- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.061
ay ben bayılırım midyeye,tavasını da severim ama dolmasına biterim.çiğ olarakta tuz ve limonla muhteşem olur ayyhh ağzım sulandı yeminle kaydirigubbakcemile3mıdye yıyenler cıddı olamazsınız
uzerıne para verseler agzıma koyamam mumkun degıl
cesaretınızden dolayı tebrık ederım sızı
bız pamperstan johnsons'a donduk hala onu kullanıyoruz
cok memnunuz sımdı bır de oturak aldım mı ısımız kolaylayacak ınsa allah
saphıra gelmedı bugun hayırdır ask tazeleyelım derken balayına cıktılar
geldim yavrilerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay stresle alakalı heralde yarım ekmek kkoreç yedim hala açım canım tatlı bişeyler istiyor bu seferde adaçyı aldım sakinleşeyin accık diye iyiyim de açlığım yatışmadı kafamçokkarıştı
biz de huggies,nivea arasında gidip geliyoruz genellikle geçen gün kampanya varmış dalin aldım daha kullanmadım bakalım nasıl olacak bunların dışında pampers da denedim
niveadan vazgeçemiyorum ama işte niveada anam çok pahalı
huggiesin de mor rengi var onu seviyorum en çok açık yeşili de fena değil koyu yeşil olanı pek sevmiyorum
evet seda,dark kayboldular ecemim arada uğruyor çok nadir, yağmur h.mine de öyle
elifdem'le darilgen gelmez oldular
safiş nerede hakkaten :uhm:
Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederiz canımcım opuyorumnanaktançekilin açılın ben gıda mühendisiyim :)) kızlar ıso 9001 9002 ve diğer ıso belgeleri ,ve HACCP belgesi olan firmaların yoğurtlarını güvenle yiyebilirsiniz ,onlarda öyle birşey olma ihtimali sıfır ,ama sadece TSE belgesi varsa dikkat..
yaa kriko sana yanaşayım o zaman :))
bulursan pembe paket pakette gül resmi var açma yerinde is bebek resmi var küçük
eğer bulursan haber ette görümcemler izmirde hallederiz bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?