2008 Kasım Anneleri

asortiem geçmiş olsun kuşuma yaa inşallah çabuk toparlar
verirsin yaa düşersin 58e biraz hareket et gider hoş hareketlisin de zaten ama

iyi geceler tontişler
saat 11 eden berı nette takılıyorum sızede bır merhaba demek ıcın ugradım
ossortıkım gecmıs olsun bende grıp olacak gıbıyım bugun sezeryan dıkısım cok kasındı ??? bı anlam veremedım
kuzum ıyı banyo yaptırdım yatıyor bende yatmaya gıdıyorum eylul davet edersen gelıyımm bak heaaa

ya cicim benim maalesef ki tatlı çiko ıvır zıvır tarzı şeylere bağımlılığım var yaa
aslında onu bi bıraksam tamamda ekmek falan yemem öle fazla

yaa eylül keşke 8 mart dnya kadınlar günü çekilişi yapsaydık cicim yaa geç kaldık bu seferde annelere bişeler alırdık
birde ben nedense farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum psikolojik miyim kiboshayallersmile

8 mart kadınlar günü çekilişi bana da mantıklı geldi bir de kendimize bişeyler alallım dimi zemuszemus

evet biraz geç ama 3 gün katılma süresi koysak zaten bizbizeyiz artık herkesi biliyoruz 1 günde de çekiliş yapsak 3 gün içinde de hediyeler yollansa olmamıacep

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize kocişim sızlanmaya bşladı gel diye oğlanı da koydun yatağına gitti gidecek bugün geç kaldı yaa neyse öpüldünüz şekerler byeesss

ben de çok severim mercimek köftesini,limonlu limonlu marulun arasına koydunmu ooohh yemede yanında yat :)hamaratım eylülüm valla bu satte bende uğraşmam ki yemek yapmayı çok severim normalde
krikomda beyazımda ne güzel bir cumartesi geçirmiş,bizde harika bir cumartesi geçirdik,her zamanki gibi evimizde,ne entersan bir gün olmuş benimki de di mi -tatlicadiarzu-
asortim aynen dediğin gibi bende o 3 kilo kilocuk sadece kaydirigubbakcemile3sen versen ooo 3 kilo vermiş süper derizde ben de cık

Allah sizi napmasin yaaaaaa vallahi agzim sulandi okurken..len eylül delisi cok canimi cektirdin bi tarafim siserse klavisle senindir tüm sorumluluk ona göre.

yarin yapayim bari ama benim kocis bulgurlu seyleri hic sevmez,o zamanda yalniz yemenin bi zevki olmuyor.zaten caydir kahvedrir onlarida hic icmez bazen co ksIkici bi adam oluyor.karsilikli bi cay keyfi yapamiyoruz yani.kolayida bin naz bin sifa zorla ocer oda cok nadir,zararliymis :)

aksam arkadastaydik cok gec geldik kuzucum gelir gelmez sizdi cok uykusu vardi cünkü.

corbamiz harika oldu hicte bozulmadi tadi, tsk,ler fistiklar..

günaydınn
en erkenci benim kuzucum 07.30da uyandı bi pazar keyfini çok gördü anasına
kahvaltıyı hazırladım kocişyle kuzumu bekliyorum bahçeye indilerr bu kız fena sokaki oldu yaa girmiyor eveee
eylül nasıl oldu mercimek köften???

günaydın kızlar günaydın lavişim benim oğlum değil ama işim bana pazar keyfi yaptırmıyor :çok üzgünüm:
yine işimdeyim bugün yoğun birgün olacak, boğazım iyice kötüledi dün akşam acile gittim bir antibiyotik aldım yoksa geçmeyecek ilerliyor sürekli
bir de bileğim incitmişim sanırım sağ elimin ona da bir jel verdi ay çocuğun altını değiştirirken bacaklarını bile tutamaz oldum çok ağrıyor sanırım bir ara incindi

hava bugün karanlık puslu ve yağışlı az önce evde cam kenarında kocişle kahvaltı yapıyorduk aman allahım kıyamet kopuyor sandım nasıl bir fırtına nasıl bir dolu başladı ki sormayım feci bişeydi onun uğultusu sesleri göz gözü görmedi biranda balondaki herşey uçup gidecek sandım o kadar kötüydü neyseki uzun sürmedi 10 dk falan şimdi normale döndü yağmur yağıyor hafifte rüzgar var, evden bir çıktım çarşı mahvolmuş göl olmuş biranda esnaf allahım yarım saat devam etse bir ne yapardık diyorlar ay hakkaten korkarım ben böyle afetlerden allahtan nazilli'nin alt yapısı bu konularda iyi sular toplanıp göl olmaz biranda olur ama yolları hep hafif eğimli yapmışlar su hemen yönünün bulur mazgallardan akıp gider

dün gece Eymen'i yatırdım size yazdım kapattım falan eymen çağırıyor yine ben lavabodaydım babası gitti ee-ee diyormuş kaka yaptım böyle yatamam temizleyin diyor sıpa kaydirigubbakcemile3 neyse hadi birdaha soyunduk temizledik falan rahatladı yattı kuzucuk

bizde kocişimle barışmamızı kutladık uyuduk :kedi:

umarım bugün güzel bir gün olur yorucu geçeceği kesin ama sinir bozuu geçmesin yeter bana

bu arada ben yarın tatilm çekiliş olayı falan olacak olursa beni direk yazabilirsiniz zemuszemus

selam güzeller gerçi kimse yoktur da herkes nasıl
bizim kuzu uyumadı gece sürekli uyandı ya poff burnuda feci tıkalıydı
sterimar sıktım ama bana mısın demedi şimdi iyi çok şükür uyuyor
bakalım ne kadar uayanacak

Herkese iyi pazarlar a.s.
hava soğudu bir anda ya sinir oldum,sabahtan kapalıydı ama açıldı,güneş var şimdi.Çıkarız diye düşünürken bu seferde Okyanusun uykusu geldi.Enorml tabi her gün 1.5-2 gibi uyutuyorum alıştı epeydir aynı saatte uyumaya.Öğlen uykusuna çok kolay geçiyor ve saati hemen hemen hiç şaşmıyor.Gece uykusuda o kadar düzenli olabilse tam güzel olacak :) uyanınca çıkarız diye düşündük te inşallah hava bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…