2008 Kasım Anneleri

ayy uyumak istiyorum yaa öyle uykum geldiki anlatamam şimdi gittim ee kuzucumla oynadım azcık uyuyacaktı oda ah ah onu yerinde olmak için neler vermezdim

benim minnoş erken uyandı.40 dk uyudu sadece.en az 1.5-2 saat uyurdu.güneşi kaçırmayalım diye uyandı galiba kaydirigubbakcemile3gidip hazırlanalım bari görüşürüz sonra :dance:

tünaydın kılzar..burada da hava biraz esmeye başladı..öğlen dışardaydık..2 gündür gündüzleri kısa kollu çıktık..çok sıcaktı hava..evler iyi ama..

sormayın kızlar feci midem bulanıyor..çok keyifsizim kaç gündür..sürekli uykum var..başım hep ağrıyor..aptal gibiyimçç
kaan da 23 ten önce gelmiyor..

hazırlık yapıyorum çarşamba gidiyorum inşallah mersine..

mercimekli köfte ben de istiyorum yapsammı acaba..

yap diloksum canın istediyse yap yee sen ihmal etme böle şeyleri

ssenin hamişlik belirtileri başlıyor artık anlaşılan ufaktan ufaktan ayy olsun yaa çok hoş bişey özledim o günlerimi valla

asortiem burada da hava çok kötüleşti serinledi rüzgar var yağmur bir yağıyor bir duruyor
öğle arasından dönerken altı üstü 50 metrelik yer geldim evden güneş gözlükleriyle çıktım hava pırıl pırıldı dershaneye şemsiyeyle girdim bir anda kapandı yağmaya başladı oda karar veremedi napacağına heralde kaydirigubbakcemile3 tövbe allahım çarpılacam şimdi sempatiksalakcinni

yapıyorum meleğim..mercimekler haşlanıyor şu anda..ekşi iyi gelir bulantıma inşallah..

pazar pazar evdeyiz..çok ta işim var yapmak istemiyorum hiç birşey..tuna uyudu..eşim yok..tam uyumalık aslında ama işlerim çook

evet canım çok güzel ama biraz da korkutucu..şu izin durumlarım olmasa 1 yıl daha ara vermek isterdim.

eylül nasıl oldu cnm..iyidir umarım.

bu havalar ne jadar daha böyle gider acaba..

noldu beyazmleğim
burda hava bozdu rüzgar eksik olmuyor yaaa
yeni geldik eve
annem giresuna gitmişti kendine çok hoş bi gömlek almış el koydum hemencecik:))

nollsun lavişim sıkıldım yaa akşam olsada yatsam ama önce evime gitsem mirmirmirmir akşama da temizlik yapasım var inşallah evdekileri de gaza getirebilirsem iyi olur ama yine alışverişe gideceğiz önce oğlanın sütü bitmiş onu alıcaz bir de dünden kalanlar var onları da tamamlayalım arkasından da temizliği bitirirsek yarına işim kalmaz sadece ütüler kalır onu da yarın akşama yaparım gündüz gezzer dinlenirim zemuszemus

bu arada oğluma ilk defa Pınar'ın büyük sütlerine başladım dün içti allaha şükür hiç bişey olmadı artık çocuk sütüne de veda ettik bununla devam ederim
köy sütünü annemle de konuştu annemde cesaret edemiyor heralde iki yaşına kadar böyle gider gibi bakalım belli de olmaz benim sağım solum bir ara gaza gelir veririm belkikaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün çok güzel bir gün geçirdim süperdi süperr sbah kalktık kocacım kahvaltısını yaptırmıştı mertin bizimde kahavaltımızı hazırlamış hemen yedik çıktık evden güneşi kaçırmayalım die
inciraltına gittik oğluşumu salıncağa bindirdik kaydıraktan kaydırdık çimlere attı kendini bebem güneşlendi sonra abaya bindik bornovada bebek mağazası açıldı izmirin en büyük mağazasıymış bakalım dedik gerçekten çok güzel bi yer aradığın herbirşeyi buluyorsun herşeye baktım anacım çok şey beğendim yeni doğan içinde mert içinde yiğit mağaşı alalım da gelelim sabret karıcım çıldırma dedi :)
sonra eski çalıştığım yere egem e gittik yerleri değişti yeni yeri gördük oğlum arabalar bindii sevdi inceledi arkadaşlarla hasret giderdik evimize geldik şimdi merti uyutacağım ve eşim kileri düzenliycek boşaltıcak bende ütü yapıcam güzel bir günün ardından külkedisi iş başına geri dönüyor anlıycağınız ((

sevgili arkadaşlarım her ne kadar sakin bir gün olduysa da KK için her zamanki gibi sizlerle olmak bir zevkti diyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın efendim boshayallersmile

krikitosum ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım,bizimki de sizinki kadar olmasa da iyiydi.
DÜn gece kankamın anneannesinin ölüm haberini aldım çok üzgünüm,gece yatarken bir başka kankamın doğum yapar mı erkenden diye düşündüm ve kesin karar verdimki ben erdim artık.Canım arkadaşım doğum yaptı minik oğlunu denizini kollarına aldı sağ sağlim çok şükür.Henüz göremedim ikisinide,hastane evime çok yakın üstelik ama benimde bebeğim var herşey onun üstüne kurulu,arkadaşımda beni çok iyi anlayacak ki zaten kıılmadı bana,annesi de yanında eşi de,en önemlisi bebeği de...

sağol tatlışım allah seninde içine sindirsin canım okinin doğum gününde hamiş olan arkadaşın mı doğurdu tatlım ne güzel bebeğini sağlıklı kucağına almış en mükemmelide bu çok sevindim arkadaşın adına

bir arkadaşının ananesi adına üzüldüm ama diğer arkadaşına çok sevindim canım Deniz bebek geldi demek dünyaya allah sağlıklı ve analı-babalı büyütsün

bugün gelen giden olmamış gececilerde yok heralde ben de ÇGH seyrettim temizlik falan yapamadım ama ütü yaptım oğluşum uyudu çoktan bende biraz ders çalışayım bari kafam basarsa hadi byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…