2008 Kasım Anneleri

herkese merhaba.
hasta olanlara geçmiş olsun.çağanında burnu tıkalı biraz.bu ara çok dışarı çıktı ondan oldu sanırım.
bütün hafta sonu evdeydik arabamız yoktu çünkü.kös kös oturduk öyle.

alıl bey çok tatlı maşallah güler yüzüne kurban onun yasmin kız doğur tabee 2 yaşını doldurmasını bekliyon sen

bizim dişler çok uzun aralarla çıktı aslında tatlım ilk 6 aylıkken çktı ama 1 tane sonra 9 aylıkken alttan 2ciyi çıkartıı düşlerimiz bu aralar atağa geçti sanırım çünkü 1 ay öncesine kadar 4 tane dişimiz vardı çıkarmadı çıkarmadı hepsi bi yandan çıkmaya başalyınca çok çektik dişlerden bakalım yaza kadar çoğunu çıkarsada yazın sıcakta iyice zorlamasalar yawrumu

okadar tatlı oldular herşeyi anlıyorlar kendilerince cevaplıyorlar hele bu aralar kucağımdan inmek istemiyor mert ben mutfağa giriyom hemen peşimden eskiden pek takmıyordu beni ama son 2 haftadır anne anne devamlı peşimde aslında bu benim için çok yorucu ama gururlanmıyorda değilim eskiden babasına daha düşkündü biraz bozuluyordum açıkçası beni sevmiyor mu die hamile halimle bütün gün kucağımda bebeğim inşallah bu benim için problem yaratmaz inşallah ama almasamda çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım

Son düzenleme:
Anıla maşşallah annesi 15 diş vayyss bee.bizde henüz 7 (.kardeşimin bebeği oldu demiştim yaa kasığında fıtık varmış zaten bir acayip şişlik vardı.su kesesi dediler geçer dediler ama çok ağlıyo ya.hiç bu kadar huzursuz bi bebek görmedik.1 dakika durmuyo hep mızır mızır hiç yatıp uyuyamıyo.gazdan dolayı falan dediler ama çocuk cerrahına gittiler ameliyat hmen demiş(( bu hafta hemen yapalım demiş ondan durmuyo bu çocuk demiş doktor.offf ne zor.anestezi olacak galiba biraz aç olması gerek.zaten durmuyo aç nasıl duracak ayy öyle zor bişeyki yaa.ama kolay ameliyat demişler 10dk sürermişş yine de düşünmesi bile mahvediyo

kirikotesim sizin 12 taneymişşş..bizim daha 7 tane cikkk cikkk. :)))
bende kasım dan sonra 2. düşünenlerdenim..yasminimm anlaşalım aynı ay doğuralım kıı :)))

benim buğraya bakacak annemden başka kimsem yokki kayınvalidem sinop a göç etti 2 sene önce.Annem kardeşime gidince 2 ay gelmişti işte artık daha fazla kalamadı gitti ben yine annemin başına kaldım.ama kardeşimde annem baksın istiyo işin kötüsü yeğenime( annem hangi birine bakıcak bende anlamadım.kardeşim bize yakın bi yere taşındak ben buğrayı sabahları oraya bırakcam birde yanına yardımcı alırız diyorlar.ne biliyim böyle acayip bir durumlar var.ben nefret ederim belirsizlikten ve değişiklikten.

Derinim geçmiş olsun.Şimdi geceleri uyku yok anne babaya di mi?Zordur canım ya.Anıl da çok ağlardı, doktor bize de muayene yapmıştı fıtık için.Şükür çıkmadı..Allah sağlık versin, şifasını versinn canım..Oooov kıyamam minicik daha.

Gülizim yaşlarımız aynı hemen hemen.Doğuralım canım.

Derinim sen kaç yaşındasın???

anammm pek bi doğugan görüdm seni yasminim
Allah gönlüne göre versin inşallah

bizim 6 tane dişimiz vardı
c.tesi fark ettim 7. baş vermiş
yani neden böle geç kaldılar anlamadım

geçmiş olsun canım
ama merak etme Allah yardımcıları oluyor
Allah beterinden korusun

bizimde ön 4 altlı üstlü 3 te azı dişimiz var birisi çıkmamakta kararlı gibi dünde baktım köpecik dişimiz
zorluyo çıkmak için

sağlık ocağına gittik oğlumun kan değerlerini kaydettirmem gerekiyordu onun için iyi oldu verdim gitmişken de boyuna kilosuna baktırdık fazla kilo almamış hala 12 kilo civarı ama boyu baya iyi uzamış 77 cm idi şimdi 83 cm olmuş

biraz da çarşıda turladık oğluşuma bisiklet arabalardan aldık çok sevindi evin içinde şimi onunla oynuyor ama sürmekten ziyade önündeki havhavla ilgileniyor bir de müziğiyle onunla beraber havlayıp duruyor kaydirigubbakcemile3

şimdide babamızın toplantısı var gidecek bizde köye gidelim bari dedik oğlumla oralarda biraz binsin arabasına hava güzel

yasminle ikimiz doğuruyoz canım ...kasım da başlıyoz..temel atmalara :))

Hayde bakalım hayırlısıııııı..Valla bazen çok canım çekiyor benim de böyle minicik minicik.Hafta sonu c&a da bir kadın vardı bebeği kucağında ama minicik bişi bebek sordum kaç aylık diye.4aylıkmış daha..Nasıl tatlıydı minicikkkkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…