2008 Kasım Anneleri

Anıl binmez artık arabaya filan.Kaç kere rezil etti beni.Babası onun arabasını götürür, ben Anılı.Manzara bizde böyle...

Lavişim kaç kg taşıyabiliyo?

maytabım yazmıyor yaaa
ben bi başka modellere bakayımmm

canım fıyatı cok uygun
bızım pıerre cardının arabası olmasına ragmen gunluk anneme goturup getırırken kullandıgım arabanın aynısı
oldukca kullanıslı oglusu tasıdıgı gıbı kollarına canta bıle asıyorum ben

eylülcüm ne yapıyosun canım akşama annenlere

bugün bizim buranın pazarı var ,hamsi almış kocam 1 kilo bize kadar ,bende birazdan çıkayım bi kiloda ben alayım ,hamsi yapcam fırında ,kaşarlı mantar ,çorba ,bide bezelye yemeği ,salata o kadar ,7 kişiyiz çocuklarla 10 ..

lavişcim bana bundan melise hediye gelmişti baston ,bizimki yeterli bize diye ablama verdim 2 yaşındaki kızı biniyor 14 kilo civarı bişey olmadı ..

mantar çorbasının tarifini versene
bide senin şu meşhur revani tarifini rica edicem canım yaa bulamadım ama unlu olsun lüffen:)
canım tatlı istii geçen dr ötkerin revanisini yaptım tadı damaamda kaldı da

ayyy buraya kar yagiyor vallahi fenalik geldi yaa,cok soguk coooooooooooooook..

lavisim bende istiyorum böyle puset ama burdanmi alsam yoksa hic tasimayimda tr denmi alayim

karar veremedim.bu arabasini götürmek istemiyorum büyük cünkü.du bi arastirayim ben burda..

lavısım netten lınklerını bulur eklerım benımkılerı
ama cıtosun dedıgı gıbı deneyerek almakta fayda var
cok kalıtelı bır sey almana gerek zıra bızım pıerre cardını cok fazla kullanmadık bıle bosuna alındı koca araba
sabahları kucuk olan bastonla getırıyorum aksamları ve dıger zamanlarda arabamızı kullanıyoruz
buyuk arabayla cıktıgımızda bınmıyor ıcıne yurumeyı tercıh edıyrlar artık

lavişim o bebek arabasının aynısı chicco cady var birebir aynısı fiyatıda 130 civarı bişey omalı biz sormuştık ama onlar hiç yatmıyor be tatlım minicik bişey yağmur bebk arabsında uyumursa kullanışlı ama ben pek kullanışlı görmedim onları birde mert bağlanmayı sevmiyor onlarda da ön bar yok oyüzden bağlamak zorundasın ben ön barlı bişey alıcam kemeraltına gidemedim henüz

yasmin bende de vardı davetiye koloksiyonu küçükken hep toplar beğeniridm evlenirken onu yaptırım falan die ama biz sonra internetten beğendik çok espirili eğlenceli bir davetiye oldu bizimkisi hatta bütün arkadaşlar bunlar büyümemiş davetiye bak allaha aşkına dediler ama benim çok hoşuma gitmişti 19 yaşında hala çocuk sayılırdım zatii

remodios tatlımbizim burdaki komşular var ya hayvandan beter kimse birbirine selam bile vermez ayy ölüyom diye bağarayım kimse ne oldu die kapımı çalmazlar ayy o yüzden kimseye söyleyemem malesef anca kapıma mert çok gürültü yapıyo ağlıyo rahatsız oluyoz demek için gelirler sırf bana değil herkez birbirine aynı burda insanlık ölmüş anacım

sapiş kız merti uyuttum tatlım başka bir gün gelirim gene ama senin ev çok sıcak oluyor yaa tatlım bigünde sen bana çık gel hatta havalar iyice düzelsin izmirimin güzel sahiline çıkıp çay içek mis gibi

Son düzenleme:
yağmur da seviyor yürümeyi ama arabada gezmeyi de seviyor sıpam zaten ne kadar gezmeye çıkıyoruz ki ya ben ona bisiklette alıcam yazın çok masraf olsun istemiyorum açıkçasıı zaten akşama kadar bahçede sokaki oluyor kızım arabyla işimiz olmuyorrr ama dışarda lazım oluyor off offf

sağolun canlarım
toton açık kalmış kaydirigubbakcemile3

beyazmelek hayırdır ınsa allah canım
zengın mı oluyorum nee

valla canım bence senin oğlan meşhur olacak sen de onun menajeri kaydirigubbakcemile3 yiyeceniz çocuğun paralarını zengin olacanız kaydirigubbakcemile3

oyyyy kuzumm ne seker cıkmıs ya bende ıstıyorum eylule canta ama pek anlamaz dıye almadım hıcc

eymeninde vr mikili sırt çantası ama çok komik yaa sanırım içine fazla şey dolduruyorum bir de çocuğun sırtına asıyorum yavrum geri geri gide gide düşüyor poponun üstüne kaydirigubbakcemile3

okudum meleğim zeynanın egeye gelmediğğini..ama belkim gaza gelirde gelir belki diye yazdımm...

hmm anladım canım aferin taktik güzel :jeyyar:

kayınvalidem sinop a geri dönüyo tam da oğlum alışmıştı ona şimdi annem bakmaya devam edecek( ne zor ya off evde olsak kendi çocuğumuza kendimiz baksakk

haydaa ıcırınkinden sonra şimdi de buğracım mı bakıcısız kaldı neden gidiyor babanannesi, ve de evde olma ve kendi çocuğumuza kendimiz bakma fikrinie sonuna kadar katılıyorum

Yok Çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))

hangi topikten len diye soracaktım, hangi babayiğit seni atabilir diye ama alttaki yazını okuyunca birden hatırlayıverdim niyeyse

aynen canım bende o olayı yasminimden duydum çok ayıp çok lmaz:

yawww benım bılmedıgım neler var boyle yawww
bırınız bana neler oldugunu anlatabılır mı

gel canım msne anlatayım diyecektim ama zeynam demiş o hala anlatmadıysa sen gel msn ye ben anlatırım

ne diyonuzz yaaa ben hepten fransız kaldım konularaaa:))kaydirigubbakcemile3

sende gel yavrım sana da anlatayım

Sanırım ben mutlu değilim- Acaba?- Nasıl olduğumu bilmiyorum:)))))))))))))) Kelime kelime tercüme..

noluyo uleen duygu karmaşası iiçine girmişin kuşum kafamçokkarıştı

kızlar ya yağmura baston puset almayı planlıyorum bennn
elele diye basit bi baston gördüm 50tl falan
ince bi şiltesi var sadece acaba işimi görür mü yaaa

valla canım fotosuna baktığım güzel ama işte arkadaşlar yazmış zaten kilo problemi var onda o yüzden bencede görerek almak çok daha sağlıklı
Eymenin de puseti eskidi artık aslında çok eskimedi de kirlendi kılıfını çıkarıp yıkasam bişey kalmayacak
bende baston alayım diyordum ama şimdilerde eymen o bisiklet gibi olanlara takmış durumda dışarıda çocuklarda gördü bayıldı bayıldı indirmeye çalışıyor çocuğu binicem diye, bir kerede dükkanda gördü bindirdim bu seferde giderken inmeyecem diye ağlıyor yasminin Anıl gibi Eymen pek sevmiyor bebek arabasını yürümek daha zevkli geliyor ama tabi uyuyacağı zamanlarda falan lazım oluyor o yüzden ben bastonu bir süre daha erteleyip o bisikletlerden alıcam sanırım bu pazartesi alıcam daha uzun bir yere gidecesek yani uyuyabileceği bir yere o zaman arabasını kullanıcam şimdilik böyle düşünüyorum baston da alırsam yine yatabilen alıcam, çünkü daha çocuk bunlar uyumak isterler elbette arabada o yüzden en azından sırtı biraz yatabilsin tam yatmasa da

devrankayra'cım ben önce tereyağı ile unu bir güzel kavuruyorum miktarını kendime göre kafadan ayarlıyorum yani kaç kişi yiyecekse ona göre işte kavrulunca içine biraz et suyu veya tavuk suyu evde ne varsa vede biraz da normal su katıyorum yada tercihen sütte katabilirsin biraz da tuz vede biz içine nohut atıyoruz haşlanmış nohut benim çok hoşuma gidiyor oğlumda seviyor opuyorumnanaktan

kızlar toplantım vardı gittim oradan ee gittim yemek yedim oğluma künye alasım vardı çok seviyor artık kolunda bişey takmayı eskiden söküp atardı şimdi seviyor bende heves ederim hep çocuklarda altın künye, aman allahım epeydir altın bişeyler almıyordum ne kadar artmış fiyatlar yaa şok oldum resmen akannehir birkaç model beğendim artık oların içinden bütçeme en uygun olanını seçtim çok yakıştı bıdığımın tombili kollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…