- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.101
herkese merhaba.
meleğim morelin bozuk galiba.takma canım kafana bu erkeklerin hepsi öyle.seninki en azından herşeye yardım ediyo ev işlerini bile beraber yapıyosunuz bizde oda yok.
selam kızlarrrr
evi toparladım sildim bi kat banyoları balkonları falan yıkadım duş aldım geldimmmm
çok güzel bi güneş vardı ama şu rüzgar illet ediyor beni deniz kenarı olunca rüzgar hiç kesilmiyorr
eşime dedim bizi bi göl var oraya götür dedim daha geçen hafta sinemaya gitmişiz derdim hep gezmekmiş bilmem nebahçede gezseymişim de saydı söyledi indi bahçeyeee bende sinirlendim oturuyorum evde kös kös yağmur uyansın yedirip giydirip inicem bahçeye az sahilde yürürüz rüzgar dinerseee bizden böyleeeee
beyazmeleğim o duymamazlıktan gelen ve bazen beni takmayan kociden bi tane de bende var canım
bazen diyorum ki ya gerçekten bu adamla ben bir ömür geçeirebilecek miyim diyorummm ta damarıma basıyor yaniiii
sende sıkma canını boşver canım düşündükçe hep sinir oluyor insan ...
kriko canım sende güle güle kullan makineni bulursun canım koymaya bi yer ne olacak bence sana mertten dolayı en çok lazım olan şey kurtul fazlalıklardan yerleştir bi yereee
kaynananda eni düşünmüş bak ne güzel aman hep böyel olur inşallah:))
insan bi teşekkür eder ,iyi geceler der öyle kaçar alsanaalsanasmile
canım yeri geliyor iyi ki bu adamal evliyim diyorum yeri geliyor zaman nasıl geçecek diyorum bazen diyorum ya çok acele ettim diye 20 yaşında ne işim vardı kocada beee ama yağmuru öpüp koklayınca ona nasıl sahip olurdum bu adamla evlenmesem diyorummmkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar a.s.
Biz de kzıımla evde yalnızız,giydirdim çıkalım diye ama giydirirken uyudu kuşum,avm ye gidecektik yalan oldu.Bu yeni işinde cumartesileri de çalışıyor eşim,dolayısıyla kızımla başbaşa kalıyoruz.
Beyazmeleğim bence sen biraz titiz bir hatun olduğundan ve eşin de senin tam tersin daha rahat yapıda bir bey olduğundan kaynaklanıyor sorununuz.O biraz rahat olmayı bıraksa,sen biraz raatlasan ortayı bulursunuz tatlım.Boşa konuşuyor demesi de ondan zaten.Dır dır yapıyorsun gibi geliyor hep eşlerimize.Bu arada boşa konuşuyor diye eşin kardeşine söylemiş,kardeşi de gelip bunu sana mı söyledi canım?yoksa ben mi yanlış anladım?eğer doğruysam bu erkekler ne kadar dedikoducu oluyor anam yaklava:
krikitosum sen bulmuşun da bunuyon resmen,benden söylemesi.İnsanlar kayınvalidelerinden neler çekiyorlar,seninki size bir çok imkan sağlamış,bence takdir etmek lazım.Senin düşündüğün kadar da seni sevmediğini zannetmiyorum ben.Gayet iyi niyetle alınmış o kurutma makinası da güle güle kullan canım.Ben de istiyorum onlardan ama benim evde harbiden yer yok sen çok iyi biliyorsun benim kuş yuvasını kaydirigubbakcemile3
Lavişim bugün kaderimizaynı olmuş kuzuları bekliyoruz :)
safişim asortim sağolun canlarım..
kerem kuzum şimdi uyandı kaan daha uyuyor..
battaniyesinide aldı getirdi sarıldı ona bir elinede balonu aldı kanepede yatıyor canı öyle istedi.. keyfi pek yok..
kaana geçemesin diye onada peditus ara arada dolven verdim şimdilk onda bişey yok bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?