2008 Kasım Anneleri

ay ben bayılırım midyeye,tavasını da severim ama dolmasına biterim.çiğ olarakta tuz ve limonla muhteşem olur ayyhh ağzım sulandı yeminle kaydirigubbakcemile3
geldim yavrilerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederiz canımcım opuyorumnanaktan

maytabım miray kozmetik ızmir de zaten.Biz burada yüzüne bakmayız kız mirayın kaydirigubbakcemile3öyle bir anlatmışınki bende deneyeyim bari fiyatıda daha uygundu sanki diğerlerine göre,öyle kalmış aklımda.Bende huggiesçiyim ıslak havluda,bir çok markayı denedim,uni baby de kullanıyorum arada sırada,bez de ya prima ya huggies kullanıyorum.Dia da uyu ve oyna 9.90 Tl ama daha önce 1 kez almıştım memnun kalmamıştım.Yalnız o zamanlar henüz ek gıdaya geçmemiştik ve anne sütü kakası yapıyordu daha,açık sarı cıvık kaka yani,o kaka da çıkıyordu kenarlardan.

yaa kriko sana yanaşayım o zaman :))
bulursan pembe paket pakette gül resmi var açma yerinde is bebek resmi var küçük
eğer bulursan haber ette görümcemler izmirde hallederiz bi şekilde

bakıyım bebeşim ben sana bulursam alırım tatlım yoolarım ptt ile yarın dışarı çıkarızkocamla
hakket bizim burda mirayın yüzüne bile bakmazlar ben araba satmıştım filo olarak miray kozmatik e o zamn hediye olarak bir çok ürününü getirmişlerdi ben pek sevmedim ama ıslak mendillerine balıcam canım belkide güzeldir hakket çünkü bıktım artık o ıslak mendillere para harcamaktan tanesi 5 küsür 2 gün dayanıyoo çünkü mert yemek yerken çok doküyo saçıyoo tükürüyo kusuyoo çabuk bitiyo bizde mendiller

Son düzenleme:
valla kullanmasam bende bakmazdım yüzüne herhalde başta bikaç paket uni vipes yenidoğan kullandım sonra abim 1 koli miray getirdi oda 4 ay falan gitti bana sonra bidaha bulamadım ama fabrikası el değiştirmiş herhalde kötüleşmiş diye duydum ama eski ambalajlarını bulurum diye ümit ediyorum

şu kapalı çarşı güzel gibi asotrtiğimmm
maytabım izmirdeymiş miray paketin arkasında yazıyorrrr:)
ama dediğim gibi mendili eskisi gibi değil incecik olmuşşş

ay valla bende uyuttum kociye dedim ki ben duşa giriyorum o da dio ki girmeden bana bi uğra
oldu dedim sana bi uğrayımalsanaalsanasmilene var ki uğramadan edemedim şimdi oje sürecem bu sefer
aaa yeter ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…