2008 Kasım Anneleri

çileğim koy canım koy çok güzel olur.Domates çorbasına salça da konur çoğunlukla,bazen krema koymazlarda süt koyarlar,kremalı havası verir,tabi içinde un da oluyor onun.Tahminimce seninkinde de kötü olmaz

o kadar geldim dedim böle böle dedim de bi ilgilenen olmadı asortim hoşgeldin ya da kolay gelsin dien olmadı ya
alacağınız olsun
saatleri aldım bu arada çok güzeller gerçekten ben çok beğendim bayıldım kendimede aldım
pazartesi göndereceğim zeyna sende adresini gönderirsen sevinirim

asortiğim hani anneme gidiyom demişin ya tatlım..
saatlerinizi güle güle kullanın..
safişim ne güzel.. vermek istiyorsan az daha dikkat et sen bilirsin canım..
aslında çocukların hastalığıydı uykusuzluğuydu bizi yıpratıp verdiyor biraz.. ee yediklerimizede dikkat etsek aslında yerken vericezde bizler bazen dayanamıyoz burada koyuyoruz yok şunu yaptım yok bunu yedim.. eee haliyle canımız çekiyor işde..cokacimcoookbuyrunnnnnnnnn

nan asortie ,dün gece bize bi iyi geceler demedin ,şimdi selam bekliyon ben sana küsüm :umursamaz:

bana mercimek köftesi tarifi verirmisiniz ,ne zamandır yapmak istiyorum ,malzeme de varken yapim canım çekti ..

ay yedim köfteleri midem şişti yaa bebişimi uyuttum geldimmm büyük bebiş de koltukta sızdıı
kociş hazır ekşi ekşi köfte yapmışsın dedi birer bardak da rakı atalım dedi ama ben nefret ederim rakıdan ıyyy
kocişle hazırladık oturduk yedik o rakı içti ben portakal suyu:)
asortiğim teşekkürler canımcım merakla bekliyorum saatimi:)
neyse hepinizi çok çok öptümmm

selam kızlar bugün izmir hem yağışlı hemde bozuktu ama biz gendde çıktık dışarı çünkü çok bunalmıştım ilk önce kayınvalidem ve dedmi çay içmeye hem dedemde evden hiç çıkamıyo biz arabayla çıkartmkazsak onada iyi oldu ama malesef mert hiç durmadı zır zır bağırdı kalktık hemencik arabaya bindik uyudıu mert onları bıraktık biz kocam oğlum ben gezmeklere gittik karşıyakaya gittik oyuncakçılara gittik oğlumu oyuncaklara bindirirdik bebek arabası baktım baston ama çok pahalıydı olanlar en güzeli kemeraltından bakmak güzel bir havada

maytabım heryere sordum miray ıslak mendilini ama bulamadım eşim internetten asıl satış yerini bakarım dedi

Malzemeler :
2 su b.kırmızı mercimek
1 su b.ince bulgur
1 tutam yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k.domates salçası
1 çorba k.biber salçası
1 limon
tuz,karabiber
sıvıyağ
kıvırcık

Hazırlanışı :
2 su b. kırmızı mercimeği yıkadıktan sonra üzerini bir parmak geçecek kadar su ekleyerek pişirin. Mercimekler pişince içine bulguru ekleyerek tencerenin altını kapatıp beraber demlendirin. Daha sonra geniş bir kaba alarak soğutuyoruz. Bu sırada malzemeleri doğrayın.

Soğanı ve sarımsağı doğrayarak sıvıyağda kavurmaya alın. Bir süre kavrulduktan sonra üzerine biber ve domates salçasını ekleyerek kavurun. Kavrulan soğanları ve yeşillikleri mercimeğe ekleyerek karıştırın. Köfte şeklinde sıkarak yeşilliklerle servis yapın.

canım ben bu tarife göre yaptım süper oldu ama biraz fazla oluyor ölçüyü yarıya indirerek yaparsan yeterli olur canımcımmm

sağol lavişcim ,çok severim ama denemedim daha önce hep hazıra kondum gittiğim yerlerde ,ee veriyolar tabağına 2 tane ,başkada isteyemiyosun :)) yapayım da doya doya yiyim bari :))
bu saate yaparım benim için farketmez ,boğaz oldumu saat tanımam ben :)))

selamun aleyküm bacılar ben geldim kocişimle barıştık aynen eylül kuşumun dediği gibi oldu durduk durduk sonr hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya gülüşmeye başladık kaydirigubbakcemile3 yok bizden adam olmaz böylee gider bu

ama eve gelir gelmez ben salonda kanepeye uzandım kestirdim biraz kocişim sofrayı hazırlamış beni uyandırdı yemek yedik yer yemez çıktık evden alışverişe götürdü bizi tabi alışveriş deyince akan sular duruyor zaten alınacaklar da vardı ama eymen birçoğunu almamıza izin vermedi daha fazla duramadık marketlerde çıktık yarın bir daha gideriz sanırım
bu arada safişim prima burada dia dada aynı fiyattı 84lüsü 24.90 iyi oldu aldım bende hemen

neyse sonracığıma eve geldik sevgili kayınbiraderim de sofrayı toplamış bulaşıkları yıkamış
yani itibarım pek yüksek bugünzemuszemus

sevgilş oğlum da bir değişiklik yok tabi saat 20.00de kalktı uykudan o sebeple hala ayakta nasıl uyutucam bilmiyorum hiiç niyeti yok gibi bende ders çalışamayacağım heralde

o uyursa biz de kendimizi yatağa atarız heralde saat geç oldu
neyse gidip makyajımı falan sileyim kremleneyim sonra da oğluşu uyutmayı deneyeyim bakalım

oha napıcan bu saatte mercimek köftesimi
valla ben yapmam üşenirim üniversitedeyken gece yarılarına kadar oturduğumuz için yapardım bende hiç üşenmez canım istediyse yapar yer öyle yatardım
ama şimdi uyku daha kıymetli üşenirim ama canım da çekmedi değil haa eylül bacım sana zahmet biraz fazzla yapta bana da gönder hee hacı delikafadulden

iyi geceler kızlaar eyllm sana ikinci kez ıYı GECELEEERR
kuzum grip oldu yaaa çok zgünüm bi ölçek peditus verdim 1 saat sonrada calpol verdim daha yeni yattı
hasta olunca ayrı bi enerjik oluyo bu bebe yaa nedense
anneme gitmiştim geldim başkada bişe yok
safişim ne güzel vermişsin kilocukları
bende mayısa kadar bi 58 olursam tamamdır ama ne rejim var ne bişe nasıl olacaksa puuff
rejim hiç bana göre değil yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…