2008 Kasım Anneleri

Bilmiyorumki canım ya,ben de öyleyimdir hemen özlerim kocamı o da beni ama diecksin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ayyyy çitos okurken kalbim sıkıştı

tavuk çorbası yapmak istiyorum tariflere baktım hepsi farklı anlatıyor kızlar

elimde tavuk göğsü var sadece nasıl yapayım basit bir tarifiniz var mı kızlar..
ben dün akşam tavuk suyu çorba yaptım cnm,bilmem istermisin bunu yapmak,tavuk suyuna şehriye çorbasını yapıyorum,şehriyeler pişince,unla yoğurdu ayrı bir yerde çırpıp çorbaya ekliyorum terbiye yapar gibi.Bir iiki taşım daha kaynatıp kapatıyorum en son tuzunu ekliyorum.hazır çorba gibi muhteşem oluyor.içine tavuk etlerni de didikliyorum
içinizde en adult be gibi görünüyorum ama gürdüğünüz gibi bende tık yok
kimlerin adult olduğu belli oluyor :dilcikar:
evet canım aynen katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5

ekmek üzerine kaşar rendesi sucuk salam pulbiber ve kekik üzerine zeytinyağı

hmm dün yaptığım ama ben kekik koymadım yaa bir dahaki sefere kekikte dökeyim üzerine
bir de sen dün sarımsaktan bahsetmiştin yaa sarımsağı rendeleyip mi koyuyoruz
yada bu zeytinyağını salça kekik falan sos yapıp ekmeği sosa mı batırıyoruz :uhm:

Ya şu arsa işi çok salladı Maytabı.Stres yaptı.Bu 3.bebe sanırım bu stresin sonucu
sen benden yana mısın maytaptan mı bu ara pek bir savundun sen arkideşini

Ana fikri kaçırıyosun Meleğim.Stresten hani ne yapacağımızı bilmeyiz boğazımıza yükleniriz.Alışveriş yada kuaföre gideriz ya Maytabım da el ense çekmeye gitmiş:roflol:

Bende güzel bi haber veriyim.4 Senedir hamile kalamayan arkadaşım tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış.10 Haftalık olmuş.Rabbim olmayanlara da versin:)

bak bu ikisi de çok güzel haber gerçekten
gerçekten bebek işi tamamen kısmet diye düşünüyorum allah ne zaman izin verirse o zaman oluyor

zeyna baktım canım yok maalesef
sırf arabalar cızgı fılm tullerı kalmıs
saol canım sanırım bulamıyacağım çünki koca izmitteki tülcüleeer bile yok ben 10 diyooo
halsısında aldım ben ten bide yatak örtüsü tühhh napalım ona uygun yeşil bişiler bulacam artık fisfisfis

eve geldim bile bu arada uzandım valla benimdde kasıklarım ağrımaya başladı sanırım yumurtlama dönemine gşrdşm yada üşüttüm akannehir

kızlar krep yaparken tavaya ne kadar yağ koyuyorsunuz sıvıyağ mı tereyağ mı
geçen hafta yapayım dedim mutfak duman içinde kaldı
yanlış mı yapıyorum acaba
bir de iyi bir krep tarifiniz var mı ben yumurtasız yapmıştım uydurmasyon olmuş benimki galibakaydirigubbakcemile3

ulen karılar sizin dilinize düşen yandı neyse 3.falan yok yolda kimsede yok yola çıktıysa bile geri yolladım kabul edicek halim yok
hem ben zengin hatunum 3.yüde doğururum 5.yide hhhhıııııııhhhhh
yok anam yaa şaka bi yana kabus gördüm bütün gece la
kocamda diyoki delü taptaze bi bebecik diye lafa girdi lafı tıktım ağzına benim kuziko zaten taptaze ondan tazesimi var
sağol zeynam bu arada ilaç ismi için kendiside geçenlerde birini yolllamış geri de arkidişler laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…