- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.041
optuk minik iyi kasamlar..buraya bir metre kar yagdi
kocis gelsi naile boyu kara yatcez..
asortık hatun ıkna etmek ıstedıgım kısıye gore degısır
sevgılı uye arkadaslarım ve mısafır kardesler
ben cıkanzı hepınızı openzı (mısafırler harıc)
kizim napiyimya bir metre heryer mecbur kocis biraz acicak yuruycegimiz yeri,o zaman bizde cekirdek aile olarak kara yatcaz.benim danacik cok seviyor kari bi yatsinda buyusun hehe
:dilcikar:
ben seninlen konuşmuyorum :umursamaz:
off bayılırım buzlu balığa mangalda yanındada ızgara soğan roka ayyyyyyy biyerlerim şişcek vallahosbuldum pirosum,ayy ben cok korkarim baliga dokunmakan yaaa..
burada hicbir yerde temizleemezler baligi,anca marketten alirsan temiz olur oda arada.
kizlar smdi buz baligina gidiyor milletttt,varya tadi inanilmaz oluyor baligin.ben cok sevmem ama ben bile
farkettim.esim göya gitcek vakit bulursa ama ben temizlmem annene gotur dedim tmm dedi.bakali mgiderse tutar belki.
delü karular iş görüşmesinde soruyolar cazibemi mi diceniz yoksa kişiden kişiye değişir mi diceniz allam ya
ıcırcım iyi akşamlar
çilekçim hoşgeldin
beyazım meleğim büyük balık olunca ayıklamıyor adamın işiyok benim hamsimimi ayıklıycak kızz ama geçen hafta mırlanla levrek almıştım onları ayıklamıştı mesela, maeketten alınca ayıklanmış alıyorum ama hamsiyi
anoo meleğim suculara bize torpil geçiyo heral::d
piroş uyandı bende gidiyorum o uyurken ayıklamadım balıkları şimdi savaş çıkçak evde:S
kızım beyazla piro analarına gidiyorlar duşa
o işten sonrada bahçede toprakla teyemmüm yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3
:roflol:ula mmmf napıyım ben senin kaynının telini delü
maytabım msni açamıyorum şuan canım acil çıkmak zorunda kaldım iş yerinden kusura bakma
ben aldım miray demin yine ama canım kolonya kokuyo sanki yaaa
başka bi markette eski miray var canım yarın sorarım haberleşiriz ok
piroş nasıl 2 gelio be anam size banyo neyimde mi yapmıonuz hamamamı gidiyorsunuz:))
kızım beyazla piro analarına gidiyorlar duşa
o işten sonrada bahçede toprakla teyemmüm yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3
hosbuldum pirosum,ayy ben cok korkarim baliga dokunmakan yaaa..
burada hicbir yerde temizleemezler baligi,anca marketten alirsan temiz olur oda arada.
kizlar smdi buz baligina gidiyor milletttt,varya tadi inanilmaz oluyor baligin.ben cok sevmem ama ben bile
farkettim.esim göya gitcek vakit bulursa ama ben temizlmem annene gotur dedim tmm dedi.bakali mgiderse tutar belki.
sapişim kovuştum tatlı jetime ..... 100 tl girdi o çalındı die modem parasını ödedik
ayy en çok elektirik bize geliyor sanırım 255 geldi geçen ay biz klimayla ısınıyoz ama bu bize fazla geliyor kaçak göçekmi var die düşünmeye başaldık hatta hiçbir zamn az gelmez çünkü
şu mirayın mendillerinden bende bakıcam uygunsa fiyatı ona geçerim mertin cildi çok hassas elelrini falan adi bir mendille sileyim kızarıyoo bide mirayınkini deneyim bakalım burda mirayın kendi yeri var bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?