2008 Kasım Anneleri

offf postaneye gidecektim şu kızanların kargosunu yolllim die ama teyzemin kızı aradı gelecekmiş yaa
offf işim vardı benim yaa bi de uzaktan gelmiş bu taraftayım die aradı ee gelme de diyemedim yaa
napıyım şimdi ben neyse yine yarına kaldı benim işler yaa lavişlede konuştum bugn gönderirim demiştim
kusura bakmayın yaa

Bu da var tabi muhakak hilalcim ama diyorum ya ben destek bekliyorum asıl,bir şeylerin ucundan tutmasını bekliyorum.Özellikle Okyanusun bakımıyla ilgili ve ev işleriyle ilgili.Benimki de tam tersine hiç yardım etmiyor,ben de sürekli ona şunu yapar mısın,bunu tutar mısın,şunu alır mısın gibi habire bir şeyler yaptırmaya çalışıyorum.O da bundan yakındı en son.Sürekli bana emirler yağdırıyorsun emir erin değilim ben senin dedi.Git,gel,al,yap,aaa yeter artık yapmıyorum dedi.Ben de onu iş yapmaya alıştırayım,bana biraz yardımcı olmaya alştırayım derken abarttım mı acaba diyorum,çok sıkıldı.Herkesin bi huyu var bu adam ev işi ya da çocukla ilgili işleri yapmayı sevmiyor işte ve yapmıyor.Böyle kabul etmem lazım ama ben kabul etmek istemiyorum ve 8 yıldır ince ince işliyordum.Ay bi de beceriksiz ki sormayın.o beceremedikçede salakmısın demesem de aynı muameleyi yaptım o da bunaldı.Yani işin kökü dediğim gibi ikimizinde birbirimizden anlayış beklediği bir dönemden geçiyoruz fakat o böyle düşünüyor mudur,zannetmiyrum.o kendi açısından bakıyordur her zamankigibi

derincim içimden geçenleri tamda dökemedim ama anlattım işte kendimce aslında daha çoook şeyler var söylenecek

safişim tahmin ediyorum birazcık yardım bekliyor insan benimki her konuda yardım ettiği halde ben hala onu yapmadım yada bunu neden eksik yaptın yanlış yaptın diye azarlar dururum sonra da pişman olurum o erkek olarak elinden geleni yapmış kırmaya değermi değmez oda bana aynını söyler emir eri gibi çalıştırıyon beni diye kaydirigubbakcemile3 biz kadınlarda çok fenayız çok kabul etmeliyiz bunu

günaydın hatta tünaydınn

sabah saat 10'da cildiyede randevum vardı ayaklarım kaşınıyordu egzama olmuşum o yüzden bu saate kadar uğrayamadım
maytap kafada gözükmemiş kesin lüküs haya lüküs hayat yan gel de yat keyfine bak yapıyordur

bebeemmm valla benim aklıma geldin de yazamadım
iyileşmene çok sevindim
çok geçmiş olsun tatlım

canım halbuki ne kadar sevinmiştim güzel bir akşam dilemiştim senin için
ama bazen dualar ve iyi niyetler yeterli gelmiyor demekki
ama üzülme kabul et her zaman felek gülmüyo insanın yüzüne
ne kadar kazmadesende sende başka bi ailesi yok evden işe işten eve
sadık kötü huyu başka yönleri ile kendini teskin et avut
güttüğün kadar güt deveni başka yolu yok

boşver onlar büyük ama büyüklük sende kalsın
bir erdemdir affetmek saygı göstermek
bende kayınvaldemle iyi değilim karşılıklı oturduğumuz halde haftada 1 kez görürüm düşün çocuğuma baktığı halde
çünki eşim biliyor ben rahatsız oluyorum ama biliyorki ben onun için saygı gösterip tahammül ediyorum
ona onun annesi olduğu için ve en önemlisi anne olduğu için saygı gösteriyorum sevdiğim için değil yani

çok çiş yapınca eymeninde taşıyor bazen bez ufak mı desem 19kiloya kadar diyor üzerinde prima 4+ ama bilmemki tabi nadiren oluyor bu her zaman değil

off yaa bu arada toplantım var saat 12de ama hiiiç istemiyorum hiç halim yok

benim eşimde ilk doğum yaptığım zamanlar beni çok üzdü.Gece yarısına kadar çalışıyodu acısını benden çıkarıyodu.Lohusa dönemimde hiç ilgi alaka göremedim.halbuki çok ince düşünceli bi insandır başkalarına karşı.ama ben birden çok şişman kaldım ya diyorum onu mu taktı nedir bilmiyorum ama bigün çıldırdım resmen ne varsa kırdım evde rahatladım.o da benim bu deli halimi görünce bi dönup kendine baktı galiba.yavaş yavaş düzeldi.eskiden bebek gibi onu severdim o bana aynısını yapmayınca oğlum olunca bu günleri çok ararsız diyodum ve de öyle oldu şimdi sadece oğlumu seviyorum:)) ama o günleri ona sık sık hatırlatır ve kafasına kakarım.ama işte geçiyo bi şekilde ve bende alıştım hatta unuttum artık o istediğim davranışları bulamadıkça bu duruma alıştım resmen.çünkü ben mutlu olmayı istiyorum ne olursa olsun mutlu olmak.

güliiiizzzz senin şu imzamı diyorlar ona'' kıza çiçek vermek istiyorya'' bayılıyorum ve her gördüğümde çok gülüyorum..şimdi yine güldümde yazmadan geçemedim..
bendekide biraz patavatsızlık oldu galiba..ne kadar önemli ve ciddi şeyler konuşurken yazdığım şeye bak..

ayy benim eşimi anlatmama gerek bile yok sanki birileri anlatıyor zaten ama benim kociç 10 buçukta gelio erken gelse yapar yani yardım eder eminim derincim lohusalık dönemim aynı geçmiş seninle
bi lohusasın o günler hiç geçxmeye cek gibi geliyordu

zeyna hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...
bu arada minik sanada geçmiş olsun...geçmişi malesef hiç okuyamadığımdan görmemişim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım...

valla biz çooooktan beri zaten 5 no kullanıyorum bezi.6 no aldım o da kocamn bişeymiş ondan zaten çıkacak gibi duruyooo:)

AMİNNN CANIMMM. ÇOK DOĞRU ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINN..DUYGULANAMAMK ELDE DEĞİLL..

ESKİDEN AKŞAMLARI FİLM İZLERKEN KOCİŞİN KUCAĞINA YATARDIM.KOCİŞ SAÇIMI OKŞARDI .... ŞİMDİ YERİMDE EYLÜL HANIM YATIYOOOOkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…