- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.201
selam güzeller ,biz bugün zeyna ile buluştuk ,çok güzel bir gündü ,harikaydı ,teşekkür ediyoruım ona çoookkkkk ..şimdi sütlaç var ocakta ona bakmam lazım :))
Evet canım o arkadaşım :) teşekkürler :)sağol tatlışım allah seninde içine sindirsin canım okinin doğum gününde hamiş olan arkadaşın mı doğurdu tatlım ne güzel bebeğini sağlıklı kucağına almış en mükemmelide bu çok sevindim arkadaşın adına
sağol canım bende hem üzüntüyü hem sevinci hiç bu derece yaşamamıştım.bir arkadaşının ananesi adına üzüldüm ama diğer arkadaşına çok sevindim canım Deniz bebek geldi demek dünyaya allah sağlıklı ve analı-babalı büyütsün
bugün gelen giden olmamış gececilerde yok heralde ben de ÇGH seyrettim temizlik falan yapamadım ama ütü yaptım oğluşum uyudu çoktan bende biraz ders çalışayım bari kafam basarsa hadi byeee
eee çekiştirdiniz mi bizi yeavrum kaydirigubbakcemile3Fotoları sabırızlıkla bekliyorum ben de opuyorumnanaktanselam güzeller ,biz bugün zeyna ile buluştuk ,çok güzel bir gündü ,harikaydı ,teşekkür ediyoruım ona çoookkkkk ..şimdi sütlaç var ocakta ona bakmam lazım :))
iyi geceler tatlışlar,
bizde bugün akşama kadar evdeydik akşam biraz sahil turu yapıp teyzemize gittik 10,30da çocuklar yattı..artık gündüz tek uykuya yatırıoyorum akşama dayanamıyorlar 9,30da başlıyorum sallamaya.. güzelce duşumu aldım rahatladım.. şimdi mısırımı yiyordum eşim bilg. ayrılmışken bakayım dedim..
krikitoscum ne güzel bir gün geçirmişiniz ohhh..
safişcim kankanın birinin başı sağolsun ananesinin toprağı bol olsun.. diğer kankanda bebişini sağlıcakla büyütsün..
beyazmeleğim kolay gelsin ne diyeyim Allah zihin açıklığı versin canım inş. sonuç istediğin gibi olur bu sınavda..
eylülüm maşallah zeyna ile buluşmuşunuz resim beklerükkkona göre..gece gece bu seferde sütlaçmı çekti canın koly gelsin afiyet olsun...
benimkilerde çok seviyor bende yarın yapıcaktım gerçi yapınca artık onlardan bize sıra gelmiyor birde gece yatırmadan önce yedirince çok tok tutuyor bende onlar yesin diye bir tabak yiyorum anca..
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ins herkes iyidir biz ailece grip olduk ve bagdemcik iltihapi oldu iki minigim ama simdi iyiler
diloks hamismisin ayy yeni gördüm cok sevindim ins hayirli evlat nasip eder rabbim hadi bana yetisin dermisim :) simdilik iki hamis var demi
herkese hayirli geceler diliyorum bende uyumaya gidiyorum
günaydın yasminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?