2008 Kasım Anneleri

sende bendensin lavinyammm.benimde altım boş.bende dışını şakır şakır yıkıyommm..:lepi:

lavinya hanım lavinya hanım öyle altım boş şakır şakır yıkıyorum yok efendim biliyorsun ki önümüzdeki sene altın dolacak ben gelecem oraya ben öle şakır şakır yıkatmam efendim şimdiden benim de camlarımı temiz tutsan iyi edersin kaydirigubbakcemile3

mmfcim sanırım zeyna seni kandırdı sana ertesi gün hapı diye yutturduğu ilaç aslında daha çabuk hamile kalmanı sağlayan bir ilaçtı baksana iki dakka miden bulandı hemen çıkardı hamilesin diye akannehir

Aynen miniğim ben de senin gibi bazen bir cırlarım.Ama benim sesim benden büyük çıkmaz çünkü ben yeterince büyüğüm:roflol:

esım dıyor zaten nasıl cıkarıyorsun o kadar sesı dıye
mıllet eve baskasını aldım zanneder dıyor bana bakınca kımse cırlayabılecegımı asla tahmın bıle etmez

Miniğim benim de böyle durumlarda boyum sesimle boy ölçüşemez bilea.s

bu arada sinirlerim acayip bozuk, sinirden şuanda başım dönüyor ve acıktım

zaten güne iyi başladım yaa iyi bitirsem ayıp olur illa ccanımın sıkılması lazım eve gittim güya yemekte yemedim

sağolun..

dinsiizn hakkından imansız gelir fikri aklıma geldi ama kıyamadım biliyomuusnuz...

o küçük mutluluklarını yaşadı kendince benim cephemde ise ilişkim yıprandı güvenim sarsıldı.. kendimi aptal gibi hissettim.. son harcamasını 1 hafta tartışmıştık almayacağım demişti ama yinede almış ben fark edincede günaydın yeni fark ettin dedi..
araba cam kenarlarına cıta oluyo bilirisiniz..

cant da aldık :) hemde ilk evlendiğimizde yani almışız sonradan fark ettim.. 500 milyon 4 sene öncesi ve boğaza kadar borçlu olduğumuzda..

o zaman araba bu kadar modelli değildi..

ama olsun o mutlu olduya :)

ben kazanıyorum ben harcıyorum diyor..

tülaycığım ben de eşim de modifiye arabaları severiz ama uzaktan seviyoruz sadece
işin içine girdin mi harca harca gene de yetmez araba ne marka meraktan soruyorum çünkü her marka arabaya modifiye yakışmaz

beyazmeleğim alt kat değil sana ayırdığım benim 2 kat üstüm canım 5,kat hayatımmm alt kat eşimin amcasının evi yazın geliyor onlar bitekkk :)

haaa tamam o zaman hayatım yıka dilediğin gibi tertemiz olsun ooh mis kaydirigubbakcemile3

oo yok öle ben kazanıyorum ben harcıyorum o kadar da uzun boylu değil nesin sen hala eskisi gibi bekar erkek mi
evliysen sen kazanacaksın ailenle harcayacaksın
tabiki kendine özel yada arabana alacakların olacak bizimde oluyor zaman zaman gidip habersiz de alışveriş yapıyoruz ama gönlünü alıyoruz böyle babalanarak olmaz elbet alsanaalsanasmile

modifiye etmiyoruz canım, araba cilası, araba lastik cilası, cam çizik giderici, taş sıçramasının iz gidericisi pasta cila makinası.. kızlar hatta arabanın yaklaşık 10 tane farklı bezi var, her yerin bezi ayrı..
şampuanlar cilalar, her yere ayrı..
corollanın son modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…