- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.321
Krikitosum en az diş sizin değil sanırım.Hatta en çok dişi olanlar arasında Mert.Bizimkinin de üst azılarından biri yok.Toplam 15 oldu:))Bir fotosu var dişler çıkmadan önce.Javs gibi.Dur bakem yayınlarım belki:))
yasmmiiiinn sende mi tekrar doğurcann kızzz anaaa bi ben kalırım artıkk valla en sonraa
anammm pek bi doğugan görüdm seni yasminimkRİKİTOSUM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.Ben memnunum valla.Kocam diyo ki Anılı görünce bakalım annem ne diyecek.Ben de o çocuğu ben doğurdum o değil.Ben karar veririm dedim.Gerçekten çok şeker oldu.Oyy yavrum tüm haftasonu onunla çok güzeldi. Anne deyişi varya içimin yağlarını eritti.Bunlar ne şeker oldular di mi?Kasımdan sonra ben de geliyorum 2 bebeli hatunlar kervanına:))
bizim 6 tane dişimiz vardıKrikitosum en az diş sizin değil sanırım.Hatta en çok dişi olanlar arasında Mert.Bizimkinin de üst azılarından biri yok.Toplam 15 oldu:))Bir fotosu var dişler çıkmadan önce.Javs gibi.Dur bakem yayınlarım belki:))
geçmiş olsun canımAnıla maşşallah annesi 15 diş vayyss bee.bizde henüz 7(.kardeşimin bebeği oldu demiştim yaa kasığında fıtık varmış zaten bir acayip şişlik vardı.su kesesi dediler geçer dediler ama çok ağlıyo ya.hiç bu kadar huzursuz bi bebek görmedik.1 dakika durmuyo hep mızır mızır hiç yatıp uyuyamıyo.gazdan dolayı falan dediler ama çocuk cerrahına gittiler ameliyat hmen demiş (( bu hafta hemen yapalım demiş ondan durmuyo bu çocuk demiş doktor.offf ne zor.anestezi olacak galiba biraz aç olması gerek.zaten durmuyo aç nasıl duracak ayy öyle zor bişeyki yaa.ama kolay ameliyat demişler 10dk sürermişş yine de düşünmesi bile mahvediyo
yasminle ikimiz doğuruyoz canım ...kasım da başlıyoz..temel atmalara :))
yasminle ikimiz doğuruyoz canım ...kasım da başlıyoz..temel atmalara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?