- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.181
sorun diil kokoşum yarın yolların acil bişi değil yaofff postaneye gidecektim şu kızanların kargosunu yolllim die ama teyzemin kızı aradı gelecekmiş yaa
offf işim vardı benim yaa bi de uzaktan gelmiş bu taraftayım die aradı ee gelme de diyemedim yaa
napıyım şimdi ben neyse yine yarına kaldı benim işler yaa lavişlede konuştum bugn gönderirim demiştim
kusura bakmayın yaa
ay tatlım yok öle bişi yapmam ben ama anlamadım neden oldumzeynacım geçmiş olsun egzaman niye olmuşsunki,küveti ovarken çıplak ayaklarla içine filan mı girdin
teşekkür ederim canım kokoşum opuyorumnanaktangeçmiş olsun zeyna hanımcım
saol tatlım sanada ve babacığınada geçmiş olsunzeyna hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...
bu arada minik sanada geçmiş olsun...geçmişi malesef hiç okuyamadığımdan görmemişim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım...
fazla bıdı bıdı yaptığın için görmemişsindir sempatiksalakcinnizeyna egzama mı olmuş ne zaman yazdı yav ben bugün niye yazılanları kaçırıyorum
off sanırım regl de olacağım yakında ay buügn acayip gergin hissediyorum kendimi kimseyle konuşasım yok kimseeyi çekesim yok sadece yalnız kalmak istiyorum çok ilginç
bende çok güldüm hilalimm...güliiiizzzz senin şu imzamı diyorlar ona'' kıza çiçek vermek istiyorya'' bayılıyorum ve her gördüğümde çok gülüyorum..şimdi yine güldümde yazmadan geçemedim..
bendekide biraz patavatsızlık oldu galiba..ne kadar önemli ve ciddi şeyler konuşurken yazdığım şeye bak..
bugün sana katıla katıla öldüm yaa....opuyorumnanaktanevet herkes canından bir parçayı, ve kocasının yada karısının gözündeki yerini saç okşamaları kucağına yatmaları nazlanmaları ballanmaları çocuğuna bıraktı ama sanmıyorum ki kimse bu durumdan şikayetçi olsun sadece eskiye bir özlem o kadar bizimkisi
Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?