2008 Kasım Anneleri

okyanus olunca herşey kökünden değişti çünküü..bütün faaliyetler rafa kalktı, bütün gününü çocuk alır oldu, artı bunun üzerine , uykusuzluklar, eve kapanmalar, eşinin işsiz kalması, dediğin gibi bazı şeylere yetememesi...ama bak şöyle bahar gelsin bu sıkıntılar hep kalkacak..o güzelim izmir baharında kızını kocişini alıp şöyle bi kordonda gezince. şöyle bi hava alınca...herşey kendiliğinden değişecek..eşinde zaten yeni bi işe başladı ..oda ozmana kadar işine adepte olacak...sıkıntılar yavaş yavaş kendiliğinden geçecekk..ve sen denize doğru kahveni yudumlarken güliz ne kadar haklıymış diyeceksinn..güzel günler yakındır..azıcık sabır...ve anlayışşş...eee kahveni içerken benide ararsın belkii..:)))kaydirigubbakcemile5

babam da tutturmuş buğraya çikolata alıcam diye bayılır çocuklara çikolata ıvır zıvır almaya.eskiden bende hep kapıda beklermişim.küçükken her akşam alırdım sana da diyo iyi yapmışsın dedim aferinn bu hallerimin sebebi sensin demekkiiilmaz:

güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar:))
uyku konusunda aysu doğduğundan beri uykuya hasret kalanlardan biride benim bazen oluyorki 2 saatlik uykuyla işe geliyorum..malesef bu böyle devam edecek gibi görünüyor..

saphısım esını en ıyı sen tanırsın
hangı davranısına nasıl tepkı verecegını sen cok ıyı bılırsın

bence bır yere gıtme tamam ortamdan uzaklasmak ıkı tarafından psıkolojısıne destek saglayabılıyor ama bazı durumlarda kopmalara sebeb olabılıyor

erkekler bazı seylerden vazgectıklerınde emın ol bızım gıbı surundurmuyorlar
dırekt soyluyorlar esın senden vazgecmedı sadece trıp atıyor bana gore ona anlayıs gostermen ıcın
sen sakın olan taraf ol ve bekle
tavız verme ama gıtmeden sakınce bekle o da zamanla sıkılıp konusmayı bekledıgını anlayacak ve konusmaya oturacaktır

canımsın yaa inşallah öyle güzel günler gelsinde ararım tabi.Zaten hergün ne yaptım nereye gittim biliyorsunuz,kesin gidiyoruz diye onu da yazarım ben kaydirigubbakcemile3

saphira gülizi dinle öfkeyle kalkan zararla oturur.Hem gerçekten söylyim şu bi gerçek insanın evi gibi olmaz hiçbiyer.annenin evinde bile sığıntı gibi kalırsın.hemde bebişe nasıl kıyacaksınız.o fikri aklından çıkar bilnç altında olduğu sürece hep yanlış yönlendircek seni.

benim eşimde göksu doğduğunda eksi yönde çok değişmişti...bi süre sonra farkettimki bütün ilgim alakam sadece göksu üzerindeydi..adamı bir çırpıda kenara itmişim...farkettiğim andan itibaren onunlada daha fazla ilgilenmeye canım cicim demeye başladım ve problemde o andan itiberen gün gün azaldı..aysu doğduğunda o hatayı tekrarlamadım ve çok şükür bi problemimizde olmadı...

Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da

çocuklar bir insanın hayatını kökten değiştiriyorlar hem maddi hem manevi olarak her zaman sana yeten hatta artan paran artık yetmemeye başıyor çocuğuna herşeyin en iyisini almaya çalışıyorsun ama bazen mümkün olmuyor
herkes çocuğunun mükemmel olmasını istiyor,mükemmel yetişmesini istiyor oda olmuyor
uykusuz geceler geliyor ardından
ee bunu dışında düştü,kaçtı,hastalandı,yetti yetmedi bitti bitmedi yedi yemedi uyudu uyumadı ağladı güldü yürüdü koştu vs... derken bir bakıyoruz hayatımızn odak noktasına tamda ortasına gelip yerşelmiş bu küçük veletler, bu küçücük varlıklar için eşler birbirlerini kırar olmuş
çnkü birbirlriyle yalnızlığı da arar olmuş ama bunu kendilerine bile söyleyecek vakitleri yok hadi bir kaçamak yapalım desen yine aklın evdeki çocuğunda kalacak
iki tarafında birbirine her zamankinden daha anlayışlı,her zamankinden sabırlı yaklaşması gerektiği yerde kimse birbirine sabredemiyor anlayış göstermiyor hale geliyor
sen daha iki kişilik yaşamı öğrenememişken üç kişilik bir yaşam başlıyor hem bu öyle bir 3. kişi ki gelip yerleşiveriyor senin evine evinin baş köşesiine

ama rabbim bizi onlarsız bırakmasın ne kocamsız ne çocuğumsuz :Saruboceq:

safişim ya boşver be güzelim o hatasını zaten biliyordur yuvayı dişi kuş yaparmış sen
bir kez daha evliliğin için bebeğin için çaba harca herşeyin kıymetini gittikten sonra anlıyoruz çünkü
byüklük sende kalsın canım

benim babamda her gelişinde çikolata falan getiriyo eylüle..ama ben vermiyom çaktırmadan eşimle ikimiz yiyoz.. delikafaduldendelikafaduldeneylül alışsın istemiyom talana...

günaydın kızlar
günaydın remocumm

KATILCAN KATICANNNNkaydirigubbakcemile5

canımsın yaa inşallah öyle güzel günler gelsinde ararım tabi.Zaten hergün ne yaptım nereye gittim biliyorsunuz,kesin gidiyoruz diye onu da yazarım ben kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden
sapişim gülizin dediklerine harfiyen katılıyorum..vereliniortak
güzel ve sorunsuz günler yakındır!!!! sabır sabır sabır...
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da

canım işte buna alıştığı için zaten yine senden bekliyor bişeyler olmasını
haa bnece de yap arada dargınlık kalmasın ama işte bu seferde hatalarını anlamıyorlar yine tekrarlıyorlar oda kötü

ve hilalimin dediğine de sonuna kadar katılıyorum bebişler olduktan sonra kocişleri bir kenara attık ve onlar evin tek ve şımarık çocukları bu durumu hazmedemediler tabi
hoş benim kocişte zaman geliyor oğluşumu 1. plana çıkarıveriyor ama biz yağınca onunla ilgileniyorun benimle ilgilenmiyorsun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…