- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.861
aslında evinde pc olan tüm kadınların ortak derdi adamların bunun başından kalkmaması.bir türlü ayarı tutturamıyorlar.tmm orda da vakit geçir elbet ama sürekli onun başında kalınırmı ya.benim kuzenim bu yüzden boşandı( üstümüzde genç bi çift var.adam sürekli küfür ederek bağırıyo kadından ses yok.meğer pc deki oyuna bağırıp küfür edermiş:)) manyak yaa.arkadaşımın de kocası aynıı bu adam gibi insanı sinir ediyorlar yaa.
derincim yazı süperdi ay açıldı çeşmeler kapanmıyor birtürlü
grip oldum bu arada dünden beri çok halsizim dün akşam hiç uyuyamadımda off hava mis ben evde gribim ya hakmı bu adaletmi yarın eşim evde ya hava bu kadar güzel olmaz bana inat
isim için yarumlar çok güzel hepsi emimle paylaşılıcak yiğit hariç çünkü eşimin adı yiğit zatiii opuyorumnanaktan
içmiyo lavinyam ya..sevmiyo sütü..ben hamileyken sütten tiksinmiştimm..bazen acaba etkisi varmıdır diye düşünmeden geçemiyommm
olabılır canım
annem bana hamıleyken balıktan zehırlenmıs ve ben balıktan nefret ederım pısırılen eve bıle gırmem
tulak yuksel esınle mantıklı bır sekılde konustugunda nasıl bır tepkı verıyor merak ettım
zeyna hanım ozel msj kutunuzu gormedınız zaar
canım konuşursanız..eminim halledersiniz sorunlarınıxzı..karşılıklı anlayışla aşılmayacak sorun yoktur bence...kızlar yaa çok sıkıldım bunaldım siiznle paylaşmak istedima açıkcası..
evleneli 4 yıl oldu, eşim alt gelir grubunda yaşamış, üniversiteyi bitirmiş, kendini az çok yetiştirmiş birisi, ben daha rahat koşullarda büyüdüm, ona göre çok iyi, neyse evlendik.. bir sürü borç vardı sabr ettim çalıştık ödedik, eşim devlet memuru , ben özel sektördeydim bebeğim doğuncaya kadar... borçlar bitti.. altınlarımı verdim ve eşime çok güzel bir araba aldık, eşimin ilk tanıştığımız günden beri arabalara ilgisi vardı, ama şimdi yani güzel arabayı aldıktan sonra gece 2 lere kadar araba siteleri, araba aksesuarları, araba yıkama jelleri, araba lastik cilaları tek derdi oldu.. 4 saat hiç kalkamadan internetten araba cila videoları izleyebiliyo..
ve şimdi ayda 400 milyon gibi bir rakamla arabaya taksit ödüyoruz.. (aksesuar ve harcamalar için) (eşimin geliri 15000 civar ve ben çalışmıyorum )
ve bu ay gelirimizden çok harcama yapmışız kartlave bu harcamlardan biride 100 milyonluk araba aksesuarı..
çıldırdım bağırdım ama o hiç birşey olmamış gibi davranıyo, küçük mutlulukları bana çok görüyosun diyo..
maddi olarak daralma sadece evlendikten sonra yaşadım.. bekarlığımda iken yoktu..
bunu aileme anlatmaktan çekiniyorum.. çünkü maddi sıkıntı yaşıyorum diyemiyorum.. neden diyecekler?
arkadaşlarıma eşimi kötülemek istemiyorum galiba en iyisi sanal arkadaşlar
sizden cidden yorum bekliyorum
kızmakta haklımıyım, yoksa büyüüttüyormuyum..
lütfen yardım edin
yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
geçmiş olsun canımcımm..bende erkek ismi olarak ege yi beğeniyorumm..derincim yazı süperdi ay açıldı çeşmeler kapanmıyor birtürlü
grip oldum bu arada dünden beri çok halsizim dün akşam hiç uyuyamadımda off hava mis ben evde gribim ya hakmı bu adaletmi yarın eşim evde ya hava bu kadar güzel olmaz bana inat
isim için yarumlar çok güzel hepsi emimle paylaşılıcak yiğit hariç çünkü eşimin adı yiğit zatiii opuyorumnanaktan
yasmincim seninkide gerçekten ortaokul öğrencisi gibi :)))Ya Derincim bizim büyük sorunlarımızdan biri de bu.Valla sanki ortaokul talebesi.Oğlum pc yi kapat artık, oğlum hadi tv yi kapat der gibi kocamı uyarıyorum.Sabah 5 e kadar futbol yorum izlenir mi?Geçen kumandayı aldım, pc nin güç kablosunu da aldım öyle yattım.Abartınca abartıyolar...
miniğim benimkide ondan sevmiyo ozamn sütü..zorlamasmmıkii..olabılır canım
annem bana hamıleyken balıktan zehırlenmıs ve ben balıktan nefret ederım pısırılen eve bıle gırmem
tulak yuksel esınle mantıklı bır sekılde konustugunda nasıl bır tepkı verıyor merak ettım
zeyna hanım ozel msj kutunuzu gormedınız zaar
selam kızlar..birazdan misafirlerim gelecek..3 ü hamile biri değil..beni de sayarsak 4 hamile:))
son mesaja baktım..yasmin canım ben de KAAN ismine bayılıyorum..eşimin adı da kaan..
tunaya da efe kaan veya ege kaan istemiştim ama esim kendi ismi olduğu için değişik olsun istemiştiç..heves etti yani:)
yaa silmem lazım camlar kirli haftasonu yağmur yağacakmış çamur oluyo bu sefer ama miidem bulanıyo şuan biraz tuzlu kraker yedim bastırsın diye belki daha sonra halim yok şuan biraz uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?