2008 Kasım Anneleri

Safişim ben de çok zor dalıyorum uykuya ama benim nedenim belli eşimin horultusu.Ayyy deli ediyor beni bu sesss.Dün gece gittim misafir odasında yattım ooh mis gibi uyumuşum..

Safişim izmire gelmeyi çok istiyorum.Hatta bu baharda gitsek mi filan diye konuştuk eşimle ama bakalım belki nisan mayıs gibi olabilir.Gelirsem mutlaka görüşürz tatlım..

cıtosum kısa bır ankara turu atmıssın ne guzel
esımde ılk zamanlarda susar bırsey soylemezdı ama goruyor ne kadar etkılendıgımı ve uzuldugumu
haklı haksız ayırabılıyor onun ıcın sanırım knusmaya baslaması

günaydın şekerler benim oğlan da bugün 11e kadar falan uyumadı sıpa 09.30da kalktı tabi bende doğal olarak uykum var biraz hala öğlen uyursa onunla kestiririm belki bende
şimdi benimkiler kahvaltı hazırlıyor onların yanına gitmeden buraya bir uğrayayım dedim
resimleri göreyim diye kaydirigubbakcemile3

Yasminim senden de resim bekliyorum bakalım Anıl'ım küçük adamım nasıl olmuş

Miniğim eşin çok iyi yapmış tebrik ettim darısı Yasmin'in eşine bakalım senin de için biraz olsun rahatlamıştır takma artık onların söylediklerini

Çitosum senin için de iyi olmuş Ankara olayı değişiklik olmuş Safişin dediği gibi buralara gelirsen bekleriz mutlaka

Safişim bünye alışmıştır artık mutlaka o yüzden uykusuzluk çekiyorsundur inşallah Okiyle beraber sende gireceksin düzene

Gülizim güzel bir hafta sonu geçmiş sizin de bugün gezesimiz var biraz oğluma o bisikletlerden alıcam bakalım bulursam

mmmfcim geçmiş olsun sana da canım memo uyursa dinlen biraz sende iyi gelir

zeynam şekerim hangi topikte fotolar gideyim bir bulayım bari ama önce kahvaltıya çağırıyorlar yorumumu sonra yazarım artık

tekrar merhaba kızlar
çok yoğun tempolu ama çok güsel bir hafta sonu yaşadım
aslında minkten sonra az daha maytaplada buluşacaktım ama kayınpederim telefonu ile nerdeyse kapısından döndük
ama canım kocam söz verdi en yakın bir pazar gününde maytaplara kahvaltıya teşrif edeceğiz

herşey çok güzeldi önce miniğime ve tatlı emiralp'e
sonrada eylüle ve çekirdek ailesine çok teşekkür ederim bana bu mutluluğu yaşattıkları için

bol bol alışveriş yapma fırsatıda doğdu bana zemuszemus
oğluma baharlık ve önümüzdeki kış giymesi için bir sürü ciciler aldım :lepi:
istanbul gerçekten yaşamak istediğim şehir ama trafiksiz haliyle gamyoncuiremsu

nişanımız çok soğuk sade sıradan ve sönüktü
hiç resim bile çekilmedik o kadar giyindim topuklu ayakkabı giydim normal kıyafetle bile gitsem olurmuş en azından şu an ayaklarım bacaklarım ağrımazdı

erken kaçtık nişancıktan taksime gittik az bakındık dolandık sonra saat 12'ye geliyordu evimize vardık
deliksiz uyumuş o kadar yorgunluktan sonra

nazlımelekin tatlısı hasta olmuş çok geçmiş olsun
ve gelinim eylülde sanırım nezle onada çok geçmiş olsun az sabır kış geçecek inşallah

mercimekli köfte okuduklarımdan sonra yapmak farz oldu bana
kimse tutamaz beni

çitosum buyur gel canım çoook sevinirim
kızlar horlama sebebi nedir eşlerinizin uyku apnesi olabilir mi?aman dikkat edin sinsi ve tehlikeli bir hastalık gerçi doktorum civanım zaten biliyordur da benimki de ukalalık canııım kaydirigubbakcemile3
benim eşim maskeyle uyuyor mesela,ameliyat şansı yokmuş o bakımdan.maskesi uyusa bi gün hık hık diye gidecek Allah muhavaza

zeynam minik kalimerom ve eylülüm resimler süper canlarım bayıldım.oraya da yorumuu yazicim tabiki yalnız zeynam konuyu yanlış yereaçmışsın bebeeem ben bi taşıyayım buraya da link atayım opuyorumnanaktan

Yok canım benimki hastalıktan değil keyfinden horluyoalsanaalsanasmile.

zeynam anlasılan ıcınde alısverıs canavarına dur dıyemedın
ama hafta sonunun guzel ve hareketlı gecmesıne sevındım

esım cok kıskandı fotoları gorunce
soz verdı gelıcıız ınsa allah sızı zıyarete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…