2008 Kasım Anneleri

benimki sallanarak uyuyo maalesef.yerine yatmıyo uyumadan ama uyuturken tv sesi bile istemiyo.sadece güzel bi ninni patlatırsan bayılır:))

benimki sallanarak uyuyo maalesef.yerine yatmıyo uyumadan ama uyuturken tv sesi bile istemiyo.sadece güzel bi ninni patlatırsan bayılır:))

Hahahaaaaaaaa patlat bi ninni anammmmmmmm..Ben hiç ninni bilmiyorum.Batu hep kendi kendine uyuduğu için hiç sallamadım nini de söylemedim hiç.Çok ağalayınca bebeken söylerdim uyduruk uyduruk.

ayy bu çorba çok güzel oluyormuş yaww
doktorum civanım bişe soracam sana ben sürekli farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum gidici miyim acep diyorum

sabah evin hali içler acısıydı ,hiç kolumu kıpırdatasım yoktu ,ama dedim allahım güç verde kalkayım ,bi kalktım ,camları sildim ,çamaşır astım ,kuruları topladım ,tüm evi süpürdüm ,sildim ,mutfağı domestos yağmuruna tuttum ,bi banyo kaldı ,şimdi melissi uyutuyorum ,yatırınca ona girişicem ..

yasmin bu velet çok tatlı olmuş yaa ,valla süper bişey ,zaten ben anılı oldum olası beğenirdim ,büyüdükçe yakışılklı oluyo ..

şu kitap mevzusuna bir türlü sıcak bakamadım ben ,çünkü anlamaz benim kız ,anca yer ,kemirir ,parçalar ,şimdi erken diye düşünüyorum ..

benimkide sallanarak uyuyanlardan malesef.ninnide istiyoruz mutlaka.ama çoğu çocuk şarkısı ninnilerimizin.kırmızı balık,kargayla köpek,mini mini bir kuş bide nininisi var minik çağan onları istiyo arada başka şarkılarda söylüyorum zaten ben söylemezsem kendisi bişeylet söylemeye başlıyo hemen.

benim kızın favori ninnisi dandini dandini dastana :)) başkada bilmiyorum ya ,bazen sıkılıp şarkı söylüyorum istemiyo illa dandini ;
derincim piroş hafta sonu burdaydı ,yeni gitti daha ,gelir bugün ..remoyu bilemicem ,hafta sonu kanına bişeyler girmediyse gelir ..

bizimde dandinin dastanın değişik versiyonları var:)) sırayla onları söylüyoruz iştee.kendi kendine uyuyabilen bi çocuk nasıl bişey yaa ( görünce duyunca imreniyorum zira bu aralar ağırlaştığı ve uyumamakta direndiği için çoook zor olmaya başladııı

Çitosum çok seviyo çamaşırlığı.Altına filan giriyo.Ben de üzerine düşmesin diye üzerindekileri alıp katlıyorum.Bu sefer üzerinde tepiniyo:)))

Eylülcüm teşekkür ederim.Yavruların hepsi çok tatlı:))Bazen bu halleri hiç bitmese diyorum...

benim bi ark.oğlunu kendi kendine uyutmaya alıştırdı güya ama nasıl yatağa koydu odanın kapısını kapattı çocuk ağlaya ağlaya saatler sonra sızdı.tam bir ayda alıştı 1 ay ağladı diye söylüyo bi de.Niye onunla uğraşamazmış ütüleri varmış yapacak( en son duydum yataktan düşmüş kolunun kırmış çocuk 2 yerinden

asortik senin kızda benimki gibi yapımıyo ya..benimki sürekli emmek istiyoo..ısırıyoo, göğsüm hep ısırkk,şişti valla..çok canım yanıyooo

kusura bakma canım ama arkadasın rahatsız sanırım
dısıplın ugruna bu tarz davranıslara cok kızıyorum ben lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…