2008 Kasım Anneleri

evet nerdeyse kapımızdan oldu resmen 5dk sonra burdaydınız hadi birazda kaybolma payı 10 dakka çok üzüldüm gerçekten
neyse telafi edicez inş hazır kıvama geldik açmayın arayı kuzumyerimseniben

Oğlumun traş öncesi ve sonrası fotoları..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

yakışmış kuzuma sıhhatler olsun yasmincim
ay dün kocamı zor zaptettim berbere götürüp usturaya vurdurcakmış nasıl kıyıcaktı valla oyardım kabak oyar gibi sapsarı altın saçlara bişey olsaydı
çok zayıfmış olsun çıkıyoya hayret bişi
uzatcam ben oğluşumun saçını yazın da rahatsız olacağını sanmıyorum o zaman kadar enseye düşmez o kadar zaten uzadıkça kıvrılıyo

Sağol Çitosum.Güzel oldu, bayıldım ben.Tam bir erkek oldu:))

Zeyna terliyodu, gözünün önüne geliyodu.Toka takmaya başladım artık.Onu da çıkarıyodu...

yasmın yakısıklının saclar gıtmıs maasallah bayagı kısa olmus gercekten
ama cok ısten bır gulusu var

zeyna sevındım canım alısverı ısını bır nebze de olsa halletmıs olmana

mmf benım kocıs soz verdı ıstersen ortak program yapalım baharda bulusalım

Saphiracım içim acıya acıya inşallah diyorum:))

Miniğim sağol.Çok kısa oldu ama yüz hatları çıktı.Uyurken izledim sabah Ya küçük adam gibi olmuş.Oooov erkeğim benim..

dur bakıyım minikcim zeynalar bi gelsin adam yemediklerini görsün alışsın ondan sonra ayar çekeriz bi şekilde merak etmealkisalkisalkis

günaydınlaar herkese... yasmin saçlar kesilince birden ne kadar büyüyorlar dimi.boyu falan bile uzamış gibi gelmiştir sana.bana 3-4 yaşında çocuk gibi görünmüştü ilk kesilince tam erkek oluyorlar :)) o yüzden kestirdiğime hiç pişman olmadım çünkü artık kafasıda terlemiyoo.Anıl paşa da çoook tatlı olmuş yanaklar falan hepten meydana çıkmış pembe pembe gel ısır diye bağiriyiiii

buluşmalar yaşanmış çok güzeell keşke hepberaber olabilsekk( azolar falanda ayrı buluşmuşlar diğerleriyle azo da artık buraya gelmiyo dimi(

Derinim, Gülizim teşekkürler.Sabah uzun uzun baktım valla.Benim de çok hoşuma gitti.Kaynana bu ne demiş.Kız gibi toka takıyodum ne olmuş yani kestirince.Tontişimin yanaklar falan çıktı meydana..

evt yaaa juli de yok ne oldu ki ben de anlamadım.başka biyerde görüşüyorlar demekki iştee bizi istemiyorlar davet etmediklerine göree keyifleri bilir napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…