2008 Kasım Anneleri

adam araba cila makinesi almaktan bahsediyo ..
cila makinesi..

bizim eve perma makinesi almak gibi bişey cilada yılda 2 defa yapılırmış permada yılda iki defa yapılabilir :)))))))

kötü laışkanlık değil ama .. ne bileyim arabayı almadan önce böyle değildi..
bu kadar değildi..
sonradan görme olunca ayarı yakalamadı gibi geliyoo

neyini aksik ettim diyo.. kartın tutarı ortada bu tutarla ne isteyebilirm ki..

cidden yorumlarınızı bekliyorum

aslında aile ve toplum olmasa alıp oğlumu gtimek geliyo içimden ..

valla bizim evde de pc benim elimde hep ,eşim hiç istemez bütün gün iş yerinde pc başındayım zaten diyo ..işime de geliyo ,hiç oyunla filan işi yok ,çok önemli bişey varsa alır bakar o kadar ..

derincim yazı süperdi ay açıldı çeşmeler kapanmıyor birtürlü
grip oldum bu arada dünden beri çok halsizim dün akşam hiç uyuyamadımda off hava mis ben evde gribim ya hakmı bu adaletmi yarın eşim evde ya hava bu kadar güzel olmaz bana inat

isim için yarumlar çok güzel hepsi emimle paylaşılıcak yiğit hariç çünkü eşimin adı yiğit zatiii opuyorumnanaktan

Ya Derincim bizim büyük sorunlarımızdan biri de bu.Valla sanki ortaokul talebesi.Oğlum pc yi kapat artık, oğlum hadi tv yi kapat der gibi kocamı uyarıyorum.Sabah 5 e kadar futbol yorum izlenir mi?Geçen kumandayı aldım, pc nin güç kablosunu da aldım öyle yattım.Abartınca abartıyolar...

Krikitosum ben de Kağan ismini beğeniyorum...

içmiyo lavinyam ya..sevmiyo sütü..ben hamileyken sütten tiksinmiştimm..bazen acaba etkisi varmıdır diye düşünmeden geçemiyommm

olabılır canım
annem bana hamıleyken balıktan zehırlenmıs ve ben balıktan nefret ederım pısırılen eve bıle gırmem

tulak yuksel esınle mantıklı bır sekılde konustugunda nasıl bır tepkı verıyor merak ettım

zeyna hanım ozel msj kutunuzu gormedınız zaar

selam kızlar..birazdan misafirlerim gelecek..3 ü hamile biri değil..beni de sayarsak 4 hamile:))

son mesaja baktım..yasmin canım ben de KAAN ismine bayılıyorum..eşimin adı da kaan..

tunaya da efe kaan veya ege kaan istemiştim ama esim kendi ismi olduğu için değişik olsun istemiştiç..heves etti yani:)

annaaaaa ben mert e hamileyken günde 1 litre süt içerdim şimdi mert te sütü çok seviyor ama bu hamileliğimde ne süt ne yumurta nede tavuk görmeye tahammülüm var annmammm benim 2. paşa da yemek konusunda uyuz olursa ben ne ederim bunlarla nasıl başa çıkarım ben içeyim bari paşa paşa sütümü tavuğumuda yiyiğim bareee

ben dışarı çıkıyorum evde bozuk paraları topladım 10 lira çıktı taksiye bincem yawrumla arkadaşa gidicem can sıkıntım geçer belkii gerçi çok hastayım ama ısrar etti ben sana bakarım dedi benimde bakıma sevgiye ihtiyacım var çokkkhhh jetimide alırım balanırık ordan sizlere öptümmm:sm_cool:delikafaduldennaniknanik

mmmf kafa bendepazar günü sildim evin camlarını ama gene yağdı ve resmen çamur yağdı
hazır el atmışken bizede geliver

dişçiye gittim kökte tam iyileşme olmamış bu yüzden gene geçici dolgu koydu ilaçlı 1 hafta daha bölyle kalacakmış

canım konuşursanız..eminim halledersiniz sorunlarınıxzı..karşılıklı anlayışla aşılmayacak sorun yoktur bence...

geçmiş olsun canımcımm..bende erkek ismi olarak ege yi beğeniyorumm..

yasmincim seninkide gerçekten ortaokul öğrencisi gibi :)))
miniğim benimkide ondan sevmiyo ozamn sütü..zorlamasmmıkii..

diloksum senin hamilelik kesinleşmiş anlaşılan..hadi hayırlı olsun canımm..allah sağ salim versin eline..
eee 4 hamişş çok mama yemeğin ha...kilolar gelmesinn :))

ılk cemre dustu evet mmf bugun
bahar geldı artık bahar temızlıgıne baslayabılırız kı sen erken davranmıssın bıle
kolay gelsın canım

gulız farklı yollarla sut acıgını kapatabılırsın
zorlamamakta fayda var sonucta hala anne sutu alıyorlar

eşimle konuştuğumda bunlar küçük mutluluklar bana bunları çok mugörüyosun diyor, diyorumki biz evliyiz benim söz hakkım yok mu diyorum,
o zaman ya senin dediğin yada benim dediğim olucak, o zamna benim dediğim olucak ve arabaya harcama yapıcam diyor..
eşim ev ekonomisi bilmiyor, gelir gider dengesini kuramıyor, yarın ne olucak kenarda iki kuruş kalsın demediği gibi karta taksit olanı bedava gibi algılıyor..

taksitle aldım diyor..

anlayamıyorum

ve şu an maaşımızın yarısı kadar taksitimiz var ???????????????

size sormak istediğim böyle bir şeyde eşimi nasıl ikna edebilirim , siz olsanız ne yapardınız

siz olsanız ne yapardınız

Günaydın herkeseeeeeeeee:lepi:..

Naber şekerlerim,ne var ne yok buralarda?Ben de sabah bi toplantıya girdim çıktım şimdilik burdayım.Hava çok güzel..Geçmişten hatırladıklarımı yazayım..

Tülaycım eşinin elinden kredi kartını al ya da sen de ondan daha fazla harca.Dinsizin hakkından imansız gelir..

Krikocum ben alp ismini çok severim .Oğluma koymak istemiştim ama kocam çok kısa buldu koyamadık..

Zeynoşum geçmiş olsun cicim.a.s.

Maytap öyle yağmur yağıyor sen ne camı siliyosun cicim.Biraz daha bekle bence..

Yasminim şerro yokmuş hadi rahatsın bir süre.Kocan konusunda nasıl işe yarıyor mu kablo kumanda saklamak?

Bıldırcın yumurtasını kim sormuştu hatırlamıyorum ama ben de veriyorum haftada bir kere fakat çiğ veremem içim rahat etmez pişiriyorum o yüzden.

yaa silmem lazım camlar kirli haftasonu yağmur yağacakmış çamur oluyo bu sefer ama miidem bulanıyo şuan biraz tuzlu kraker yedim bastırsın diye belki daha sonra halim yok şuan biraz uzanayım

tulay senı bılmem ama evlılıklerde "benım dedıgım olur" mantıgı bana cok ters gelıyor
evlılık bır paylasımsa tek tarafın degıl ıkı tarafında onayıyla yurutulur bır cok sey
maddı anlamda da katkıda bulunuyor olmasanız bıle soz sahıbısınız bana gore

ıletısımınız nasıl bılemedıgım ıcın en etkılı cozumu yıne sen bılırsın
benım basıma gelseydı gozunun onunde kırardım kartları
uzerıme gelmesı halınde de ınatla savunurdum kendımı
benım ve herseyden onemlısı cocugumun gelecegının bu kadar mantıksızca yonlendırılemeyecegını soylerdım
oldukca da sert olurdum emınım zıra haklı oldugumu dusundugumde kendımden buyuk sesım cıkar

bunları yap demıyorum bızım ılıskımızde bu olurdu dıyorum
sızın ıletısımınızde nelerle caydırabılecegını yıne sen bılırsın

tülay canım çok zor durumun benim eşim de bi ara araban cantlarına merak sarmıştı ama senin eşin gibi değil bence kresi kartını kapattırmayı dene canım başka türlü başa çıkamazsınnn sana kolaylıklar
diliyorummm
maytabım kolay gelsin hafta sonu bizde sildik annemle yalnız ben camın sılı tarafını yıkıyorum hortumla ohh mis gibi oluyor 3 tanesi balkonlu zaten içten de siliyorum iç taraf pek pis olmuyorrrr alt kat boş foşur foşur yıkıyorum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…