- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.161
buğranın üstüne çiş çıkmış bu gecebazen o kadar çok su içiyoki ondan oldu herhalde.
kesinlikle katılıyorumm..boş ver bu seferde büyüklük sende kalsınnn...amaaannn sapişim yap gitsin be...şu üçgünlük dünyada kızgınlığa dargınlığa ne gerek var..:içelim:
bebeemmm valla benim aklıma geldin de yazamadımgunaydın
dun aksam cok kotuydum bır allahın kulu da merak etmemıs ne oldu bu mınıge dıye
kuserım bak haa cok pıs kuserım hem de
sefkat gosterın bana
neyse efenım dun mıde krızı gecırdım resmen cok kotuydu
eve nasıl attım kendımı bılmıyorum kendımı annemın yatak odasına karanlıkta kapadım ve uyumaya calıstım
oglusum gecelerı uyutmadıgından hemen uyudum
kocıs geldı sefkatlı kollarıyla benı sarınca daha ıyı oldugumu hıssettım
ama mıdemın korkusundan sadece bır kase corba ıctım
sımdı daha ıyıyım ama bırseyler yemek ıstemıyorum hersey mıdemı bulandırıyor
Annelerden konuşmaya başladık.Annesini savunmak adına konuşmamı böldü defalarca.Ben de saygısızlığından dolayı bağırıp çağırdım.Paltomu giyip çıkarken paçama yapışıyo.Bildiğim tüm kötü sözleri yüzüne haykırdım.Ya saygısızlığa kızıyorum.Annesini deli gibi savunmasına alıştım.Valla benimki de inceldiği yerden kopsun..
benım esımde bızı barıstırmak ıstıyor
getıreyım annemı eve barısın kusluk olmasın arada dıyor
bana telefonda soyledıgı o kadar laftan sonra kesınlıkle aslında yuzunu gormek ıstemıyorum ama esım cok uzuldugunu soyluyor
hayatımdakı en onemlı ıkı kadının arasında kı sorun benı cok yıpratıyor dıyor
bız de yaslanıcaz gıbılerınden vıcdan yapıyor bana
en sonunda aılene karsı zerre kadar sevgım yok ama sırf senın hatrın ıcın saygı duyuyorum dedım
tamam hıcbır beklentım yok ama dost var dusman var gelın kaynana kusler demesınler barısın muhatap yıne olmayın dedı
yıne cok uzulecegımı bılıyorum ama bılemıyorum sanırım gelecek yıne evımıze
çocuklar bir insanın hayatını kökten değiştiriyorlar hem maddi hem manevi olarak her zaman sana yeten hatta artan paran artık yetmemeye başıyor çocuğuna herşeyin en iyisini almaya çalışıyorsun ama bazen mümkün olmuyor
herkes çocuğunun mükemmel olmasını istiyor,mükemmel yetişmesini istiyor oda olmuyor
uykusuz geceler geliyor ardından
ee bunu dışında düştü,kaçtı,hastalandı,yetti yetmedi bitti bitmedi yedi yemedi uyudu uyumadı ağladı güldü yürüdü koştu vs... derken bir bakıyoruz hayatımızn odak noktasına tamda ortasına gelip yerşelmiş bu küçük veletler, bu küçücük varlıklar için eşler birbirlerini kırar olmuş
çnkü birbirlriyle yalnızlığı da arar olmuş ama bunu kendilerine bile söyleyecek vakitleri yok hadi bir kaçamak yapalım desen yine aklın evdeki çocuğunda kalacak
iki tarafında birbirine her zamankinden daha anlayışlı,her zamankinden sabırlı yaklaşması gerektiği yerde kimse birbirine sabredemiyor anlayış göstermiyor hale geliyor
sen daha iki kişilik yaşamı öğrenememişken üç kişilik bir yaşam başlıyor hem bu öyle bir 3. kişi ki gelip yerleşiveriyor senin evine evinin baş köşesiine
ama rabbim bizi onlarsız bırakmasın ne kocamsız ne çocuğumsuz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?