2008 Kasım Anneleri

zeyna egzama mı olmuş ne zaman yazdı yav ben bugün niye yazılanları kaçırıyorum

off sanırım regl de olacağım yakında ay buügn acayip gergin hissediyorum kendimi kimseyle konuşasım yok kimseeyi çekesim yok sadece yalnız kalmak istiyorum çok ilginç

evet herkes canından bir parçayı, ve kocasının yada karısının gözündeki yerini saç okşamaları kucağına yatmaları nazlanmaları ballanmaları çocuğuna bıraktı ama sanmıyorum ki kimse bu durumdan şikayetçi olsun sadece eskiye bir özlem o kadar bizimkisi

sorun diil kokoşum yarın yolların acil bişi değil ya

zeynacım geçmiş olsun egzaman niye olmuşsunki,küveti ovarken çıplak ayaklarla içine filan mı girdin
ay tatlım yok öle bişi yapmam ben ama anlamadım neden oldum
hamileykende olmuştum kremle geçti ama gene tekrarladı
valla ben daha çok bu hormonlu sebzelere bağlıyorum
allahtan birtek ayak altlarımda :Saruboceq:

geçmiş olsun zeyna hanımcım
teşekkür ederim canım kokoşum opuyorumnanaktan

zeyna hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...
bu arada minik sanada geçmiş olsun...geçmişi malesef hiç okuyamadığımdan görmemişim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım...
saol tatlım sanada ve babacığınada geçmiş olsun

fazla bıdı bıdı yaptığın için görmemişsindir sempatiksalakcinni
sağol beyaz adultum -tatlicadiarzu-

zeyna gecmıs olsun canım
haklısın buyukluk her zaman yasla alakalı degıl
zaten tamam dedım getır ama eskısı gıbı samımı olmam asla dedım
tamam dıyor allahtan ısrarcı huyları yoktur ınatcı oldugumu da bılır
tek ıstedıgım yarın obur gun annesı oldugunda vıcdan azabı cekmeyelım ıkı gunluk dunya ıcın
tamam dedık bakalım allah sonumuzu hayır etsın

bız 4+ bez kullanıyoruz sımdılık bır problemımız olmadı allahtan
ama ben saphısın oturagından bakıyorum buldugumda alıcam netten almak ıstemıyorum
alısır sanırım yavas yavas benım kuzu

asortıe sanırım kasım annelerının sansı bu
benım esımde lohusalık donemımde cok gec gelıyordu
hatta bız ev tasıdık oglus 3 aylıkken ve ustalarla bıle ben yalnız ugrastım
hersey bır yana aılesı yuzunden ayrılmayı bıle dusundum
basına kakıyorum bende ama elıme ne gecıyor kı koca bır sıfır

bende çok güldüm hilalimm...

bugün sana katıla katıla öldüm yaa....opuyorumnanaktan
bende öğleden sonra izin aldım çıkacam birazdann..hava güzel olsaydı..totişi gezdirecektim ama..şansımıza bozuk bugünn..

uyu ve oyna diye bi bez var alayımmı size de dedi kardeşim geçen gün marketten.primanın dedi hemde fiyatı uygunmuş neyse albakalım dedik annaa meğer niye ucuzmuş bu meret çünkü esnek yan bantları yok kazık gibi beli hiç esnemiyo( buğranın poposu beli komple kıpkırmızı oldu.çok terliyoya aşındırmış orayı resmen.gerzekler yaa boşuna para verdik şimdi sadece yatarken bağlıyorum birde 2 paket aldık hareketsizken sorun olmuyo ama gündüz hiç tavsiye etmiyorum yani.

miniğim bende sırf yarın bigün ölünce vicdanen rahat olayım diye ..geçinmeye çalışıyomm...bide eşim üzülsün istemiyomm..sonuçta annesiii

Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da

senibilmem ama ben yapardım hemde konuşmam gereken önemli bi konu varsa güzel bir akşamyemeği masasından daha güzel bi yer yoktur bence

günaydın hatunlar farmvilleyle uğraştım sabah beri tarlamı düzenledim ve o da finishe erdi fsm köprüsü yaptım :)))
zeyna karusu geçmiş olsun ıslak ayakla çorapmı giydin nan öyle derler

delü hayatta yapmam öle şeyler gün boyu ayakkabıda durduğu için sık sık değişirim bile
nerden oldu bende annamadım valla

bende yedim öğlen yemeğimi kahve söleyeceğim şimdi çok süper olur he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…