2008 Kasım Anneleri

insan misafirlerine kek börek ikram eder ,böylemi öğrendik ana babamızdan :)))

allahtan buluşma fotoları topiği değiştide olur olmaz kişiler buluşmalarımızı göremiyor ..

Hosbuldum güzeller,minigim tiksinmesi istememesi anlaminda diil yani uyaninca su verilcegini bildigi icin süt icin uyanmazmis.

biz suyu artik damakli suluktan iciyorum biberon istemedi.ama sabah sütünde hala biberon .

ayy ewet eyllüm ya haklısın vallahi
miniğim senin görümcek işi değildir cicim bu
bizden vazgeçemeyenler gelmiş olabiler:umursamaz:

Görümcek İstanbuldaysa tanışmışlardır:))

kız butun gorumceklerım ıstanbulda
ben bırının yanında hapsırsam hepsının bırden haberı olur

eylul bılmıyorlar dıye umıt edıyorum
ama hanı ben face de kk uyelerındeyım ya
face adresıne gorumcekte kayıtlıydı bır zamanlar benımuyelıgımden takıple burayı bulabılır
umurumda mı hayır ama meraktan benı takıp amaclı ılgılenebılır bu konuyla

ayy ewet eyllüm ya haklısın vallahi
miniğim senin görümcek işi değildir cicim bu
bizden vazgeçemeyenler gelmiş olabiler:umursamaz:

bende hiç vermiyorum dışardan bişey yemedi bu zamana kadar daha çikolatanın tadını bile bilmiyo benim oğlum ne kadar çok uzatırsak o kadar iyi zaten akılları başlarına gelince okulda falan bize sormadan götürcekler cipsleri kolaları çikolataları tadını bilmediği şeyide istemiyor mert zaten yemek yemeğe meraklı olmadı için biz yerken gelipte istemez öle

bir yas sütu dediginiz ne ya?hazir toz devam sutleri diil dimi?

burda oyle bisiy gormedim ben hic hadi bi aydinlatin benide bakayim bende.

valla ıster gorumcekım olsun ıster baskası
demek kı dıkkat cekıyorum kı takıp edılıyorum dıye dusunuyorum
ben herkese karsı acık oldum ve sadece acık olunmasını beklıyorum bana karsı

Hmmmmmmm burada yok canim hic görmedim ben.ne ilginc bi ülke hicbisi yok!

sadece devam mamasi var anne sütüne esdeger,organik olandan iciyoruz biz baskasini görmedim hic.

lavişim yok serberst muhasebecide çalışmıyorum ben şirket burası.Ne sorcaktın sen sor yine de.Çilekcim bildiğin paketli süt yaa işte ama adı 1 yaş sütü.eşimin dediği gibi ne farkı varsaaa:)) güya daha fazla vitamin minarel var.1,85 tl yarım kilolukları.

Gelince alayimda deneyeyim bende,belki sever benim tosuncuk.Normal sütü icmiyor siseden.

Bebe bisküviside yok burda yani ülker yada cici bebeninki yok,hipp var ama oda incecik uyduruk

bisiy.kücükken iyiyydide simdi doyurmuyor deniz`i.tr`de bebe bisküvisi icine bebe bisküvisi atipta vereyim belki sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…