- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.601
maytabım yazmıyor yaaa
ben bi başka modellere bakayımmm
eylülcüm ne yapıyosun canım akşama annenlere
bugün bizim buranın pazarı var ,hamsi almış kocam 1 kilo bize kadar ,bende birazdan çıkayım bi kiloda ben alayım ,hamsi yapcam fırında ,kaşarlı mantar ,çorba ,bide bezelye yemeği ,salata o kadar ,7 kişiyiz çocuklarla 10 ..
lavişcim bana bundan melise hediye gelmişti baston ,bizimki yeterli bize diye ablama verdim 2 yaşındaki kızı biniyor 14 kilo civarı bişey olmadı ..
yasmin yazmıyor canım ya dağılır diye korkuyorum ben 50 daha verip daha ii bişey mi alsam yada hiç mi almasam kararsız kaldım yaaa
oyy anca okudum nasıl ?*hızlı hızlı okudum..
günün duyduğum en iyi hatta süper haberi safişimn dün gecesi ydi..
çok sevindim hayatım.demekki ani kararlara yer yok hayatımızda..mucckss
hava mı dedniz burayı sormayın o zaman..oralar nasılsa burası 2 katı diyeyim..ince badyle terledim..tunayı alldım çıktım sabah..sıcaktan uykusu geldi..eve zor geldik..
geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar..aslında hasta değil zaten her gece sık sık uyanıyor da bu kusmalar arttı ..dediğiniz gibi midesini üşüttü sanırım..
sağolun canlarımişte buna çok sevindim canım ,ne güzel bir haber bu :))
dün gece rüyamda gördüm seni ,bir tv programına çıkmışsın ,ama önemli biriymişsin ,bacak bacak üstüne atmışsın üzerinde kareli bir etek var ,konuşuyosun böyle hararetli şekilde ,bende tv den izliyorum ,ay diyorum sesi ne kadar güzelmiş bu safiyenin diyorum ,demekki bu rüya buna işaretmiş ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
beyazmelek hayırdır ınsa allah canım
zengın mı oluyorum nee
oyyyy kuzumm ne seker cıkmıs ya bende ıstıyorum eylule canta ama pek anlamaz dıye almadım hıcc
okudum meleğim zeynanın egeye gelmediğğini..ama belkim gaza gelirde gelir belki diye yazdımm...
kayınvalidem sinop a geri dönüyo tam da oğlum alışmıştı ona şimdi annem bakmaya devam edecek( ne zor ya off evde olsak kendi çocuğumuza kendimiz baksakk
Yok Çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))
Başka bir site canım.Rahatsız olmuş 1-2 kişi dobra eleştirimden.Hatırlı üyesi oranın.Çünkü kocası orda reklamı olan şirketlerin sahibi.Bu geniş ilişkiden dolayı bir göz kırpmayla banlandık..Üzgün müyüm?Haaaayır:enbuyukkk:
HAYIR CAIM ÖLE DEĞİL ASIL ŞÖLE ;
KOCASI VE KENDİSİ ORAYI ELE GEÇİRDİ O YÜZDEN ÖLE ZİHNİYETLİ OLDUKLARI İÇİN BİR LİN PARMAĞINI GEÇEMİYOR SAYILARI
VE KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA SONUCU BİZE ÖVÜLEN NATUREL ÜRÜNLER ASLINDA KENDİ ŞİRKİTLERİ BİZİ KEKLEMEYE ÇALIŞMIŞ SADECE
BU SAATTEN SONRA NE KADAR İNANIRIM ONLARA NATURELLİKLERİNE BİLE İNANMAM:icecream:
yawww benım bılmedıgım neler var boyle yawww
bırınız bana neler oldugunu anlatabılır mı
ne diyonuzz yaaa ben hepten fransız kaldım konularaaa:))kaydirigubbakcemile3
Sanırım ben mutlu değilim- Acaba?- Nasıl olduğumu bilmiyorum:)))))))))))))) Kelime kelime tercüme..
kızlar ya yağmura baston puset almayı planlıyorum bennn
elele diye basit bi baston gördüm 50tl falan
ince bi şiltesi var sadece acaba işimi görür mü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?