- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.401
yaa kızlar aslında benimde bir sorum var..
benim kuzular özellikle kaan çok süt içiyor yemeği az yiyor nasıl azaltacağım ben bu sütü sonra kansızlık yapacak fazlası ama süt vermeyincede gece alana kadar mızırdanıyor..
şimdi biz gece yatırken 150 cc ballı süt veriyorum onunla uyuyorlar kaan gece 4-5 kez kermde 2-3 kez süt içiyor hani şu bebelac devam sütlerinden toz olan..100 cc hazırlıyorum geceki sütleri çünki nekadar hazırlarsam o kadar gidiyor..
sabah kahvaltıda vermiyorum öğlen uyurlarkende 150 cc ballı normal süt veriyorum.. balıyıda yeni vermeye başladım sade de içiyorlar.. azcık damlatıyorum tatlı olsun diye..
kaan bazen bitiriyor sütünü az daha süt istiyor vermeden uyumuyor uyursada çooook uzun zaman sonra uyuyor süt verince emerken gidiyor..
yani günde toplam 300-400 cc normal süt gecede 500-600 cc devam sütü içiyorlar çok değilmi bu ya gece muhallebide versem en az 2 defaya düşüyor süt içimleri oda çok nadir yani..
şimdi ben nasıl edemde azaltayım bu sütü bir akıl verin yaaa..
bence saçmalığın daniskası zaten.ben 1 dk ağlamasında dayamıyorum ki o daha küçükken yaptı bu işi.çocuk nasıl bi yanlızlık nasıl bi terkedilmişlik hissetti allah bilir.eşim diyoki o çocuk büyüyünce psikopat olmazsa ben de neyim diyoo:))) çocuğu havalara fırlattılar daha 5-6 aylıkken korkudan gözlerini fal taşı gibi açıyodu.ben yapmayın deyince erkekmişşş buu alışsınmışşş.ne yapıyodu biliyomusnuz çocuğu kendi omuz hizasından aşağı bırakıp yere düşmeden tutuyoduu manyakk bu yapan çocuğun babasıı.herşeye hazırlıklı olsun yok alışık olsunmuş ne demekseee gerzeklikten başka bişey değil.bende dışardan bişey vermiyorum zorla çikolata verenler oluyo cırlayamadım zamanlarda ona sadece saf çikolata veriyoruz diyorum dumur olup kalıyorlarr:)) soramıyorlarda hehehhe
bence saçmalığın daniskası zaten.ben 1 dk ağlamasında dayamıyorum ki o daha küçükken yaptı bu işi.çocuk nasıl bi yanlızlık nasıl bi terkedilmişlik hissetti allah bilir.eşim diyoki o çocuk büyüyünce psikopat olmazsa ben de neyim diyoo:))) çocuğu havalara fırlattılar daha 5-6 aylıkken korkudan gözlerini fal taşı gibi açıyodu.ben yapmayın deyince erkekmişşş buu alışsınmışşş.ne yapıyodu biliyomusnuz çocuğu kendi omuz hizasından aşağı bırakıp yere düşmeden tutuyoduu manyakk bu yapan çocuğun babasıı.herşeye hazırlıklı olsun yok alışık olsunmuş ne demekseee gerzeklikten başka bişey değil.bende dışardan bişey vermiyorum zorla çikolata verenler oluyo cırlayamadım zamanlarda ona sadece saf çikolata veriyoruz diyorum dumur olup kalıyorlarr:)) soramıyorlarda hehehhe
bende artık yavaş yavaş gecesütlerini kesmek istiyorum önceden emziriyordum yetiyordu şimdi bıraktıııı
bu aralar bazen 2 kez kalkıyor her öğün süt versem içicek sıpaaa öyle böyle uyuyacak napalım
bide yağmurun suyla hiç arası yok yaa oyun için içiyor sütü bitekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?