2008 Kasım Anneleri

ben 79 doğumluyumyasminim.çok saolun kızlar ( ameliyat kolay demişler ama yine de ana yüreği nasıl dayanır kii.kçücük bi kesiden hemen hallederiz demişler.doğuştan karın zarı delikmiş oraya bağırsak kaçıyomuş.fıtık buymuş işte.zaten çocuk doğduğundan beri kaka yapamama sorunu var resmen inliyo çocuk.doktor eğer hemen olmazsa ameliyat bağırsak orda düğüm olabilir o zmn da kangren olur demiş(( bu ağlaması falan geçecek demişler çocuğun zoru var ondan ağlıyomuş meğer(

Bende görüyorum bazen.Minicik çok tatlılar:))

cnm hiç merak etme.çok kolay bişey hiç sorun olmuyo.40 günlükken olmuşum bende ki düşün 26 sene önce.tıp bu kadar ileri değilken.allaha şükür hiç sorunum olmadı bugüne kadar.benden sonra erkek kardeşimde oldu ode 1 aylık falandı hemde 2 kasığından biirden.onu hatırlıyorum büyüktüm hiç sorunsuz geçmişti ameliyatı.sizinkide öyle olur inşallah.

takıl bize hayatına yaşşşaaa:CüvCüv::CüvCüv:

maşallah canım eymenebisikletiniz hayırlı olsun.kazasız belasız kullansın eymencikopuyorumnanaktan nasıl bişey canım bende çağana almak istiyorum değişik bişeyler sıkıldı artık oyuncaklarından.

Geçmiş olsun derincim.Evet dr doğru söylemiş.O zaman daha hatta çok fena olurdu.Kolay bir ameliyat tez zamanda iyileşsin inşallah.

inş.canım sorunsuz geçer herkes öyle diyo galiba sık rastlanan bişeymiş.erken doğan bebeklerde olabilir mi acaba bu.yeğenimde biraz erken oldu 3 hafta kadar.

Batuya ben de aldım ilk 100 sözcük kitabını çok sevdi.Bir tane de masal kitabı aldım artık uyurken okurum masal yavaş yavaş.Bi de kendi küçücük bir kitap aldı raftan beyim ben de geri koymadım onun istediğni de aldık..

valla derincim annemin bünyesinden oluyomuş bizimkiler.kız kardeşimdede vardı onunkisi ameliyata gerek kalmadan geçti.hamilelik sırasında bünyen yapıyo demiş dr anneme.bi çocuğun daha olsa ondada olur demiş ama bilemiyorum belki erken doğumlada ilgisi vardır.

derincim geçmiş olsun miniğe inşallah sorunsuz hallolur ameliyat ama kesikle bebecik nasıl durur gerçi onların yaralarıda hemen iyileşiyor allah yardımcısı olsun inşallah

gülizcim yasmincim allah gönlünüze göre versin inşallah intediğiniz zamanlarda alırsınız kucaklarınıza sizde benim gibi yaz bebekleri doğurun
ayy temmuz ayında izmir çok sıcak olur bakalım o incecik bacaklarla atletler nsıl olcak yavruma

anaaaa baa güzel bişimiş bende isterim almak resim eklersen belki burada bulabilirim bilmiyorumkismile

canım kendı evımde aksam foto ceker eklerım
kutusuna da bakarım ınsa allah esım coplerı ındırmemıstır tabıı

Kasımdan sonra ben de geliyorum 2 bebeli hatunlar kervanına:))

akannehir

Yükleyebildim mi bakalım.Köpek dişleri çıkmadan önce.Jaws resmi...

ben bu kucuk jaws ın benı ısırmasına razıyım
olmadı ben ısırırım farketmez

asortık gacı bahsettıgın corbayı bılmem ama emınım besın degerı cok yuksek bır corbadır canım

ben de eve gıttım geldım
teyzem ve dayımlar var annemde ohh ne guzel kalabalık
oglusta bır sımarmıs kı sormayın hıc uyumamıs sabahtan bu yana
emzırırken uyudu kuzum

beyazmelek hayırlı olsun canım bısıkletınız

derın gecmıs olsun canım

miniğim fazla bilen yok zaten bunu kayseri yöresine has bişe bu bende anamdan öğrendim
derincim kitap gerçekten çok gzel eyllde çok ilgili ama masal okumaya falan pek ilgimiz yok ya nedense

daha masal için erkende ondan canım.ayol bi dk.durdukları yerde duruyorlarmıki masal dinlesinlerrr.:)) hem anlamıyorlar zatii

Yasmin bu resimde anıl çamaşırlığın altında mı?Batu çok seviyor çamaşırlığın altında gezmeyi özelikle çamaşır seriliyken..

daha masal için erkende ondan canım.ayol bi dk.durdukları yerde duruyorlarmıki masal dinlesinlerrr.:)) hem anlamıyorlar zatii

Uyurken yatağına koyduktan sonra derincim.Uyanıkken tabii ki dinlemesine imkan yok.Ben çok erken olduğunu düşünmüyorum masal dinlemek için.Batu çünkü kitabı gazeteyi getirip koyuyor önüme ıh ıh diye gösteriyor anlat diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…