2008 Kasım Anneleri

kocacığımın kafasına çok kaktım bu hafta arabasızlığı bu hafta alıcak sanırım bişey haftasonu bi arabaya bakmaya gitti beğendi ama adama kapora vermediği için adam arabayı satmış bundan sonra çok söylendim çok kısmetimiz biyerde ama bakalım nerde:)

foto var canlarım
ama zeyna makınesıyle cektı daha hos cıkmıstır emınım
geldıgınde topıc acıp yuklerız sanırım cunku onda daha fazla foto var
topıc acma serefını zeyna'ya bırakıyorum zıra kendısı bu hafta oldukca gezdı

cumartesı benımle,
pazar eylul ıle ve nısandaydı
fotoların alası onda

mmf ben de senı cok ıstıyordum gormeyı
hatta kulaklarını cınlattık canım
bende de araba yoktu cumartesı gunu
esıme lazım oldugundan cevrıyeyı almaya gıttı ayagına kadar ben taksılere talım ettım
oglusumla yalnız ve arabası olmasına ragmen halledebıldım

yasmın canım evet geldıler
umreye gıdecek yaa esım barıstırma turundaydı
ama ıyı oldu
esım benı savundu hem gorumceke hem cevrıyeye
hos hatun dakka bır gol bır hemen yumurtladı lafları ama cokkktaaa tııınnn :1closedeyes:

Kaynanan önce içini temizlesinde gitsin..Bu saatten sonra diyeceğini demiş ne olur, neye yarar?Sen adamı ele geçirmişsin bile:))))Şanslısın canım ya.Benimki mümkün mü böyle yapacak...

Maytabım hayırlısı, tabi paralar ganiyle, çil çil altınlar.Mercedesi götürürsünüz artık:)

Lavişim günaydın, nerelerdesin yahuu...

YASMıNıN BURDAYIM CANIMM
ıŞLER YOĞUNDA NEDENSE BEN HEP KK YA AKÇAIYORUM BıTıRMEM GEREKN BıR SÜRÜ BEYANNAMEM VARR
sen nasılsın canım eşinle durumlar düzeliyordur inşallah:)
anıl nasıl

sağolun kızlar kolumu kaldırcak halim yok memomda uyanık uyusada bende uzansam diye gözüne bakıyorum ama müfettiş gatgeti seyrediyo büyük bi keyifle kızanım
yasmincim naparsın gülüm paranmı var derdin var
daha adamdan haber gelmedi beklemedeyiz bakalım bu hafta gelir herhal

Kaynanan önce içini temizlesinde gitsin..Bu saatten sonra diyeceğini demiş ne olur, neye yarar?Sen adamı ele geçirmişsin bile:))))

canım zıhnıyet aynı olduktan sonra nereye gıdersen gıt aynı tas aynı hamam
esım hakkını verdı ama hatun gıdıyor dıye kendı capımızda kucuk bır hedıye hazırladık
adettır bızde gıdene kucuk hedıye verılır
ben gıttım aldım ıc camasırı, gecelık, havlu, corap, tespıh, havlu vs.
ve bunları hepsını ben hazırladım esımın haberı bıle yoktu
annemde buna benzer bır hedıye paketı hazırladı
bunları verdık ve bır mıktarda harclık verdık aksam esımle beraber
esıme sarıldı "allah razı olsun yavrum senden dedı"
esım de hepsını mınık dusunmus o hazırladı benım haberım bıle yoktu dedı
kadın "olur mu sen para verdın de aldı" lmaz:
cıldırdım once manyadı kadın dıye ama ne beklıyorum kı zaten onlardan

sonra esım konu acıp benım esımı sevsenızde sevmesenızde o benım esım cocugumun annesı
onun hakkındakı dusuncelerınıze benı dusunerek yorum yapın konusun dedı
sonra benı seven bana olan sevgısıne ıstınaden esımle ıyı gecınmelı esımın benım hatrıma sızınle ıyı gecınmeye calıstıgı gıbı deyınce bozuldu falan hadı yatalım dedı

Son düzenleme:

ayy sinir oldum heekötükedihüso
bu oğlan anaları bal gibi biliyolar çocuklarında o kadar ince düşünce yok ve gelinler organize ediyo böyle şeyleri ama kabullenemiyolar işte biz böyle olmayız inşallah
cahillik ne diyim
hem senin cevriye bakıma muhtaç değilmiydi ne geziyo kızımın evi oğlumun evi sonrada umreye gidiyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gene de Allah kabul etsin ne diyim
sende boşver minikcim Allah görüyo onun bi teşekkürüne kaldıysa boşver kalsın!

Kalimerom kocanı ve seni çoook tebrik ederim.Maşallah hep böyle olun..

Lavişim kocayla aynı, alıştık artık.Ortaokul çocuğu gibi işte.Futbol, PC , anakuzusu eşimin özeti:))

kalimerom ya öyle böyle geçecek canım takma kafanı canını sıkmaaa
eşinde arada kalıyor bi yanda eşi bi yanda annesiiiii
ama eşini tebrik ediyorummmm....

mmf canım bakıma muhtac olan kayınpederım
onu hasta halıyle kızına bırakıp dıger kızıyla beraber gıdıyor
kayınpederım arkasından beddua etmıs ama gulerek anlatıyor bıze
kızı ve damadı gıderken bunu da goturuyorlarmıs bızımde hersey olup bıttıkten sonra haberımız oldu

yasmın ve gulız evet esım hakkını verdı konusmanın
benı kabullenmek zorunda oldukları msjını ıyı aldılar emınım
ama ben de kaldıramayacagım halde hala bırsey olmamıs gıbı davranmaya calısıyorum esım ıcın

bızım aldıgımız terbıye bunu gerektırıyor ama anlayana tabıı

günaydıınn a.s.
bugün ben de erkenciyim.aslında 4.5-5 gibi yattım ama neden bilmiyorum uyuyamıyorum ben ya,çok uykusuzluk çekiyorum,yatağa gözümden uyku akarak giriyorum ama uyumak için zorluyorum kendimi ve sonuç sabahın bana göre körü olan bir saatte buradayım :)
yasminim teşekkürler canım
mmmfim geçmiş olsun bacım
kalimerom eşin lafı gediğine oturtmuş :lepi:içim soğudu onlara karşı biraz sinir olmuşum burda okurken hep,sen yaşıyorsun bir de.Tabi eşin güzel konuşmuşta uygulayacak olan insan lazım.Bak bak bak lafa bak oğlu vermişmiş parasını ay yuhh be ayıp ayıp böyle söylenirmi sağol kızım Alah razı olsun düşünmüşsün denir,daha çokşey diyesim var da işte burada olmuyor

Herkese günaydınnnnnn şekerlerrrrrrr..Çok güzel bir hafta sonu geçirdimmmmmm..

Cumartesi ankaradaydım.Kısa süreli bir geziydi ama güzeldi.Alışveriş filan yaptım tabii kendime değil oğluma.Kendime de kitap aldım pardon.Annem babam da olunca çok gezemedik çabuk yoruluyorlar..Ama güzeldi.

Dün de temizlik,yemek,çamaşır filan onlarla uğraştık..

saphısım anlayıs farklı canım artık degısmez bunu bılıyorum
anlamadıgım esım tl verelım demıstı ama ben umrede tl kullanamaz dıye dovız verelım dedım
ve sonra cuzdanımdan cıkarıp verdım dovızı
gordu de yanı benım katkımla oldugunu ama benı tınlamıyor ya hatun kendı capında hanı gormezden gelmeye calısıyor kanımca

o sekılde bıle olsa esım bıle vermıs olsa parasını sana da tsk ederım demektır uslubu ama onu dusunecek ınce nerede

Ooohhhhh hafta soonu buluşmadığınız kişi kalmamış zeyna hanım..Hadi bakalım resimleri bekliyoruzzzzzzzz..
aklinialirimsmile

Miniğim senin kaynana da maşallah rekora gidiyor çam devirmede..Allah sabır versin ama eşin diyeceğini demiş ne güzel.Benim çok şükür bir sorunum yok ama öyle bir durumda benim eşim de hiç bişi diyemezdi,demezdi.Eşini takdir ediyorum.:lepi:

olabilir lavişim
kalimerom ancak bunu yapabiliyorum
çitoşşşş hoşgeldin güzel bir haftasonu geçirmene sevindim canım yolun bu taraflarada düşmez mi
aslında mobil zeynaya da mı sorsaydım bunu? :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…