2008 Kasım Anneleri

anaaa mmmfnin de 3. mü geliyor yoksa hakkaten sabırsız bizim bebeler yaa gündemi sıcak taze tutalım diye sanırım sürekli bir bebecik yola çıkıyor yada çıkmış gibi yapıyor

ay ahmette mi ben10 hayranı benim dayımın oğlu da öyle üstelik henüz 2.5 yaşında her gelene kendince bir konuşmayla bana benten alll diye diyr sipariş veriyor benten2in her şeyi var ondan ama perdesi yok bi sorayım belki biliyordur yengem

Azcik uyuduk geldim sayfam bile acik kalmis...

melegim ne korkudur öyle yaa ben cok evham yaparim neyseki bisiy olmamis kuzuya.

citosum ayy seninkide bi acayip olmus,Allah kimseyi yavrusuyla sinamasin.

mmf valla sorcam ne gicen eczaneye?merak ettim sende yumurtlamasaydin napiim..

ya bana tülü lazım nolurrrrrrrrrrr perde istemiyorum altına yeşil stor yaptırcam tül lazım bana halısı örtüsü tamam
karnıma bi garip ağrı girdi hastalanmama nerden baksan 15 gün var eee ne bu şimdi

dılokscum arabası corbası : yagla unu kavur tavugun suyuve bırazda sıcak su ılave et
elındekı tavugu kucuk kucuk parcalara dıdıkle onuda ıcıne at kaynayınca yag ve salcayı ayrı bır tavada kavurup karısıma ılave et afıyet olsun

Ayy zeynam pardon maytapın eczane mesajını sen yazmışsın gibi okudum afedersin..eyvahedigeldismile
İNSANIN ADI ÇIKACAĞINA CANI ÇIKSIN :dilcikar:

sapişim ne oldu canım yaa..olur arada kavgalar..çok takılma gülüm bee..tadı tuzu diye düşünn..
diloksum sen ne durumdasın canımm..nasıl gidiyo hamişlik..benimki negatif çıktı..üstümden koca bi yük gitti vallaa...

içinizde en adult be gibi görünüyorum ama gürdüğünüz gibi bende tık yok
kimlerin adult olduğu belli oluyor :dilcikar:

Canım işleyişte bi tuhaflık yok.Sen adultsun.Biliyosun dizilerde bir kerede hamile kalan kalana.Her tacavüz doğumla sonlanıyo.Bizde uğraşalım aylarca.Bir oluyo tam oluyo:)))

gülizcim evet öyleymiş okudum..iyi oldu diyorsan sevindim adına cnm..hayırlı zamanda gelsin..

ben de 9- 19 gün sonra gideceğim bakalım..sadece israr testi yeterlimi bilmiyorum ..bekliyorum bakalım.

Hadi be maytapta mıııı?:1shok: Ne bereketli aymış bu böyle maşallah.

Bir ihtimal mi kesin mi zeynaaaaaaaaaaaa ,maytap ses verinnnnnnnn.

9-10 diyecektim..bugün sayıları hep yanlış yazıyorum ..bu bir işaret mi acaba..

remediosumun verdiği tarifi yapıyorum fırında şuanada..çok güzel kokuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…