günaydın kızlar tatil günü herkes evinde mışıl mışıl uyuyordur heralde
ben neredeyim hiç değişmeyen yerimde valla şafak sayar gibi gün sayıyorum artık dershanein bitmesi için çok sıkıldım yaa
bizde durumlar hala aynı o yüzden hiçte aydın bir gün olmadı benim için şimdi de canım çok sıkkın, çok mutsuzum :çok üzgünüm:
problem artık dünkü olayı aştı, problem beni dinlememesi,duymaması, söylediklerimi önemsememesi ile ilgili daha düne kadar bunu bilinçsizce yaptığını düşünüyorum ama artık gayet kasıtlı ve bilinçli yaptığına inanıyorum
çünkü ancak gerizekalı bir insan bu kadar konuşmama rağmen hala bildiğini okumaya devam eder, ee eşimde gerizekalı olmadığına göre demekki kasıtlı yapıyor senin lafın benim s...me diyor yani amiyane tabirle
dün öğleyin bahsettiğim olay gerçekleşmeden önce sabah bu benimki doktora gitti öksürük var balgam var biraz onun için gitti, bende de var vede benim boğazım çok acıyor dün öyle olduki artık yutkunamaz oldum giderken dedim ben izin alıp çıkamıyorum doktora anlat eşimin durumu da aynı ama daha kötü ağrıyor boğazı yutkunamıyor de ona bişeyler azabilirse yazsın dedim antibiyotik falan
gitti doktora geldi, ne yazdırdın dedim ağrı kesici yazdı,balgam sökücü yazdı bir de burun spreyi yazdı dedi ağrı kesici de bizim evde olanlardan yani normal ee dedim bana antibiyotik yazmadımı yada başka bişey yok dedi boğazıma baktı antibiyotiğe gerek yok dedi diyor yaa dedim heralde sana gerek yok sende boğaz ağrısı yokki bende var sorun eşim de diyecektin demedin mi diyorum yoo öle bişey demedim diyor bu bir oldu
ama farkettiyseniz bunu size anlatmadım önemsemedim hadi unutmuştur hep yapıyor falan dedim sonra öğlenki olay patlak verdi
neyse akşamüstü işten çıktı sadece gerek olursa konuşuyorum yoksa yok annemlere gittik yemek yiyoruz annem diyorki kavga etmediniz dimi benim yüzümden, bende dediim yoook canım güllük gülistanlık geçinip gidiyoruz, noldu tartınızmı dedi yok tartışmadık hiçbişey yapmadık dedim, oda ben de pişman oldum zaten oğlum kusura bakma küstün mü bana diyor hala daha oda yok anne ne küsücem dedi ben dedim o niye küssün ki lafları yiyen benim nasılsa, ee heralde diyor herşey öyle damada söylenmez diyor neyse gülüştük falan hadi dedim büyütmeyeyim olayı eve dönerken arabada falan kikirdedik geldik düzelmişti herşey
oğlanı yatırıcam üzerini değişiyorum sende mamasını yapıverir misin dedim tmm dedi o sırada da d vitamini ile, harnup pekmezini getirdi eymen'e içirmek için, eymenin üstünde daha yeni aldığım bady si vardı,ilk giyişiydi çocuğun dedim ki dur bi dakka bunu çıkarayım sen öyle içir harnup pekmezi dökülebilir leke yapıyor zor çıkıyor daha ilk kez giydi badysini dedim durdu öle biraz bekledi birkaç saniye o sırada ben altını değişiyordum Eymen'in sonra hiç o lafları duymamış gibi aldı kaşığı içirdi çocuğa ve tabiki döktü üstüne allahım sabır dedim artık ben bu badyi çıkarır çöpe atarım dedim ne güzel tek kullanımlık kıyafetler dedim tabi yaa bizde makina yok sanki yıkanmıyor falan diyr bir de yaa ben sana ne dedim yıkansa da tam çıkmıyor her zaman lekesi kalıyor demedim mi neden iki dakka bekleyeceksin yaa dedim ama bağırmıyorum hala daha müthiş bir sükunetle knuşuyorum neyse bişey demedi gitti oğlanı uyuttum duşa girdim çıktım gittim yattım sonra ne zaman geldi yattı bilmiyorum gelmiş sarılıyor arkadan hiç sesimi çıkarmadım
sabah oldu kahvaltı hazırladı yiyoruz kaynım uyandı diyor ki yenge abim dedi ki bu balkonu yıkayacakmışım diyor gülerek bende iyi dedim abin dedi yaa yıkarsın artık dedim benim öyle dememin sebebi de ben 3-5 gündür yıka diyorum da beni dinleyen olmadı onun için hemen oradan atladı saçmalama bak kalkar giderim kahvaltıdan diyo hepimiz gidicez zaten hiçbirimiz kalıcı değiliz dedim ama ben vakitsiz giderim dedi hiçbiey demedim
hala çok gerginim çok kızgınım ama herşeyden önemlisi kırgınım hem de çok, taa geçen haftalarda buna benzer bir olay olmuştu yine bahsetmişimdir ben hastaydım erken yatıcam yatmadan çocuğun sütünü yapıver mutlaka dedim,sonra bir-iki defa da tekrarladım bak unutma mutlaka yap falan ben gittikten sonra çok gereksiz konuşuyor demiş kaynıma sonra gece çocuk ağlıyor gittim baktım biberon boş oğlum ne ara içtin hepsini diyorum süt istiyor çocuk ağlıyor eşime sordum sen bunun sütünü ne kadarlık yaptın bu süt istiyor dedim aaaa ben ona süt yapmayı unuttum dedi naparsın bu adamı ölür müsün öldürür müsün
benim gereksiz konuştuğumu düşündüğü için benim hiçbir lafımı dinlemiyor işte hoş dinlesede bişey değişmiyor dinlemesede ben de bundan sonra gerekmedikçe konuşmayacağım bitti benim için