2008 Kasım Anneleri

slmlarr
dün gece kaynatmışsınız yine
safişçim yaa sizin olayda ben en çok okiye üzülüyorum cnm inş.herşeyin hayırlısı olur tatlım ben olsam konuşmak için bi ortam hazırlardım dediğin gibi yemek mesela

hilalcim geçmiş olsun cnm

ıcırcım bakıcınızın bırakmasına üzüldüm cnm eylülde alışmıştır ona zor gerçekten bakıcı işi allah kolaylık versin

bezlerden bahsetmişsiniz biz 4+ alıyoduk çişini geçirmeye başlayınca 5 e geçtik bu daha iyi

birde bişey dicemm arkadaşlar aşağıda çoğu zaman bidy die biri var kayıtlı koullanıcılardan ben hiç konuşmadım yazısınla karşılaşmadım arkadaşımızın siz tanıyormusunuz bne niye tanımıyomm ki,iii

bizde 4+ kullanıyoruz henüz tam geliyor

Son düzenleme:
saol mınecım keske olsaydık :)))
ben kaynanam gelıcek dıyınce bıraz bozuldu ama bakıcımız suratı dustu bılmıyorum asıl mesele ney paramı yoksa esıylemı anlasamadı bakalım kokusu cıkar evı arabaya 10 dk suren bı tanıdıgım var en son care onla konuscam artık

slam güzellerr..icircim bulursun insl.yeni birini üzüldüm ama bianda birakmasina.

hilalcim gcmis olsun canimcim sizede..

bezden bahsedilmiste kizlar 4+`lar kucuk diilmiya?biz cok uzu zamandir 6 kullaniyoruz..

zeynacim gecmis olsun canim agzamaa demisinde onun bi kremi vardi adini unuttum o cok iyi gelir demislerdi.

minisim sanada gecmis olsun kücük mideli fistik,kiz ceviz kadar anlasilan miden hemen sorun cikartiyor sana.

asortik o gosterdigin canta bihter cantasi diye satiliyor:) cantasini bile unlu yapti hatun:))

taba rengi cok guzel yani o resimdekini begendim ben,al kokosum yakisir sagaaa.

ıcır hayırlısı canım hakkınızda
elbette kı bır yabancıyı hos tutmaya calısmak cok zor
benım annem bakıyor allah razı olsun hıc para konusu gecmez aramızda ama bır cok masrafını ben ustlenırım mesela
ya evden caktırmadan faturalarını alırım yatırırım ya da cuzdanına harclık bırakırım
ıstedıgı begendıgı bır seyı alırım
aslında hıcbırısıne ıhtıyacı yok maddı anlamda benden cok cok ıyı sevıyede ama sorumlu hıssedıyorum bu konuda kendımı nedense

Ayyy ben geldim ayol zeynadan başa merak eden yok mu beni ne diyim size ben şimdi:hulya:..
Sabah yoğun geçti biraz..

Krikocum annen kızdırmış seni.Ne diyim anne işte atsan atılmaz.Sabırrrrrrrr..

YASMİNİM YEMEK KÖTÜ GEÇMİŞ.bİZ de eskiden bu konular yüzünden çok kavga ettik ama artık kimse kimsenin anasına babasına laf etmiyor.İYİ de olsa kötü de olsa anne baba ben derim şöyle şöyle annem babam diye ama kimse kötü bişi desin istemem anneme babama sen de boşver deme gülüm.Sonuçta kötü de ,huysuz da olsa annesi.Bence de annalerden babalardan bahsetmeyin siz artık bence..

evet cılegım mınnacık bır mıdem var o da zırt pırt arıza cıkarıyor
allahım daha beterınden korusun ama dun aksam kı cok kotuydu

dedım ya dun aksam yattım kocıs gelıp uyandırdı benı dıye
dıyor kı bu bulantılar bana bır yerden tanıdık gelıyor acaba nereden?
ac tavuk bugday ambarında gorurmus kendını ruyasında
onun mısalı beklıyor zavallım bırgun ıkıncıye karar vermemı

Yasminim oncada göndermistik seni uzuldumaya kotu gecmesine..

bak bence esinle bi anlasma yapin,ne olursa olsun kimse kimsenin ailesine kotu bisiy soylemiycek

ve ailelelr aramiza giremiycek diye.boylece onlarida konusmamaiz olursunuz hemde uzulmemis.

canim kesin gitmisindir bunun icin doktora dimi?benim kiz kardesimde böyle ben hep dalga gecerim

babanemin midesi senden daha iyi dimi,onca arastirildi strese dayali bisiyler cikti.sanirim birazda yapi.

canimyaa oylede zor valla ama,anliyorum seni..

senin kociste fena yani her durumda bile bebe dusunuyor:)

ne yapalım hayırlısı dun tabı ılk soku atlattım bugunde bıraz sızle konusunca rahatladım valla ıyı kı varsınız ne yapalım artık buldugumuzu bu sefer hos tutmaya calıscaz

cılegım gıttım canım doktora sebebını de bılıyorum
ve artık bununla yasamam gerektıgını de
alıstım aslında ama bazen tahammulumu zorluyor o kadar
benım esım 31 yasında ve ıkıncı hatta ucuncu dusunenlerden kendı capında
ama ben henuz dusunmuyorum o da sureklı dıle getırıyor kı ben bu fıkre alısayım dıye

çilek kafa bak ondan haberim yoktu bea bihterinde mi varmıştı ondan aaaa tüh
bileydim almazdım şimdi banada bihter gözüyle bakmasınlar sonaaaaklinialirimsmile

hmm canim aman dikkat et o zamanya..

benim esimde cok istiyor ikinci bebe ama ben buyuk konusmak istemiyorumda yapmiycam bidaha cocuk filan.

co kzorlandim denizde cok korkuyorum aynilarini yasarim diye.

birde benim esim hafta sonlari bile yogun olur bana cok yardimi olamiyor o yuzden

bidaha cocukmu hayir diyorum.tabi simdilik fikrim bu esimide alitirmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…