2008 Kasım Anneleri

günaydın herkese,
önce resimlere baktım öle geldim..
zeynam gerçekten iyi etmişiniz tatlım çok güzel bir hafta sonu olmuş..
maytabım geçmiş olsun sanada..
miniğim cevriye umreye gidiyormuş yaptığıda gider ayak hiç hoş olmamaış ama boşver kociş senin yanında ya sonuçta..
yasmincim anılın saçları gitmiş iki halide güzel geldi bana erkek oldular artık bir yerden başlanacak saçlar gitmeye bizim kereminde yine saçların uçları kıvırcıklaşmaya başladı.. kaan zaten hep kıvırcık..
zeynam sağol evet kerem hastaydı kuzuda çabuk attlattı şükür..
şimdi dolanıyorlar ortalıkta sanırım biri toplantı yapmış kokular geliyor burnuma...

azoyla lelal diğer sitedeler denizanasının sitesinde ara ara bende bakıyorum ama juliyi bende merak ettim niye gelmiyor acep facede arasıra resimlere yorum yapıyor o kadar..

ayy zeyna sıra bize ne zaman gelir acep cicimmm
yasminim anılım çok cici olmuş kuzum ya maşallah
başka ne diyecektim unuttum işte kızımın bi kaç resmi vardı onları ykledim face e
bakmak isteyen olursa bi de kızıma sırt çantası alıcam artık bahar gelio nerden bulabilirim yaa geçen lavişin ki çok gzeldi bebişinin nerden aldın cicim dün de bim de gördm ama renkleri
gzel değildi bende alacam laviş kızmazsa aynısından aldın neyim die bozuşuruz bak ona güre-tatlicadiarzu-

valla hiçç merak etmiyorum kimseyi herkes nereye gitmek isterse oraya gitsin
juliyi bende genelde face te görüyorum öbür site ile hiiiçç ilgilenmiyorum zaten

azoyla lelal diğer sitedeler denizanasının sitesinde ara ara bende bakıyorum ama juliyi bende merak ettim niye gelmiyor acep facede arasıra resimlere yorum yapıyor o kadar..

Juliyle ben geçen hafta facede görüştüm.Burası kalabalık , takip edemiyomuş.Diğer bölümde pek kimse olmadığı için gündem kolay takip ediliyomuş ama bi problem yokmuş.Geçen selamı vardı:))

günaydınmı desem tünaydınmı desem bilemedim...hangisini alırsanız artık:))
çok fazla gündemi takip edemiyorum fakat kalbim sizlerle...
damadımın resimlerini gördüm..çok yakışıklı olmuş çookkkk...zaten yakışıklıydı fakat ayrı bir karizmada eklenmiş suratına:))
zeyna, minik ve eylülün fotolarınıda gördüm..ne iyi olmuş..çok hoş çıkmışsınız..arkadaşlığınız ve mutluluğunuz daim olsun inşallah..
bu arada minik seni ilk kez gördüm..çok hoş bir bayanmışsın..bebek gibi bir yüzün var:))
hasta olanlara ayrıca çoookkkk geçmiş olsun diyorum ve yemeğe gidiyorum..dönüşte inşallah yazabilirim..

nazlımelek ve hılal tsk ederım canlarım

nazlımelek evet canm son dakıka golu atmaya calıstı ama ben kaleyı bırakalı cok oldu
ıstedıgı yere ıstedıgı zaman gol atmaya calısısabılırler artık
anladım kı uzulmeye bıle degmezmıs

gıden arkadaslar da bulusmuslar haftasonu
oldukca kalabalık bır katılımla gerceklesmıs
keske ayrılıklar olmasaydı aramızda uzuldum acıkcası

bende pek umursamıyorum açıkcası
jülinin bahanesini beğenmedim saçma
diğerleri içinde bişi demicem çok köü bi oyuna alet oldular yazık
elit elit taılsınlar baneeeeeeeee

demek julinin işleri yoğun yine iyi bare..
asortim kızının resimlerini gördüm çok şirin bu kız yavv.. ha birde sinirliyiz biraz kızdırmışın kızı..
nesee bizimkiler gece bahçesine bakıyorlar altını değiştireyimde geleyim ben..

miniğim sen üzüldüğünle kalırsın diğerlerine bişey olmazki yavf.. oyüzden fazla takılmayacan boşverr..
zeynam haklısın aslında çoğu zaman işleri yoğun oluyordu ama uğruyordu yinede..
sonuçta forum herkese açık gelen gelir gişden gider aman bende gidemedim bir türlü oğlanın altını değiştirmeye bu kez gerçekten kaçtım gelirim yine..

Sağol dünürüm.Gelinim de oğlumdan güzel kııı:)Hele o haşin bakışları acayip karizma.Benim oğlan güldükçe seninki sert sert bakacak:))

Gelmeyen gitmeyen farketmez.Burda çok hatıralarımız var.Doğum günleri, çocuklarımızın resimleri, dertlerimiz, sevinçlerimiz herşey burda...Birisinin kocasının 5 kuruşluk menfaati için tüm hatıralar satılıp gidildi.Herkes kendi bilir.Benim kalbim bunları yapacak kadar küçük değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…