- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.341
Hayde bakalım hayırlısıııııı..Valla bazen çok canım çekiyor benim de böyle minicik minicik.Hafta sonu c&a da bir kadın vardı bebeği kucağında ama minicik bişi bebek sordum kaç aylık diye.4aylıkmış daha..Nasıl tatlıydı minicikkkkkkkk.
Anıla maşşallah annesi 15 diş vayyss bee.bizde henüz 7(.kardeşimin bebeği oldu demiştim yaa kasığında fıtık varmış zaten bir acayip şişlik vardı.su kesesi dediler geçer dediler ama çok ağlıyo ya.hiç bu kadar huzursuz bi bebek görmedik.1 dakika durmuyo hep mızır mızır hiç yatıp uyuyamıyo.gazdan dolayı falan dediler ama çocuk cerrahına gittiler ameliyat hmen demiş (( bu hafta hemen yapalım demiş ondan durmuyo bu çocuk demiş doktor.offf ne zor.anestezi olacak galiba biraz aç olması gerek.zaten durmuyo aç nasıl duracak ayy öyle zor bişeyki yaa.ama kolay ameliyat demişler 10dk sürermişş yine de düşünmesi bile mahvediyo
Hayde bakalım hayırlısıııııı..Valla bazen çok canım çekiyor benim de böyle minicik minicik.Hafta sonu c&a da bir kadın vardı bebeği kucağında ama minicik bişi bebek sordum kaç aylık diye.4aylıkmış daha..Nasıl tatlıydı minicikkkkkkkk.
sağlık ocağına gittik oğlumun kan değerlerini kaydettirmem gerekiyordu onun için iyi oldu verdim gitmişken de boyuna kilosuna baktırdık fazla kilo almamış hala 12 kilo civarı ama boyu baya iyi uzamış 77 cm idi şimdi 83 cm olmuş
biraz da çarşıda turladık oğluşuma bisiklet arabalardan aldık çok sevindi evin içinde şimi onunla oynuyor ama sürmekten ziyade önündeki havhavla ilgileniyor bir de müziğiyle onunla beraber havlayıp duruyor kaydirigubbakcemile3
şimdide babamızın toplantısı var gidecek bizde köye gidelim bari dedik oğlumla oralarda biraz binsin arabasına hava güzel
ben 79 doğumluyumyasminim.çok saolun kızlar( ameliyat kolay demişler ama yine de ana yüreği nasıl dayanır kii.kçücük bi kesiden hemen hallederiz demişler.doğuştan karın zarı delikmiş oraya bağırsak kaçıyomuş.fıtık buymuş işte.zaten çocuk doğduğundan beri kaka yapamama sorunu var resmen inliyo çocuk.doktor eğer hemen olmazsa ameliyat bağırsak orda düğüm olabilir o zmn da kangren olur demiş (( bu ağlaması falan geçecek demişler çocuğun zoru var ondan ağlıyomuş meğer (
cnm hiç merak etme.çok kolay bişey hiç sorun olmuyo.40 günlükken olmuşum bende ki düşün 26 sene önce.tıp bu kadar ileri değilken.allaha şükür hiç sorunum olmadı bugüne kadar.benden sonra erkek kardeşimde oldu ode 1 aylık falandı hemde 2 kasığından biirden.onu hatırlıyorum büyüktüm hiç sorunsuz geçmişti ameliyatı.sizinkide öyle olur inşallah.
anaaaa baa güzel bişimiş bende isterim almak resim eklersen belki burada bulabilirim bilmiyorumkismile
Kasımdan sonra ben de geliyorum 2 bebeli hatunlar kervanına:))
Yükleyebildim mi bakalım.Köpek dişleri çıkmadan önce.Jaws resmi...
daha masal için erkende ondan canım.ayol bi dk.durdukları yerde duruyorlarmıki masal dinlesinlerrr.:)) hem anlamıyorlar zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?