları farklıydı ;
- Pisssst....Pisssst....Pisssst....Pisssst....PAT..!
Adam gene meraklanıp sorar ;
- Peki bu ne makinesi ?
- Bu prezervatif makinesi...
- Ama neden 4 'Pisssst'tan sonra 1 'PAT' sesi geliyor...
Arkadaşı yanıtlar ;
- Her 4 preservatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz ondan...
Adam şaşkınlıkla ve biraz da kızarak sorar..
- Ama neden..? Bu yaptığınız hiç hoş değil..
Kayserili cevap verir..
- Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...????
krikitosum umarım okursun bu fıkra özellikle sanaydı opuyorumnanaktan mmmfler,zeynalar,yasminler,minikler,çitoslar,asotieler,remedioslar,eylüller,gülizler, safişler de okuyabilir :roflol: :roflol: :roflol:
BEN NAPTIM GENE ÇİTOSUM YAAAAAAAAAAA :gitme:Hoşgeldin safişimm..a.s.
Zeyna manukyan konuyu +18 yapmazsan çatlar ölürsün di mi:tomato:
Icırcım hoşgeldin tatlım.Geçmiş olsun yanarsidik !!! olmuşsun yineeyvahedigeldismile..
Ayy beyazmeleğim geçmiş olsun.Buna benzer bi durum hatta daha daha fenasını ben yaşadım.Anlatıyım dur..bknz diğer mesaj..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?