2008 Kasım Anneleri

merhabalar kızlar
saphısım kızlar gerekenlerı yazmıs canım benım yazcak bıseyım kalmadı
zeynacım gecmıs olsun bende hamısken mantar olmustum offf cok kotuydu
yasmıncım -senınkı kazma benımkı kazma ne yapcaz bız bu herıflerle yaa
hılalcım babacıgına gecmıs olsun
benımde canım cok sıkkın dun aksam bakıcımız eylule bırakıcagını yenı bırını bulana kadar bakıcagını soyledı keyfım hıc yok sabaha kadar uyumadık bu olaydan sonra cekmeceye elını sıkıstırdı yavrum tırnagının ıcı mormor olmus

bende cok onemlı bır mısafırımız gelecek dıye eve alelacele gıttım geldım 1 saat ıcın
yemegımı bıle yemedım oglusla ılglendım ancak

saphıra jokerde oldugunu bılmıyordum ama aksam bakıcaz kocısle
umarım buluruz hemen cunku bır an evvel alıp kurtulmak ıstıyorum

ıcırcım eylüle mi bakamıcakmış yoksa genel olarak çocuk mu bakamıycakmış anlamadım
ayy çalışan annelerinde bi de bu derdi var bakacak biri olmazsa bakıcı derdi

canım cocuk bakacak ama esının ıs yerındekı hemsırenın cocuguna 450 lıraya bakacakmıs anladım kadarıyla yada bana yem attı ısıne gelıyorsa versın bende bakıyım mı dedı yada kocayla kavga ettı bunu mana edıyor bılmıyorum kafam cok bozuk

asocum gel buyur hepiniz gelin uleyyynnnnn (ben yabanın kız versyonu) hepinize kahve benden
daha almadım caım ya maaşda yatmadı henüz bilmiyorum napsam evet ben siyah beğendim daha çok işlevli olduğu için
sen naptın karar veremedin mi?
ya aslında bide dün ve bugün baharlık falan bişiler aldım biraz ipin ucu kaçtı o yüzden acabadayım almakla almamak arasında eyvahedigeldismile
çitosum gaytanım nerelerde bugün hiç gözükmedi hayırdr inşallah

günaydın iyi günler kızlar
zeyancım geçmiş olsun tatlım

hilalcim babanada geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız böle şeyler

sapişim ben pek aile konularına girmek istemem ama benimde ncizane fikrim eğer araya ciddi ayrılıklar ev ayrılıkları yatak ayrılıkları girdiyse çıkmaza sokulmuştur o ayrılık evden ayrılmayı çözüm olarak görmüyorum olsa olsa tehtit olur o ayrılık eğer gerçekten ayrılıncaksa evi terk eder giderim ve dönmem birdaha döneceksem hiç gitmem bu benim fikrim kararım tabi eğer gidipte tekrar gelirsen birdaahki kavgada korku kalmıycak bu kadın gitsede yine geri döner nasılsa dieyecektir
eşini en iyi sen tanırsın huyunu sen bilirsin bebekler doğduktan sonra hepimizin kavgaları çoklaştı çünkü sorumluluklar yetmezler yetememekler çıktı ortaya buda işin kuralı sanırım ama geçicek bencede yaz gelicek güzelim göstepe sahilinde çay içilecek oki koşturacak sizde mutlu karı koca onu izliyceksiniz ama büyüyene sorunları azalana kadar sabır tatlım çık gel bir gün banada dertleşir dertleriz sonra güleriz ağlancak halimize

annem hakkında yorum yapan destek veren arkadaşlarıma teşeşkkür annem zor bir insan ve bencede tedaviye ihtiyacı var küçüklükten gelen kendini acındırma kendini hor görme mutlu olamama durumu var annemde biri mutluysa gülüyorsa ortamda annem mutlaka bir laf sokar yada bişey söler bütün günün maf olur mutsuzluk onun içinde var ne yapsam ne desem olmuyor hep kendini teyzemle kıyaslayıp kendi kendini mutsuz ediyor ama teyzem gibi aileme kızlarıma saip çıkayımda elimde olanlarla şu hayatı güzel yaşayım yok buda annemin huyu değişmez keşke değişse çünkü biz 2 kardeş çok sorunlu mutsuz huzursuz bir evde büyüdük ben evlenmeyi kurtulup gibi gördüm eşimi tanımadan tamam dedim evden gitmekti delirmeden gitmekti allah yüzüme güldüde eşim gibi kanatsız melek çıktı karşımdaki eşimi o yüzden allahın bana gönderdiği hediye olarak görürüm hep

dün akşam mert gece 2 de uyandı ve bir anda kustu hemde ne kusmak neyse soydum temizledim su verdim uyudu tekrardan ishal için bir ilaç vermiştim yatmadan onu çıkardı resmen dokandı mı bilmiyorum bügünde kucağımdan inmiyor indirdiğim anda yırtıyor resmen hatta oturmama bile izin vermiyor habire gezicez evin içinde kucakta şu nada kucakta tek elle yazdım brovooo banaaa ama geçsin şu çocuğun hastalığı yaaa çok üzülüyorum çokk

Son düzenleme:
valla herseyıyle ayrı bı ezıyet bakıcıyı hos tutuyorsun aman cocugauma tek ıyı baksında dıyorsun arada sırada hedıye alıyorsun cocuklarına baska bısey yapıyorsun annelerı bakanlar hıc boyle seylerle ugrasmıyor ne guzel bakalım kaynanayı cagırıcaz bırını bulana kadar bakacak

ıcırcım üzüldüm valla bakıcı bakanlarında bu derdi var valla aynı şehi,rde olsak ben seve seve bakardım zeynep ceylin'le oynarlardı artık herşeyden anlıyolar bazen düşünmüyo bile degilim acaba kızımla yaşıt birine baksam mı diye ikisi arkadaş olurlar hem birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…